jersey shore

sitter och kollar på jersey shore, det är så sjukt bra hehe. idag var jag ju ledig. först mötte jag betty och några till och vi åt ute. sedan mötte jag emilie och stina och några andra haha. vi gjorde iinte mycket. jag gick hem och sedan ut igem där jag träffade jamil för han skulle berätta en grej. sedan träffade jag på soumay emilie stina och var ute med de lite. 

förlåt om min blogg börjar bli tråkig nu, men det får bli så nu efetrsom jag itne har en egen data.

ledig

gick inte t skolan idag pga en sak så mamma ringde och sjuk anmälde mig. jag vaknade för cirka 5 min sen det är helt sjukt så jag har sovit. aja idag ska nog träffa tjejerna sedanut och jogga.som vanligt.

trött

efter skoslan mötte jag emilie , stina, mihai, alex och vi åkte lite moppe. sedan mötte vi upp mulki och andrea och åkte in till stan för att handlalite grejer. kom precis hem har nyss joggat. det är sååå jobbigt nu när min data är sönder aja. vi hade det kul kul på tunnelbanan vi sjöng och allt hehehehehheheomg jag har brottom nu vet ej varför. hej då

kaninte sova

idag så har jag typ varit ute och gått hela dagen haha, mötte patricia också som skulle sola så jag var med henne ett tag, skit läskigt när hon ligger och solar så rycker ngn i handtaget i typ 5 minuter och håller på att snacka medo ss och vi fattade ingenting. kan inte soca, har kollat på ngn tråkig film. imorn efter skolan ska jag möta patricia och vi ska väl inte göra så mycket bara chilliiiiiläni. kommer nog inte blogga så mycket imorn. måste fixa det här med min data

ut

nu ska jag ut, antäckna nu snälla :)


från igår

några bilder från igår :)

mickis soumaya och jag ska de här föreställahaha



hilina häst?


gamla bilder

shit vad jag saknar när jag var mindre, då allt var perfekt och det ända man grät över var när man ramlade eller när någon tog ens docka. jag gjorde alltid vad mamma sa och var hennes lilla prinsessa hela tiden. när jag var mindre blev jag också kompis med min bästavän patricia och vi har sååå mycket minnen tillsammans. jag kollade på bilder för några dagar sedan och fotade några av de, inte bästa kvaleten men det duger :)


jag och lydia i lansarote

vi på patricias landställe i nacka :)

HAHAHAHHAH i min gamla lägenhet i skarpnäck

på lydias födelsedag

påjulafton

någon midssomar

i kreta tror jag :P

 vi spelar kort i kreta

vi var hypade över att åka flygplan första gången

mamma och lydia

vi väntar på bussen på landet


mors dag

idag är det mors dag och jag har varit nere i centrum och köpt en choklad ask till henne , hon blir glad bara hon får något haha. ska snart ut och jogga och ibland är det faktist skönt då man rensar tankarna och bara lyssnar på musik + så älskar jag stället där jag joggar, det är så fint.


hemma

kom hem för ett tag sedan, filmen var ganska bra men ettan var bättre. nu är man ensam hemma och ska ta något att äta. tjaaao

godmorgon

vaknade nyss, drömde värsta drömmen om att mickis dog läääääskigt. aja ikväll blir det bio med tjejerna och vi ska se the hangover 2 haha den verkar jätte bra. bilder kommer nog tas, men det blir lite knas med bloggen nu eftersom jag måste blogga från lydias data och jag får bara använda den när hon inte är hemma...

trött

kom precis hem, var med andrea emma och mickis. vi var på deras cheerlading. nu är jag hemma och gör inget.. heeerråå

lydias data

sitter vid lydias data nu. har precis ätit och varit ute och joggat och när jag sitter och vilar på en bänkser jag elena och hennes pojkvän i skogen haha de hade skaut grej :) innan det varjag med mulki och emilie och spelade basket med alla andra i skolgården. efter skolan åkte jag och mulki, emma och andrea in till stan och jag köpte lite sommar grejer :)

kan tyvär itne lägga in några bilder eftersom det är lydias data, men hoppas jag kan fixa min data snart :)


min data är sönder :(

bloggar från skolan nu, vi har elevens val. jag slutar kl 4 då jag ska in till stanb med emma andrea och mulki sedan hem och jogga.

min data är sönder, kan ej ladda den det är ngt fel så den har inget batteri. fuuuck

gymmet

kom precis hem från gymmet med claudia. orkar inte blogga nu är föööör trött!

inget liv...

