patricia och jag...

idag så tillbringade jag min dag hos patricia och där lagade vi mat och bara pratade. det var så länge sedan jag träffade henne. vi skulle också ''sova'' för vi båda var så trötta men vi bara forsatte snacka och satte på musik. sen gymmade jag också och det gick jätte bra. nu har jag ätit min goda fruktsallad som jag gjorde SJÄLV mohahah!

en av låtarna som patricia satte på , jag börjar gilla selena gomez mer och mer nu sen hon blev tillsammans med justin, vet inte varför. tycker hon gör bra filmer och låtar samt så har hon en ganska rolig personlighet. en av mina förebilder lätt!

svar på tal

fick en fråga för ett tag sedan att jag skulle berätta när vampire diaries kommer ut i sverige. såg nyss reklam på tv6 att den börjar den 18 november....


sovit hos soumaya...

i två dagar irad, första dagen var det jag och stina som sov där och vi tjockade oss totalt med godis, mat, cheesbolls. vi hade det kul och det slutade med att soumaya somnade medans jag och stina satt uppe och spelade wordfeud. nästa dag så sov vi där igen med mickis. vi kollade på film och tjockade oss igen haha. kom nyss hem och ska försöka få tag på patricia men hon svarar ju aldrig. jag ska handla skor som mamma har tjatat på mig i en hel vecka nu men jag har aldrig orkat, puss!


inte min dag idag!

blir dålig uppdatering idag. inte min bästa dag mår bara dåligt och är sjuk blää! det är ju halloween så måste försöka vara posetiv hejdåååååå

twilight fan event

orkar inte skriva så mycket men jag träffade tjejerna och vi drog iväg och handlade lite gott till eventet sedan åkte vi till hovet. kul var det och helt sjukt att jag såg robert pattinson på nära håll hähäh! efter det åkte jag soumaya promi till deras hotel och väntade i några timmar men tillslut kom det mer och mer folk och vi frös ihjäl så vi åkte hem.......

vampirer diaries

omg, såg nyss det senaste avsnittet! så jävla bra. här är en trailer för nästa avsnitt, orkar inte vänta tills på fredag igen :(


nu:

sitter jag i väntan på att mamma ska komma med kina mat, jummi! sedan ska jag träffa tjejerna och vi ska åka och se robert pattinson (twillight fan event) på hovet. har flera biljetter över, någon som vill ha de ? :) vilder kommer förstås. puss

ni måste kolla på hela!

han är världens mest tatuterade människa kolla på den här videon. läskigt tycker jag :P

min dag...

efter praoen åkte jag stina mickis och soumaya till stan för att köpa lite grejer. sedan mötte jag mamma i centrum och köpte laddare till min ''nya'' mobil som jag fick av pontus. sen köpte jag med mig sallad från ica (man får plocka själv vad man vill ha) och det var super gott. har precis duschat och ska snart kolla på jersey shore. imorn är jag ledig och ska gå på twilight fan event vid 6 tiden, samt göra en hemlig grej med promika hihi hähä!

mohmbi!


bidra 50 kr till rosabandet utan att det kostar något!

http://www.provabingo.se.
Jag länkar nu detta företag och deras insamling, för om jag gör det så skänker dom själva 50 kr till deras insamling till Rosa Bandet. Det kostar ingenting för mig men jag sprider detta vidare för att det då skänks 50 kr till Rosa Bandet och Cancerfonden. Sprid gärna detta vidare du också


onsdag

har haft ont i huvudet hela dagen och nu sitter jag vid datan. blir inget gym idag men pluggade iaf lite efter praoen och ska kanske äta på subway med soumaya och några andra lite senare. det var bara det puss!

justin bieber överaskar sjuka barn!


frågestund!


fråga vad ni vill och jag svarar på alla frågor när jag tycker att det blir tillräckligt många!

fortfarande sjuk

stannade hemma idag eftersom jag var så sjuk imorse och sedan när jag vaknade så pluggade jag lite so. efter det gick jag ner till centrum och köpte mig en mjukisdress och andra små saker. köpte också komviq kompis haha har varit utan det i flera veckor nu , fattar inte hur jag klarade mig.



framtid, gymnasium!

