IN EGYPTAAAA

kom hit igar och flyget gick val bra men jag sov hela resan. igar sa kollade vi runt hur det var har i omrodet och vad man kan gora. idag har vi atit god mat, solat och badat. jag har blivit ganska brun faktist men lite brand i ansiktet. kom nyss til hotelet fran en gala middag som hotelet bjod pa. den lag nagra km harifran och det var jatte stort dar inne, RIKTIGT god mat, bufee var det. vi ska ut sen ikvall och fira nyar. 

vi hade riktigt bra med vadret det kommer vara sol varje dag och runt 26 grader varje dag. har tagit massor med bilder ocksa och nagra ligger inne pa facebook sa kolla dar. nu ska jag ga och fikxa mig till i kvall. PUSS OCH HEEEEJ ALLA I SVERIGE DAR..


nu tar tiden slut pa datan narsom helst sa far skynda mig. vet inte nar jag kommer blogga men det blir val da och da.

under de har tva veckorna vi ar har ska vi nog rida pa kamelerna i oknen, aka snorkel bat och bada med delfiner. MASTE GA NU!

kan inte sova

ååååh kan inte sova, vaknade kl 3 idag, egentligen kl 10 men jag var uppe en timme sen la jag mig igen.. jag kommer sitta uppe hela natten nästan ju, ska upp kl 3 och taxin kommer kvart i 4.. planet går kl 7.. är så himla nervös inför flyget! aha puss och hej

packa

vaknade för cirka en timme sen, har hunnit med att duscha  och ätit frukost. jag är fortfarande sjuk men jag mår bättre nu iaf. imorn åker jag ju till egypten så idag måste jag packa och sånt så kommer ha fullt upp.. jag tror också att jag vill byta ut en tröja som jag köpte igår till en annan färg.

saker att göra:
- göra en packnings lista :P
- packa
- ladda kameran
- byta tröjan
- bli frisk..

det känns som det är mycket mer men jag kommer inte på vad det finns att göra.. jag är ganska nervös för flyget imorn för jag känner på mig att något kommer hända (läskiiiigt) men jag får väl hoppas att inget farligt händer.


bio

kom nyss hem, var på bio med soumaya, hilina, andrea, emma och naomi.. vi såg på någon keff film som jag inte kommer ihåg namnet på. ska duscha nu och sedan bara ta det lungt. jag är fortfarande sjuk (har mest ont i halsen)

imorn ska jag packa till egypten, shit vad jag länktar. kommer bli brun som fan! massor med bilder kommer ju och jag tror jag kommer blogga lite då och då från något internet cafe eller något och självklart lägga in bilder om man kan.. :)


sjuk :(

kom nyss hem, dagen började med att jag vaknade hos soumaya och vi åt frukost och satt lite vid datan. kunde inte sova på hela natten, var så himla sjuk så mamma tog mig till folkvården och sånt, efter träffade jag andrea, emilie, stina och soumaya och vi var ute,  köpte  glass osv sen gick vi hem..

juste på torsdag åker jag till egypten med mamma och lydia och vi ska vara där i två veckor , jag kommer bli brun shit var niiiiiiiiiiiiiice :) fan vad skönt också är ledig 4 dagar från skolan .. gud vad skönt att komma bort från allt också..


var jätte blek ju, kommer bli mkt mkt mkt mkt brunare i egypten :)

sover hos soumaya

ska sova hos soumaya ikväll, vi har kollat på en film och tjockat oss med massor med godis. nu ska vi ladda ner en till film sedan ska vi nog sova HEJDÅÅÅÅ :)


hos soumaya

är hos soumaya nu efter en låååååååååååååååååååång dag på stan (haha) handlade inte så mycket bara ett par tjocka legginsar och ett linne.... JUSTE JAG SKA TILL EGYPTEEEEEEEEEEEN PÅ TORSDAAAAAAAAAAAAAAAAAG OHAAA JAG LÄNKTAR!!!!!!!!!!!!

med emma hilina soumaya och mickis :)

de kom nyss hem till mig och vi sitter och kollar på tv och äter massor med godis. vi är ensamma hela kvällen... PARTY AND PARTY AND PARTY ( dunk dunk dunk)


sent

har nyss vaknat, har sovit i typ 13  timmar och är fortf trött..  idag är jag ensam hemma helt, natten också så vi får se vad jag ska göra idag.. jag vill ju handla på mellandags rean!

vilken röst :O


hahahahahahah

om jag inte dööööööör hahahahaa!

betygen

här är mina betyg. jag har egentligen mvg i geografi men hon var inte säker så hon gav mig vg istället men hon kommer höja det i nästa termin (sa hon). sen ska jag också satsa på mvg i samhälle, hemkunskap och svenska och höja mig i alla ämnen där jag fick G i. orkar inte klaga på mina betyg jag menar det finns folk som fick sämre, andra fick väl bättre men man ska aldrig gemföra sig med andra.. 215 poäng totalt ,ganska nöjd ändå :)


frånvarande: 0 timmar :)

VG
slöjd
musik
svenska
matte
idrott
geografi
samhälle
historia
religieon
kemi

G
engleska
bild
biologi
fysik
spanska

julklappar

kan inte fatta det, julen är redan över och snart är det nyår. tiden går så fort att man inte hinner med men aja det är så det är.. här är mina julklappar som jag fick, det mesta är från mamma. jag önskade mig faktist inget speciellt. tänk på att vi ska åka utomlands senare också :)

varning för dåliga bilder:


krämer, borste, puder, toffsar, tandborste (haha), plattång. saker som behövdes

moneeeey, tror att det är typ 1850 eller kanske 1950 kommer inte ihåg :P

bio present kort 200 kr, och comviq kompis :)

me like

kom nyss hem.. säger bara en sak - statsiken OHAAA den har ökat som fan, hade 3 besökare innan jag började blogga och nu har jag 63 och jag började idag. bra början va?

varit hos mickis och kollat på troja, vi pratade om allt och inget och åt massor med glass och pepparkakor shit vad jag älskar den där tjejen. idioten mickis skulle följa med mig en bit hem MEN NEJ NEJ så tjock som hon är så orkar hon inte så jag fick gå själv. imorn vill jag till stan och handla på mellanfags rean. någon som vet om det är öppet eller om det är röd dag?


två NÄSTAN lika dana bilder från idag haha :) älskar dig michaela!

mot mickis

nu ska jag hem till mickis, det blir nog inga bilder för min kamera har inget batteri men den laddas så när jag kommer hem blir det bilder på vad jag fick i julklapp och så får ni se mina betyg. juste vill lägga in lite musik också :)


juste grattis BETTY min älskling som fyller år idag!



börjar blogga :)

ska börja blogga nu igen, på riktigt den här gången.. just nu har jag nästan inga besökare alls men det kommer..

idag är det julafton och jag har varit hos mina kusiner och vi har ätit god julmat, pratat om minnen (haha) och sen kom tomten och jag fick  bra prestenter FAKTIST.. unger lovet skulle vi egentligen åka till egypten men det blev massor fel med hotellet så det blev inget, men vi letar efter resor så jag hoppas vi hittar något.
snart ska jag hem till mickis för hon är ensam hemma, vi ska kolla på film och ha roooolit !
gillar ni min nya design ? , gillar inte bilden så mycket i headern men jag hittade ingen annan som passade in :P


RSS 2.0