hade tråkigt så jag kollade in nellys klänningar, sjuuuukt fina ! lite tips till er som ska på bal i år också ;)



jogga

efter skolan mötte jag och emma andrea och hilo, vi gick runt lite och gjorde typ ingenting. jag och emma gick till gymmet för att kolla hur gammal man måste vara och så. när jag kom hem sa mamma att hon inte hade tid att gå ner och fixa med gymmet så jag fick väl jogga dåååå. kom precis hem och har ätit och ska snart duscha sedan ska sova lite är jätte trött :)



svar på tal

becca om idrottsdag:
vart gymmar du :)
sv: just nu ingenstans. prov tränade på gymmet flex i farsta strand som var ganska bra. men jag ska börja gymma i myfitnes (stavning). skulle egentligen skaffat gymkortet idag men mamma hade ''inte tid'' att gå dit så hon skjuter ju upp allt hela tiden. men imorn ska vi dit och skaffa kortet och sedan då jääävlar :)


godnatt :)

har kollat på gammla avsnitt av jersey shoore, om man kollar på de nya så ser man hur tajta alla har blivit. lydia gick till pontus och mamma jobbar natt så jag får väl sova ensam inatt läääskigt. godnatt mina bästa läsare :)


haha mickis din häxa :) älskar dig

 


älska låten


världens bästa mamma

jag älskar din mamma, du är så vacker! tack gud för jag fick den världens bästa och underbaraste mamman i hela världen :)

 


hemma!

kom precis hem, idrottsdagen gick bra och jag hade det skönt bara att det var ganska kallt... vi slutade vid ett och jag och emma gick och köpte baguetter som vi stod och tänkte efter i flera timmar kändes det som om vilka mackor vi skulle ta haha. nu är jag hemma och jag ska plugga lite och sedan ska jag till gymmet :)

juste!

spana in bloggen i eftermiddag för då kommer ni få en överraskning! haha ni måååååste kolla på det här. en viss person kommer gästblogga, ni får inte missa det!

idrottsdag

jag har precis tagit på mig ett par idrotts shorts och ska snart gå ner till centrum för att handla matsäck vi har ju idrotts dag idag så det blit skönt att slippa skolan tråkigt att det inte är någon sol... efter skolan ska jag fixa gym kortet med mamma och sedan gymma. sen blir det plugg för min del :)

svaren på frågestunden :)

Varför började du blogga? =)

sv: för min syster började med det och då skulle jag härma henne haha. jag började på devote där jag var 13 år om jag minns rätt. sedan har jag bara gjort det för det är kul och man kan skriva av sig och man har ett skäl till att ta bilder :)

 

Shaa loisaaa va händer brooooor HHAAHAHH ,driver bara , vad hände när du vaknade på söndagsmorgonen & insåg att världen nt gick under ?

 

sv: haha hej andrea! när jag vaknade så tänkte jag på den där gubben vad han hade tänkt säga till pressen nu eftersom alla lever och jorden är kvar och jag var jäääävligt glad att vi fortf lever :)

vrf ee du så ful ?

sv: varför är du så feg att du komenterar anonymt ? avensjuk eller :)

är du tillsammans med någon nu ?
är du oskuld, röker / festar / dricker du ?

 

sv: nepp jag är singel, ja jag är oskul, nej jag röker inte, festar ibland, dricker gör jag inte ofta men  har provat :)

 

skulle du haffa någon annans kille för att jävlas med den personen? haha kom nte på nåt :)

shooooosan loisa :D
alå vad häände med ........... du skulle träffa ,killen? något på gång igen? <3
och erkään min o andreas blogg är bättre än din :D

 

sv: haha jag vettefan, mayby :) hahah absolut inteeee :)

 

Den som skrev att du var ful, d din lilla fiunge -.- hatar männsikor som tror dem är så **** bra ! Ta inte åt dig :) Kram
Fresten... Hmm, har du åkt utomlands nåt mer efter egypten?? :) KRam

 

sv: haha tack simona , nej det har jag inte men jag ska åka till turkiet i sommar :)

skulle du döda 5 av dina vänner för att du skulle fortsätta leva?

 

sv: nej det skulle jag verkligen inte, så ego är jag inte ;)

 

saknar du Skarpnäck ? är du tillsammans med jacob bodin ?

 

sv: ibland gör jag det, haha nej verkligen inte vi är bara kompisar ;)

 

vaaaaaaaaaaaaarfööööööör har du dåligt självförtroende? när du är jättefin, och har en skit sexig kropp som alla vill ha!! ;)

sv: hahaha hej betty, jag vet inte men ibland har jag faktist bra självförtroende ibland inte... taaaack :)

 

ålder?
längd?
antal besökare?
singel?
oskuld?

sv: 15 år, 170 lång, det varierar mellan 50-100 , ja jag är singel, japp jag är oskuld :D

 

hur många läsare har du på din blogg ? kan du sjunga? eftersom du ville bli artist... vad gillar du för killar ?