okej jag måste verkligen börja bestämma mig vad jag vill bli, eller iaf vilken linje jag vill gå på i gymnasiet. det finns så mycket jag vill bli och så mycket jag vill göra så jag vet inte. de jag har tänkt på mest är att bli polis, journalist,flygvärdinna. men jag vill också jobba med barn men det är inget jag funderat mycket över utan bara som en kul grej med tanke på att man inte tjänar så mycket som det. om jag ska bli journalist så är det välidgt svårt att få jobb eftersom det utbildas så många journalister i svergie. polis är det inte häller så lätt att bli men vad jag vet så söker de oftast personer med utlänsk bakgrund osv. men jag har läst att de inte utbildar så unga poliser så därför funderar jag på att bli flygvärdinna faktist, man tjänar ganska bra och många tycker det är väldigt kul och man får jobb direkt eftr utbildningen. men det är ett jobb som man inte tänker sig ha hela livet eftersom det är mycket annurlunda arbetstider jag menar man jobbar ju ganska mycket på heltid och så. därför skulle jag vilja bli polis efter jag tröttnat på att vara flygvärdinna (om jag gör det) lite svår att förklara hehe.

men det här med gymnasiym vet jag faktist inte vilket jag ska välja. jag funderar på fredrika bremer gymnasiumet för att de har så många linjer att välja mellan. eller farsta gymnasium eftersom det ligger ganska nära mig och den har fått ett ganska bra rykte. eller bernadotte gymnasiet.

men jag vet inte häller vilken linje jag ska välja. jag tror jag vill gå på sambeteende för jag vill veta om människans beteende och sånt, eller journalist och skrivar linjen men då är det bara om jag är säker på att jag vill på journalist.

men som de flesta vet så älskar jag att sjunga och att få gå i en skola och göra något som jag älskar skulle vara sjukt kul. jag har tänkt mycket på att söka in till rytmus musik skola som är svergies bästa musik skola. där skulle jag vilja gå singer/songwriter linjen och då måste man gå på en audition innan och sedan får man se om man kommer in. de är inte så många som kommer in där  med tanke på att många söker in dit. de flesta som går / gått där säger att man trivs jättre bra alla är som en familj typ. mohombi har också gått där och molly från idol går där nu hehe. men den ligger i nacka vilket är en bra bit bort från farsta. men jag tror jag ska söka in dit och om jag inte kommer in där (pga audition) så börjar jag säkert i fredrika bremer eller bernadotte gymnasiumet med sambeteende som linje...

här sitter jag och äter nudlar

mamma åkte till jobbet för någon timme sedan och lydia duchar. har varit sjuk hela dagen så har inte hunnit gymmat eller göra något annat. har bara kunna ätit mandariner idag eftersom min hals gör så ont men jag tror jag ska gå till praoen imorn ändå. dom här nudlarna är iaf jätte goda hehe. juste imorn ska jag börja plugga lite inför geografiprovet som vi har efter lovet ångest ångest ångest!




måste se!


en av hennes bästa musik videos

hon har blivit så himla grym på den sista tiden, hennes låtar har blivit mycket bättre och hennes videosar,ett stort plus till henne.

hennes röst

spola fram lite så får ni höra henne sjunga:)

vampire diaries!

vampire diaries är ju baserad på en bok men den har nästan inte samma handling utan mest bara samma karaktärer osv men tror jag ska börja läsa den ialla fall? har ju den här hemma...

sjuk

igår så kollade jag på vampire diaries och ooooj vad bra det var. skönt eftersom jag inte satt lika spänd som jag brukar göra när jag ser på det, jag kopplade av mera. efter det så åkte jag emma , mulki, andrea och moumna till en fest och det slutade med att pontus och lydia fick möta upp mig i gullmars. jag tänker inte nämna några detaljer men jag säger bara en sak - aldrig mer vällingby!
när jag vaknade kände jag mig riktigt sjuk och det har jag gjort hela veckan men nu var det illa. har ont i halsen och känner att jag börjar få feber. jag mamma pontus och lydia gick ner till centrum för att handla skor och sedan åt vi på resturang och jag tog en cesar sallad , den är så god där fast orkade knappt halva haha. köpte med mig en tröja och lite gottigott eftersom jag bara ska ta det lungt idag och titta på film osv.
köpte vindruvor  samt mandariner med loka. mmmmmmmm så himla gott.just nu är det mycket godare än godis!

bilder från när vi skulle hämta biljetter till twilight fan event.

vi var typ de ända som faktist hade kul i kön, det var så himla kallt också. jag fattar inte de som övernattar där i flera dygn för att få VIP biljetter det är helt sjukt.

så trött..-

vaknade fyra imorse för att åka intill stan med emilie, stina och soumaya. vi hämtade våra biljetter till robert pattinson ( twilight fan event . vi var där runt 5 och väntade i någon/några timmar och tillslut fick vi våra biljetter i kylan. efter det åkte vi mot dagiset och praoade. alla bebisar är så söta !  efter det åkte jag mickis och stina till centrum och tog en glass på donken och sedan gick jag och mickis runt och kollade på kläder. nu är jag hemma och ska kolla på min favorit serise vampire diaries som jag väntat på i en hel vecka nu, ikväll vet jag inte vad som händer. lägger upp bilder från idag seanre. puuuuuuuuuuuuuss

dagis...

kom hem från prauen för ett tag sen, det är så skönt att praoa med sina vänner och slippa skolan. men inte lika kul när en av barnen pruttar på mig... orkar inte  gymma idag så bokar ett spinning pass i en timme tills imorn, kuuul... igår kollade jag också på never say never för första gången av justin bieber. har inte orkat se den eftersom jag redan visste allt om honom för har man en vän som heter mickis och aldrig kan hålla käften om justin bieber så blir det så att man får veta saker om honom ändå.. den var jävligt bra och jag ryste under hela filmen. man fick också en annan syn på honom och hur stor artist han egentligen är.

gissa vem...

ser ni vem det är ?
Christina behöver verkligen en ny stylist!
det är faktist cristina aguilera. kan inte fatta det själv vad hon har förendrats. men  jag kan hålla med henne om att mat är gooooooott :)

nyaste!

visste ni att justin bieber ska släppa en ny skiva i jul, kommer vara lite vintertema också. här är en av hans helt  nyaste låtar och den sitter direkt på hjärnan och jag sitter och sjunger på den hela tiden. haha hade en period då jag var beronde av honom och en period få jag inte brydde mig alls om honom. nu är beroende igen haha men han har blivit så snygg! hans röst har förendratss enormt mycket också.
(låten var svår att få tag på med bra kvalite så varsegooooooood)
ganska gammal video  här nedan, men vissa tycker att den är rasistisk ? kolla alla komentarer på youtube man ba whaaaaat? inte rasistisk någon stans.. bara rolig ju :)
här är en annan låt, lite annurlunda från hans andra låtar men tung är den!

@prao

ska åka till blåsut nu för att praoa på dagis, soumaya kommer snart hit och vi ska möta mickis och stina. wihooo jag har ingen skola på 3 veckor sedan när vi kommer tillbaka till skolan är det bara 6 veckor kvar till jullovet. im so happy!


fatso!

kärlek!


hans röst!

han är så himla snygg...

abduction

var skit bra, och taylor lautner var jävligt sexig skldjfndm. kom precis hem efter att ha varit på bio i heron city med tjejerna. vi åt god mat och massor med godis. hem vägen var det mest skratt och prat , det blev inte så mycket bilder men här är iaf en bild från idag.

taio cruz

när jag hörde denna låt första gången tänkte jag bara wtf , vem fan gör en låt om att man är bakis ? men nu sitter den på hjärnan och jag börjar gilla den här låten :)

fortfarande ledsen...

för att klaus tog bort stephens känslor för elena , det förstörde hela serien!menmen måste glömma det där nu haha. iaf igår kollade jag på idol och bara chillade. sedan träffade jag emilie , stina. vi träffade också på claudia och stod och snackade hur länge som helst, saknar dig cluddan! ikväll blir det iaf bio och vi ska se på abduction som jag har väntat på hur länge som helst. min pojkvän taylor lautner är ju med där ;)

omg!

kan inte vänta tills nästa vecka ! det går inte! här får man se lite spolers vad som händer nästa vecka shit vad bra sässong 3 är jag dööör.  så spännande.

neeeeeeeeeej mitt liv är förstört!