 

sv: mellan 50-100, jag tycker jag kan sjunga men vet inte vad andra tycker :) jag gillar mörkhåriga killar och mulatter är riktigt kattiga :)


ni har väl inte glömt?

frågestunden? fråga vad ni vill och jag svarar när jag fått tillräckligt med frågot :)
klicka här och ni kommer direkt till inlägget :)


chris brown


22 maj

det är ju jätte varmt ute nu. jag var ute med betty och hennes kompis sedan träffade jag andrea, mulki , hilina och yannick och snackade och skrattade haha hade faktist jätte kul med de. sedan var jag tvungen att gå hem för lydia glömde nyckeln...



vi köpte glass



träffade min syster lydia











haha avslutar med den här roliga bilden på andres läppar eller haka...

sommar!

betty och jave kom hit nyss och vi ska ut snart i det fina sommar vädret. flera bilder kommer tas och glöm inte att fråga frågor i frågestunden.... :)

 



frågestund


fråga vad ni vill och jag svarar på allt :)


godmorgon

vaknade nyss, orkar inte blogga så mycket. ville bara visa att jag lever :)

godnatt!

ska sova nu eftersom jag ska upp tidigt imorn..

nästa


ska se den här filmen nu, eller håller på att ladda ner den. verkar faktist jätte bra + vanessa hudgens är med :)

en dag med hilo :)

jag gick ut och träffade hilo och hon köpte massor med kläder. sedan satte vi oss på mcdonals uteplats och åt en glass. sedan gick vi mot västboda och hon köpte sin efterlängtade läsk. vi satt på en trappa i solen och snackade om allt och sedan blev klockan 5 i 6 och där satt vi i 5 minuter och väntade på att jorden skulle gå under. jipppyyy vi lever fortfarande !! inga har dött förutom de som blev så rädda som tog självmord efter vad den där gubben sagt. sen gick vi och handlade naturgodis och nu är jag hemma. ska kolla på en film som jag laddade ner igår och bara ta det lungt :)



hej bloggen

fett läskigt min tv bara stängdes av , av sig själv och jag sitter här ensam hemma!

iaf, vaknade för ett tag sedan och har precis ätit frukost. sitter lite vid datan och kollar på tv nu,  ruuuligt. idag vet jag inte vad jag ska göra men ikväll blir det kanske fest. vettefaaan vad jag ska göra. puss hej!

lite åt sidan

bloggen får vara lite åt sidan ikväll, är jätte trött och ska bara bädda mig ner i soffan och kolla på någon film. ensam hemma är jag också. skööönt. gick ut en timme med soumaya och mbasy och vi snackade om allt och lyssnade på musik. det var det godnatt :)

AHHAH en video

hahaha en video från idag när jag och betty var på väg till centrum och jag började sjunga sen kommer det en familj så jag stängde av videon haha.


betty och jag :)

efter skolan mötte jag upp betty (som klagade hela dan på hur segt jag gick pga träningsverken) vi gick hem till mig en snabbis och fixade lite grejer sedan mot centrum för att handla lite jordgubbar och sånt. vi skulle sova hos promi och prio men de var så trötta pga de paddlat 4 mil så vi sover där nästa helg ist (om vi fortfarande lever efter imorn).  nu sitter jag ensam hemma och kollar på disney channel haha, alla ska på club destiny men jag orkar seriöst ine haha :)




älskaaa

varje gång du ställt upp för mig patricia, jag älskar dig! 10 år med dig syster !

film

nu blir det film ;)

årets första jordgubbar

jorgubbar mmmmmmmMMMMMMMMmmm


jag är bäst

jag får inte nog av jersey shore så ska kolla lite på det sedan blir det maaaat :)

 


deras röster :O


ligger och...

solar på balkongen nu, börjar blåsa lite så ska snart in. brun har jag iaf blivit :)



hemma

hade hål timme de sista lektionerna så slutade halv 1, riktigt skönt faktist. kom hem för ett tag sedan och har pluggat lite no. ska nog träffa tjejerna när de har slutat och sedan vet jag inte vad som händer. vi hörs :)

@skolan

har precis fixat klart mig och ätit havregrynsgröt och just nu sitter jag och kollar på vakna med the voice. ska gå om cirka tio minuter till skolan och det blir en ganska lång skoldag idag, är hemma vid 5 då jag ska plugga och träna lite men vi ses när vi ses :)

AJ MIN HALS

har jätte ont i min hals specielt när jag sväljer så jag ska göra lite te och sedan forsätta kolla på jersey shore sedan ska jag sova. har ju en lång skoldag framför mig imorn så jag måste få en riktig sömn. jag vet att min blogg är tråkig utan bilder, men jag har inte orkat fota specielt mycket den senaste tiden. men jag ska bättra mig, i promise. vill bara säga godnatt eftersom det här är sista inlägget för ikväll :)

en gammal bild från i somras :)

jersey shore

sitter och kollar på jersey shore season 3 som jag har laddat ner nu. shit vad bra det är!

jag har tråkigt tråki tråki tråkigt

om killar:

Jag gillar hår som är...

[x] Brunt
[] Blont

[ ] rött

[ ] Svart

[ ] Färgat i en galen färg
[x] Kort, eller "normal längd"
[ ] Långhåriga

Jag faller för ögon som är...

[x] Blå
[x] Gröna
[ ] Bruna
[ ] Bakom glasögon
[ ] Drogade
[ ] I linser som är onaturliga
[] Stora
[x] Normalstora
[ ] Små

[] Som blinkar flörtigt

Jag gillar killar som är...