stephen har blivit ond på vampire diaries. fuck fuck fuck, claus manupelerade honom! fanfanfan. nu känner han inte samma sak för elena längre. omg vad ska jag göra ? måste bara skriva av mig lite :P

kommer nog inte blogga mer...

idag. ska kolla på efterlängtade vampire diaries. har länktat såååååå länge så det inte är sant. hej då! hah

someone like you

har fastnat för denna låt...


the lying game

har precis gymmat, blev inte så hårrd träning idag men helt okej. har fixat granat äpple som tog typ tjuggo år men det är sjukt gott och nyttigt. ska skypa lite med mickis nu och sedan titta på the lying game puss :)

the lying game

har precis gymmat, blev inte så hårrd träning idag men helt okej. har fixat granat äpple som tog typ tjuggo år men det är sjukt gott. ska skypa lite med mickis nu och sedan titta på the lying game puss :)

datasalen

hej, har hål timme nu i 50 minuter har inget att göra så satte mig i datasalen. har matlagning den sista timmen och slutar klockan fyra, sent. efter skolan ska jag plugga lite sedan gymma. som vanligt haha. ville bara visa att jag lever såååå hejdå :)


såååå snygg ! synd bara att han är gift :P

skypar med mickis :)

mickis har lärt mig skype idag, vi har hållt på och krigat med min mic eftersom hon inte hörde mig när jag prata. nu sitter vi och pratar eller mickis babblar om sitt prov. hon läser sina frågor och svarar på de och hon tror att jag sitter  lyssnar haha så rooooooolig hon har suttit i typ tjugo minuter nu och har ingen aning om att jag bloggar haha.

snygg!

shit vad snygg justin har blivit. innan var han bara söt nu är han ju sjukt fin och sexig haha. han har växt så mycket. kom ihåg när mickis var galen i honom och hon vet exakt allt om honom men såklart tröttnade hon när han blev ''tillsammans'' med selena gomez. kom ihåg när han hade två miljoner followers på twitter och nu har han tretton miljoner det är helt sjukt. ville bara säga att han är jäääävligt kattig och att alla killar bara är avensjuka på honom för att han har typ.. allt ? puss

har precis...

ätit ett äpple... nej men haha jag har precis pluggat klart och nu lyssnar jag på musik. senare blir det gymmet för min del och ikväll ska jag göra hemlig grej faktist.

min nya drog:

låter lite som katy perry :)

vet ni vad jag ska göra nu?

ska faktist forsätta skriva min låt som jag skrev igår. den kommer bli grym och jag har värsta planerna! kommer bli bääääst. soumaya trodde till och med att jag hade tagit den från en annan låt såååå bra är den lixom haha. och juste var bara tvungen att berätta att påvägen hem från gymmet så skulle jag känna på min piercing men den var inte där? jag hade tydligen tappat den på gymmat , den åkte väl bort av sig själv.konstigt för den har ju inte ens läkt klart. men tog min fina piercing jag fick från fia.ett jätte fin hängande kors :)
bild på min nytagna piercing från turkiet. och ja jag gjorde den i turkiet :)

helt slut...

från gymmet. jag och soumaya körde riktigt jobbigt idag och det bara rann svett vilket är ett bra täcken ;) på vägen hem såg vi att det var full måne. shit vad fin månen var, kunde inte sluta kolla på den. sen så är jag ju ett vampie diaries fan (kanske deras största fan haha?)  så tänkte direkt på vampire diaries som jag har gjort den senaste veckan eller månader varje dag nu.

skriver av mig lite:
helt sjukt hur besatt jag är, emma får damp på mig i skolan för att det ända jag tjatar om är vd. soumaya tog på sig sina hörlurar på vägen till gymmet för hon inte orkade höra mitt tjat om vd haha. men vem gillar inte vampire diaries ? jag måste bara varna er att paul wesley (stephen salvatore) är miiiiiiin min min! jag känner på mig att season 3 kommer bli grymt bra. jag menar det är det ända jag tänker på. jag har kollat på det hela helgen och ändå drömmer jag om det och tänker på det hela tiden det är helt sjukt. kom ihåg när soumaya visade mig vd första gången för typ 2-3 år sedan och jag tyckte att de härmade twilight men nu föredrar jag lixom vd mer än twilight (kommer säkert ta tillbaka det när breaking down kommer ut) haha . haha måste bara skriva av mig här eftersom ingen lyssnar på mig när jag pratar om det.  godnatt mina älskade läsare :)



den sista bilden är sjukt fin. nina dobrev är verkligen en av mina förebilder !


unik röst.

hennes röst dödar. tycker hon är mycket bättre live , som detta. lyssna och njut ! :)

hahaha

haha kolla på den här videon, de verkar tycka det är kul med paparazzis haha ? nej men ian (damon) verkar ju heeelt schyst som helst. han kanske hade druckigt lite fööör mycket haha ? han verkar ju lite borta i videon det märker man iaf på slutet haha. sen när de är tvunga att göra om videon till den där 9åringen haha! nina dobrev äre verkligen min förebild. nu ska jag iaf plugga lite sedan gymma ikväll puss!

det är det du vill ha, som är svårt att få.

varför ska det vara så? det gäller bara att kämpa för att få det man vill. jag måste kämpa grovt mycket för det här för det är det jag vill göra i mitt liv. men så många andra vill också det, ingen jag känner förstår hur mycket jag vill det här. när jag pratar om det så tänker det säkert bara okej lycka till loisa... jag har inga erfarenheter alls och har aldrig gjort det seriöst någon gång. jag är bara 15 år men det är dags nu, det är dags att börja  på riktigt nu om jag ska lyckas men detta för det kommer ta tid.



bilder från igår

sluade klockan tre emd hemkunskaps prov. gick helt okej, känner att jag skötte skolan mycket bättre förra året aja. jag ska gymma vid 5 och nu gör jag inget annat är att sjunga måste ju passa nu när jag är ensam hemma. snart har vi prao i två veckor sedan höstlov direkt efter wohooooooo!
bilder från helgen:
'

trött

vaknade vid 10 idag eftersom emma ringer och väcker mit att jag tog hennes skor. kul. men igår hade vi iaf det skit kul vi kollade på film och spelade spel och dansade haha fatta hur fula vi var. vi dansar i pyamas typ allihopa till låtar som går på tvn haha men kul hade vi och massor med bilder kommer ni få sen eftersom jag orkar verklien inte lägga upp de nu. jag ska forsätta kolla på vampire diaries alltså det är helt sjukt hur besatt jag är av det haha. jag har pluggat i 2 timmar och 40 minuter också på hemkunskapen eftersom vi har prov imor.aja puss!
bild från igår.

svar på tal:

amanda om shit vad jag länktar!:
har säsong 3 kommit ut ? vilken kanal?? :)
sv: aa det har den, i usa så jag laddar ner. den har tyvär inte kommit ut i sverige än :)


hos mickis

och väntar på att hon ska klä på sig, så seg man får vara. hon ringer och tjatar på att jag ska skynda sen är hon lixom i duschen... vi har lyssnat på musik och kollat massor med videosar!

från igår

igår kom soumaya till mig och stressade ihjäl mig och sedan åkte vi mot stan för att överraska priota ohc  promika på deras födelsedag på en resturang det blev lyckat och vi hade det kul. hennes kusiner och också där.
maten var skit god alltså om jag inte åt tills min maga sprack haha. nej men man ska ju passa på det var buffe haha. de blev glada för presenterna också :)
snart ska jag till mickis och vi ska till centrum och hon skulle handla något. ikväll ska vi hem till hilina alla vi tjejer och chilla galen puuuuuuuss!






rihanna som 15 åring


regnit...........

det regnar ute...... jag har tråååååååååååkigt. ensam hemma. lyssnar på musik. kollat klart på vd.... äter godis.... ligger i min säng iväntan på ikväll...

shit vad jag länktar!