[x] Långa
[ ] Lika långa som mig
[ ] Korta
[ ] Kortare än mig
[x] Utåttriktade
[ ] Blyga
[x] Vältränade
[ ] Smala
[ ] Väldigt flörtiga mot alla
[ ] Playiga
[ ] Beroende av sin dator
[x] Fotbollsspelare
[] innebandyspelare
[x] Sportiga över huvud taget i lagom mängd
[x] Tränar på gym
[ ] Nazister

Det är snyggt när killar...

[ ] Har tatueringar över hela kroppen
[x] En liten tatuering
[] Piercing i ögonbrynet
[ ] Använder speedos
[/] Snaggar sig
[ ] Har längre hår än mig
[ ] Inte rakar sitt ansikte
[ ] Använder kajal
[] Alltid har keps på sig
[x] Har märkeskläder
[ ] Är modenörd

Detta säger allt om en kille...

[/] Hans kläder
[ ] Hans moppe
[x] Hans leende
[x] Hur ofta han är med kompisar


Det är sjukt gulligt när killar...

[x] Ringer ofta
[x] Smsar non stop
[x] Är svartsjuka
[x] Försöker bli kompis med mina föräldrar
[x] Ger mig små presenter
[x] Köper mina underkläder 
[ ] Lyssnar på Britney Spears
[x] Gråter till filmer
[/] Pratar om giftemål och barn
[ ] Har tandställning
[ ] Totalt skiter i sina betyg
[ ] Pratar med sin kuk
[/] Kan sjunga/spela instrument riktigt bra
[ ] Skriver egna låtar
[x] Är lite pluggis
[ ] Är mycket pluggis
[ ] Städar sitt rum kliniskt varje vecka
[x] Slåss för mig

Detta står jag INTE ut med...

[/] Kaxiga killar
[x] Blyga killar
[x] Killar som slår ner folk
[ ] Överbeskyddade killar
[] Sportnördar
[ ] Killar som har nära tjejkompisar
[/] Killar som spelar Wow
[ ] Homofober
[ ] Killar som kör moppe
[X] killar som är i stallet
[] Killar som ALDRIG tänker på nått annat än mig
[x] Killar som trakasserar folk
[x] Killar som inte raggar eller snackar något annat än på msn
[ ] Killar som super sig packade varje helg
[x] Killar som röker och snusar


nya läsare så passar på att berätta lite om mig :)

okej, nu ska jag berätta lite om mig själv. passar ju bra eftersom jag har lite nya läsare. huum vart ska jag börja?
jag bor i farsta med min mamma och syster och har gjort det i cirka 6 år. min mamma är från sverige och pappan är från makedonien så jag 50/50 ;) .jag går i hökarängsskolan som inte direkt är världens bästa skola dårå men den duger :)

på fritiden så är jag med vänner, tränar basket (inte så mycket längre eftersom vi har en ny tränare som bara pratar hela tiden och då blir det inget kul att spela), festar ibland och jaa jag gör väl allt som alla andra tonåringar gör - lever livet. jag älskar att gå på bio haha vet inte varför men man stänger typ världen ute och man konsentrerar sig bara på filmen. min favorit mat är pizza som jag aldrig tröttnar på.min dröm är att bli en världskänd artist !

haha sant så sant

Vi kom av Titanic först.
Vi lider nt av för tidig utlösning.

Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder , medan han ser ut som en idiot i våra.

Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.
Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio.
Du fattar...

Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.
När det gäller storlek vet vi sanningen.
Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.
Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.
Inget viktigt kan kapas med ett snitt.
Vi behöver inte fjärta för att roa oss.
Vi undrar aldrig om hans orgasm var äkta.
Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes rumpa.
Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.
Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.
Vi har förmåga att klä oss själva.

Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch minst en gång i månaden.
Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.
Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.
Vi ser inte ut som en groda i en mixer när vi dansar.

Alla tjejer som ser detta måste omedelbart kopiera denna texten


träningsverk över hela kroppen!

vaknade halv tio eftersom lydia och pontus väckte mig, jag som hade tänkt att sova ut idag. mamma gick ner till centrum och jag och lydia stekte ägg med bacon och rostade bröd till frukost, jummi. sedan pluggade jag lite och vi gick ner mot gymmet flex. det var ju jätte varmt ute , riktigt skönt. vi gick till farsta strand och där fick jag prov gymma och vi kom dit halv 12 och jag kom hem 20 över 4 så vi var där ett tag och det var ganska kul haha. ska köpa ett gym kort till mig imorn så jag slipper brottas med alla knott där ute när jag joggar.

är ju ledig i dag från skolan, fatta hur skönt. ska gå och äta något nu för jag är jävlig hungrig sedan ska jag kolla om någon är ute för jag orkar inte ruttna hemma i det här vackra vädret :)

gud så jag ser ut på den här bilden, men jag gillar den ändå haha


tröttis

har precis beddat ner mig i sängen och ligger och messar lite. ska strax kolla klart på fast and the furius 1 som jag fortfarande inte sätt klart. skönt att bara sova ut imorn men måste ändå plugga fysik, fan.

länktar tills helgen då jag ska sova hos promika och priota och vi ska leka nyttiga med våra jordgubbar och vindruvor (jordgubbar med grädde rättare sagt haha). vi ska ha vampire diaries kväll eftersom dom där två sega människorna fortfarande inte har tittat på ett ända avsnitt, trots jag och soumaya tjatat på de hur länge som helst. men på lördag då smäller det, kommer världen gå under eller inte ? fan vill inte tänka på det. det finns ju skyltar överallt. anyways godnatt mina läsare, det här blir sista inlägget för idag/ikväll.

bild från sport lovet tror jag att det var :)
jag mulki och andrea

blogg tips!


Hiss / diss


* att sommarlovet är om några veckor. - tänk vad skönt att vara ledig 2,5 månader från skolan och bara ta det lungt. själv ska jag ju göra mycket saker i sommar som att åka till turkiet, kollo, landet, konfimations läger, vara med vännerna, sola och bada och ja allt man gör under en sommar.

* taylor lautners nya film abducation. verkar jätte bra måste se den på en gång när den har premier och han är ju baraför sexig i filmen !



* att min laddare till datan luktar bränt när jag laddar den, det prasslar om den också och ibland funkar den inte. läskigt. vart kan man köpa nya och vad kostar det någon som vet ?

*att världen går under på lördag, jag är ju jätte rädd vafan. fatta vad läskigt på lördag när klockan slår 6 och jordbävningarna bara börjar. men är det domedagen på lördag så finns det ju ett skäl till att vi ska dö!


världens undergång ?

jag skriver om det på svenskan också, sen får man reda på att på lördag så händer det ? en stor jordbävning så världen går under. jag vet inte vad man ska tro. om en 98 årig gubbe kommer från ignen stans och är helt säker på att jorden kommer gå under på lördag eftersom han räknade ut det genom bibeln eller vad det var. ska jag vara ärlig så tror jag något kommer hända på lördag men jag vet inte vad men jag kan säga att jag är jävligt rädd...  men om han har fel och alla vi vaknar oskadda på söndagen så kommer han ju få jävligt mycket skit av alla och det förstår jag ju. men gud kanske har skickat honom för att varna oss människor vilket han har gjort. jag vet itne vad jag ska tro men vi får se vad som händer på lördag.

för er som inte vet vad jag skriver om så kolla på länken nedan:
http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag


hej bloggen

omg jag säger bara en sak - jogga aldrig i en skog efter det regnar i timmar. knott och massor med insekter överallt. det kändes som ett tv spel där någon styrde mig för jag flyttade håll varannan sekund typ om ni förstååår :)

har pluggat lite idag, läste bara egenom lite snabbt men det får räcka för idag har ju provet på tisdag. innan jag pluggade så tog jag en liten powernap i någon timme. nu sitter jag och väntar på att desprite houswies (stavning?) ska börja även fast har missat två avsnitt... är ju ledig imorn  eller ledig och ledig jag har ju opertaion dagsverket och jag ska vara hemma och städa typ haha. aja hare  bra mina kära läsare :)


tisdag

skoldagen gick snabbt, gick hem och sedan såg jag jamil med sin moped så jag hoppade på och jag fick skjus till farsta centrum där jag träffade andrea , mulki, yannick och toni. vi snackade och gjorde ingenting. nu är jag hemma och ska snart plugga men först ska jag ätaaa maaat :)

godnatt

ska försöka sova nu och tänka på annat.. godnatt allihopa!

saknar

vill bara tillbaks dit, till värmen låååångt bort härifrån!




äcklad...

kollade på en konstig film med mamma på tv 4 film. handlingen var helt okej men filmen var ju fan sjuk. den handlade om en kille som hade en rik familj, han åkte till turkiet där han köpte hasch för att testa. han åkte fast och fick livstid i fängelse och han blev helt phsykat och hamnade på något pshyk. han blev helt förstörd och ja man fick se livet han hade där. men han lyckades rymma och återhämta sig efter ett tag. baserad på en sann historia. så jag loggade in på datan för jag blev skit äcklad av filmen hahah :P

jag ska sova snart. såg en grej nu också, måste bara inse det och släppa ''det''. men det är ganska svårt men försök loisa tryyyy :)

dagens blogg!

här är vinnaren för dagens blogg, läs bloggen förfan  :)
http://jonnabjorn.blogg.se/

dagens blogg ! rösta på den du tycker ska vinna dagens blogg!


http:/flowerkatt.blogg.se
http://jonnabjorn.blogg.se

http://emellay.blogg.se/

http://nadjavennstrom.blogg.se/
http://toraferm.blogg.se/

http://emmahss.blogg.se/
http://kajis.blogg.se/





onödigt

har pluggat klart nu , blev cirka en timme  men huvudsaken är att jag förstod vad jag pluggade. jag har joggat och duschat så känner mig fräsch. bara så ni vet haha

GRATTIS EMMA!

GRATTIS EMMA PÅ DIN 14 ÅRS DAG hahah stor flicka nu, en liten fjooortis har du blivit :) hoppas du har det bäst idag även om det hänt lite saker :)


mycket att göra

kom precis hem ochhar nyss ätit, har ganska mycket att göra känns det som haha. stör mig på en grej också - jag fick 21,5 av 23 på mitt no prov och hon ger mig g+ på provet ? vad faaaaan är det för lärare aja pass. ska snart duscha sedan plugga lite och efter det ska jag jogga :)

till er som är med i dagens blogg så ska jag blogga lite mer om det ikväll då vi kör röstningen. men just nu har jag inte tid för bloggen hoppas ni kan respektera det.



dagens blogg! anmäl er nu


vi kör på dagens blogg dårå, det blir lite kul ändå eftersom jag inte har så mycket att blogga om. men anmäl er nunununu genom att komentera - jag är med ! rösterna kör vi i ett annat inlägg men passa på att anmäla er nu :)

jag älskar dig!

bara det vore så lätt att säga det till dig !

sitter och kollar på i used to be fat på mtv. nu är det en kille som bantar för sin tjejs skull för han vill inte att hon ska ha en ''tjock'' kille men hon gjorde slut med honom nyligen vaafan. men jag tycker han är sååå söt nåå. ska snart duscha och sånt. asså jag har sådan blogg torka ! vettefan vad jag ska blogga om. kan någon ge mig några tips ?

facebook förbud

fuuuck! borde aldrig gjort det där avtalet med prio ,promi och soumaya om fb förbudet. har inget att göra och mina fingrar vill bara logga in. men jag ska vinna haha! får väl blogga lite mer haha. vet ni vad jag ska göra nu ? ta och skriva en låt, nu äre dags loisa. köööööööööör!


saker ni inte visste om mig -

- jag har godisförbud, har inte ätit på typ 2 månader. wiihoo
- jag är uppväxt i skarpnäck
- min humor knäcker allas
- jag älskar att vara hemma ensam då kan jag sjunga hur mycket jag vill utan att någon ber mig hålla käften :)
- jag älskar mulatter och mörkhåriga killar.


hos prio och promi

vi har precis ätit klart , det blir kycklinggryta med ris som vi gjorde. är proppmätt omg kan inte ens röra mig hehe. vi har suttit och snackat ett tag om allt och inget. vi ska snart till deras rum och vila våra magar haha. jag älskar att vara här det är så chiiiiiiilll haha.
vi har kört ett facebook förbud också - den som klarar att inte vara inne på fb längst vinner. jag måste vinna det här.


rastlös

sticker mot promi och prio nu med soumaya, där ska vi väl chilla och bara snacka så som vi alltid gör där. det är alltid så lungt där haha. blev så rastlös över att bara sitta hemma...

OOOOO-MMMMMM-GGGGGGG, det här var lixom i början av sommaren, kolla på mina ögonbryn bara. tänk att jag gick runt så ?

hoooome

vaknade för ett tag sedan och ska snart fixa frukost. idag orkar jag inte göra något så jag kommer nog bara vara hemma. det är också ganska tråkigt väder ute så då är det okej att vara hemma haha, är det soligt får jag bara ångest om jag är hemma. men iaf ska gå och käka något nu. puuuuuuuuuuuss


eric saade





hans musik är inte direkt min musik smak, men jag bara älskaaar honom och det gör hans musik bra haha! gud vad hans låt sleeples påminner mig om sjuan haha !

FAAAAAAAAN

FUCK ....

sverige ligger bra till

eric saade ligger på topp, hoppas vi vinner det här haha.  vet inte varför jag bryr mig så mycket men det är nog för jag var ju in looooove i honom förut haha. men hoppas det går bra för honom :)

hej hej

kollar på eurovision song contest, vissa låtar är faktist bra men vi får hoppas på att sverige vinner för en gångs skull men annars hejar jag på slovakien , irland eller rumenien haha :)

var iaf på bio med betty och såg water for elephants, bra film specielt när robert pattinson är med hehe. så snygg så jag döööör . men den var faktist bra :) vi gick runt lite i stan, betty köpte en lite saker också. nu sitter jag ensam emma och tittar på esc och lydia och pontus kommer snart hem så slipper vara ensam.








dagens outfit



bio

ska möta betty snart och hon ska växla pengar sedan ska vi mot stan för att äta och kolla runt i affärer och sånt, senare mot kvällen så blir det bio. vet inte vilken vi ska se antingen blir det fast and furius 5 eller water for elepants :) ses senare mina kära läsare.

one tree hill

omg nathan är så fiiiiiiiiiin, jag dör så vacker han är ! han är lixom ens dröm :)
snygg, snäll, spelar basket, seeexig, rolig snygg snygg snygg

its friday

sitter och kollar på disney channel och håller på att ladda ner vampire diaries och one tree hill. efter skolan gick jag och emma till farsta och mötte emilie och stina och vi snackade och så, länge sedan man träffade de och deras stora  görrar :) har varit och handlat natur godis också och mamma kommer vid 11 från jobbet medans lydia är hos bella så jag är ensaam hemma untz untz untz

eric saade

sitter och kollar på eurovision song contest , länge sen jag satt och kollade på det. eric saade var så jääävla bra och så fin. kommer ihåg hur kär jag var i han i sjuan haha nu är det makedonien som sjunger haha inte världens bästa låt men jaja its my home too  :)

alltid lika glad


när jag hör den här låten, speciellt när jag joggar och den spelas på radion. blir helt lycklig haha :)
iaf, ska kolla på tv med mamma nu. har pluggat lite spanska till provet imorn, kommer nog gå helt okej. har också ganska ont i huvet men aja det funkar. imorn är det fredah wiihoo ! sista inlägget för mig idag, natti natti :)


sooool

skolan var helt okej, slutade innan för vi hade ingen elevensval. gick hem och rensade tankarna och  bara lyssnade på musik. har precis ätit lite mellis och ska snart plugga sedan ska jag ut och jogga. tjaaråå

sexiig bild från lägret :)

faaaan redan massor med myggbett...

blogg.se har fuckat totaaalt. har inte kunnat blogga sen söndags. men iaf i månags åkte ekisarna i vår skola till sammans med kvicken och gubbängen. det var kul där faktist, undervisningen var helt okej det var bara att lyssna. men på fritiden där så solade vi, gick till ica haha, snackade och så. man fick inte direkt mycket sömn men det var det värt de. vissa kvällsbadade också. det var så lungt där och fint bara gammlingar som bodde där . alla problem bara försvann för det mesta, jag skulle kunna vara där ett tag till heheh :) haha men det var trevligt iaf











stan med betty

åkte tilll stan med betty och köpte en tröja. vi var där ett tag och gick runt i affärer, köpte min cafe coler som jag tjatat om i en hel vecka nu haha. sedan köpte vi cheesburgare och satte oss vid kungsträgården och bara tog det lungt. riktigt skönt, och stockholm är ju jätte fint på sommaren. vi satt i solen och bara snackade om allt mellan himmel och jord :) kom hem vid 6 och har hunnit packa klart till lägret imorn. sitter och kollar på hellcats på femman och ska snart duscha..







sexy mamas







köpte denna mag tröja idag, färgen är mycket starkare på riktigt :)

min bikini jag köpte för ett tag sedan, passade jag på att fota nu :)

hahahaha!


denna video påminner mig om emma, när hon var hemma en dag från skolan så hade hon riktigt tråkigt och hon skickade den här videon till mig. om jag inte dog haha :)

i sommar ska jag...

på kollo i två veckor
till turkiet i två veckor
till landet i några dagar med patricia
konfimations läger i en vecka
sola, grilla, bada med vännerna
bli brun!
sova uuuut!

känner på mig att det här kommer bli en tungtung sommar :)

från förra sommaren, gud vad jag ser ut men den får jag bjuda på :)

förendring

kollade på massor med gamla bilder, guuud vad jag har förendrats alltså. på ett bra sätt ! :)



söndag

vaknade precis och har nyss ätit våfflor som mamma gjorde. ska snart packa och sedan duscha kanske ska träffa patricia lite senare eftersom det var ett tag sen, hon var ju på landet igår. ska nog jogga idag också om jag orkar annars blir det väl bara film och sånt eftersom mamma ska jobba natt (jippyyyyyyyyyyyyy)

trött

planerna ändrades igen. träffade mulki, hiba och moumna och vi skulle till dalen på en fest men det blev massa knas så alla gick därifrån. vi åkte mot gullmars för vi skulle till en annan fest och där satt vi och väntade och snackade. jag gick hem tillslut pga en sak som jag inte kan skriva i bloggen. och nu sitter jag här och äter kakor och ska snart sova. imorn måste jag packa och fixa inför lägret hähähä :)

fast and furious

vill jag se på bio, men har inte sett ettan ännu så håller på att ladda ner den nu. det blir hemmakväll iaf så det blir väl skönt... aja ska gå och äta något nu och sedan vänta på att fast and furious har laddats klart  :D

music mannen



hahahaha

HAHAHAH, här är två videos från idag. andreas berömda dans haha :


sumeeeeeeeeer

blev ingen bio eftersom alla platser var fulla, så det kanske blir det imorn ist. ikväll ska kanske jag och mulki på någon fest i vällingby OM VI PALLAR! idag träffades vi tjejer och soumaya tog med filtar och vi köpte massa gottigott och bara chillade på en äng, riktigt skönt. våren är verkligen här, nu får det inte snöa mer :) vi dansade , lyssnade på musik, jag blev jagad av emma och vi hade riktigt kul innan siham kom och vi alla taggade haha nej men vi gick förbi ica innan vi gick hem. nu har jag laddat upp alla bilder/ videosar :) puss









Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.

är min mamma, för jag har världens bästa mamma som jag älskar mestmestmest :)

idag så...

ska jag nog på bio med andrea , mulki och emma kanske. vi ska se fast and ferius eftersom alla som sätt den säger verkligen att den är bra :D ska handla lite kläder i stan också. sedan ska jag köpa min efterlängtade cafe coler eller vad den heter haha. sov ingenting inatt pga en sak men är inte sååå trött iaf. imorn ska jag packa inför lägret med ekisarna på skolan, det kommer faktist bli kul bara att jag inte vet vart vi ska sammlas så jag måste fråga någon :)
cyaaa

åååh

kollade på vampire diaries som fick mig på dåligt humör, det var så sorligt omagash. så jag började tänka på allt som jag inte ska tänka på egentligen. åååh vad ska jag göra? måste göra mig gladare så ska ta och sjunga lite hehe och snart kolla på en film. men först ska jag skriva av mig i min privata blogg där jag verkligen kan skriva om allt :D


för er...

twilight läskare där ute - sätt på ettan nu !

jersey shore

sitter och kollar på jersey shore, kom hem för ett tag sedan. skolan var helt okej. efter så mötte jag mickis och vi gick hem till henne och var barnvakt åt hennes grannes bebis, skit söt 8 månader bara :) efter det gick jag hem och åt och bytte om sedan träffade jag emma, hilo, andrea, soumaya. fick reda på en sak också och ååååh vad det gör mig arg men aja det är bara att glömma det. sedan åkte vi till stan för att emma skulle träffa jonathan. nu är jag hemma och har laddat ned vampirde diaries och köpte natus godis på vägen hem också. är ensam hemma så det blir en jääääääääävlig chill fredag :D


hej bloggen

har precis joggat klart, ibland är det faktist skönt då man lyssnar på musik och bara rensar tankarna. skolan var helt okej, gick ganska snabbt eftersom vi hade brandalarm och hål timme på elevens val så jag kom hem vid 3. imorn har jag prov i religion så ska plugga ganska mycket ikväll vid 8 :)
imorn är det fredag och jag ska nog på bio, vill se på water for elephants med robert pattinson.

tuuuuung


man ser verkligen hur roligt de har det, omaaash tuuungaaaa

speciell röst


nu ska jag...

röra mitt fläsk och gå ut och jogga i detta väder. fett kul juu omagash unts unts unts.

Dag 2: En kväll du aldrig kommer glömma.

kommer aldrig glömma den dagen vi var hemma hos emma (jag, mickis och claudia). haha allt var sååå oplanerat utan det bara hände. vi hade jäävligt kul tills senare då det hände lite grejer. men kommer aldrig glömma hur roligt vi hade det, och vad vi gjorde. mer kan jag inte säga tyvär :)

Dag 1: En facebook profilbild.


för att få mer liv i bloggen...

Dag 1: En facebook profilbild.
Dag 2: En kväll du aldrig kommer glömma.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: Något jag älskar.
Dag 5: Dagens klädsel.
Dag 6: 5 finaste låtar.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Något jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En snygg person.
Dag 11: Msn profilbild. (skype)
Dag 12: 5 mål i livet.
Dag 13: Finaste bild du vet.
Dag 14: Finaste citat du vet.
Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 16: En bild som alltid får mig le.
Dag 17: Bild på dig och dina syskon

jhfdkcmn

kom nyss hem, vi hade ''möte'' med alla ekisarna och vi pratade om lägret vi ska till på måndag till onsdag. kul kommer det bli iaf. efter det gick jag med sammy till tuben och jag forsatte gå mot farsta. ska äta lite snart sedan bara ta det lungt. när det slutat regna ska jag ut och jogga sedan plugga. juste jag behöver mer tips vad jag kan blogga om :)



mot skolan

hej bloggen, ska till skolan snart och idag slutar vi tidigt så det blir skönt. efter skolan ska jag träffa kompisarna och jag ska kolla lite i centrum. efter blir det väl plugg och ja... tråååkigt

musik



kom nyss hem...

från stan med mickis, hon skulle köpa kläder men hon hittade inget så vi gick bara runt och kollade. skolan var jävligt lång kändes det som och jag var såhääääääääär trött. ska snart ta en powernap bråår! sedan blir det despirte houswies och plugg. ska fixa designen någon gång och sedan blogga mer regelbundet just so you know:)

älsklingen och jag på bio, då vi lekte nyttiga med vindruvor och apelsin :D

shooooo bloggen

vaknade nyss och har fixat klart mig och äitit frukost. snart blir det dags för school.. ååh jag som ville vara ute i det finaaa vårvädret men nej nej det ska ju självklart snöa (i maj?) så efter skolan ska jag väl hem och sova för ja är jävligt trött sedan blir det despirte houswies och sedan pluggipluggish :)


i skolan

sitter i skolan nu, försov mig också ! idag har vi sång prov och no prov hoppas det går bra ;) menmen idag ska jag plugga och jogga efter skolan. sedanb blir det chillilpiill

juste ska berätta lite om kyssningen - vill inte med från början för lydia och bella inte skulle med men jag följde med ändå. det var ganska kul. vi åt god mat, spelade på maskinerna men vann tyvär inget. åt god mat och åt god mat.


pictures från kryssning







hemma från kryssningen

kom hem för en stund sedan, var ju på kryssning det var faktist jätte kul. ska lägga in lite bilder sen. pussssssssssssssssssssssssssss

RSS 2.0