är så himla besatt av denna serise seriöst haha. jag har så mycket kärlek till den och den har precis allt jag vill att en serie ska innehålla. snygga killar, romantik, överbeskyddande pojkvänner och framför allt vampyrer. den är så himla bra och spännande. bättre serie än denna kommer aldrig att skapas. jag har precis kollat klart på avsnitt 4 av season 3 och jag dör så bra den var. råkade klicka in mig till den här videon så nu har jag sett lite spoilers framtill nästa avsnitt men jag kunde verkligen inte hålla mig ! hela jag ryser när jag kollar på den. och stefan är så jävla snygg (paul wesley annars haha) tro det eller ej så börjar jag gilla den mer en twilight...



ledig resten av dagen!

kom precis hem från skogen, vi var ute och gjorde orientering och jag och elena började kl 7 minuter över 9 och slutade kvart i. vi fick ganska bra tid hehe, på vägen hem köpte jag med mig presenter till promi och prio. hoppas de blir glada haha. ikväll ska jag göra en hemlig grej iaf. vet inte om jag kommer blogga mer idag men vi får se. nu väntar jag på att vampire diaries ska laddas klart.

a lying game

kom precis hem från gymmet med stina, vitränade jäääävligt hårt och jag skulle precis sola så kommer det en krallman som tar solariumet från mig :( blev ingen solning som sagt...imorn ska jag göra en hemlig grej mohahaha. ska kolla på the lying game nu och sedan blir det plugg. ska läsa i hemkunskapsboken och jag orkar inte ens satsa på dette prov är så himla skoltrött. imorn har vi orienteringsdag så vi slutar kl 10 imorn NICE! ska då handla presenter efter skolan :)
älskar er tjejer! vi har allllllllllllllllllllllllttid så himla kul med varandra omagash! och en sak vi alla har gemesamt är att vi krigar för mat hahah omg fick det bara upp i tanken just nu :P

vad ska jag köpa ?

vad ska jag köpa till mina älskade vänner promi och prio som fyller år imorn, huuum im wundering! efter skolan mötte jag upp soumaya och prio och vi kollade runt lite och köpte presenter. ska möta stina nu för att gymma lite sedan blir det bara hem och plugga. funderar på att sola också tills imorn :) puss!


kan inte vänta tills på fredag!


då jag kan se min älskade favorit serie. åååh men jag stör mig på en grej, att damon och elena kommer bli tillsammans. inget man vet ännu men det är något jag tror och är lite säker på. man får hoppas att stefan kan komma tillbaka så det blir som vanligt mellan han och elena.

jag ska iaf hoppa in i duschen nu och sedan blir det plugg. är helt proppmätt också mamma kom hem med kina mat jummy!

snygg!


så jävla snygg, så jävla fina läppar!

whitney port


hon är ju i svergie idag för att kompera (stavinig) sin kollektion tillsammans med bikbok. hon kommer vara i  gallerigan idag klockan 6. jag ska iaf dit tror jag men då hinner jag inte gymma. huuuum aja kom precis hem från skolan och har äitit två mackor hehe. har bas också så kan inte smsa.

HAN KOMMER TILL SVERIGE!

ROBERT PATTINSON KOMMER TILL SVERIGE, jag är över lycklig! självklart ska jag gå med promika haha vi måste göra om det såklart efter taylor lautner. shit alltså det här kommer bli grymt men vi den här gången ska vi få VIP kan jag lova! shit vad glad jag är. min maaaaan kan inte fatta att jag har chans att träffa honom  omg omg omg


mohombi

har varit och gymmat, körde body combat och annat styrke var ganska kul :)
nu ligger jag i min säng och lyssnar på mohombi shit vad hans låtar är bra. kom ihåg när jag emilie stina och mickis såg han på ung hahah shit vad kul vi hade. minne för livet. han är så himla snygg också och hans kropp är inget att snacka om!


dag 3 - någonting jag ångrar

jag har inte riktigt något jag verkligen ångrar. men om det är något så är det väl att jag slutade i kvicken och började i hökis. kvicken är inte världens bästa skola direkt men de får lätt bra betyg vilken är skönt för mig plus så går några av mina vänner där skulle vara sjukt kul att gå där då. me hökis är också bra men gillar inte vissa personer.


visste ni att..

jag gillar när det är dåligt väder ute iaf när man inte har något att göra för då slipper man få ångest över att man inte är ute när det är soligt. och så tycker jag att det är sjukt mysigt när det är muligt och regning när man är i skolan eller hemme. älskar det vädret när man ska på bio eller hem till någon också. men såklart så älskar jag solen mer men det är rätt så mysigt med dåligt väder ändå :)


hahaha tyckte att denna bild passade bra till detta inlägg haha :)

måndag

kom precis hem slutade lite tidigare idag för vi hade svenska uppsats. nu sitter jag och kollar på awkward på mtv och äter fil och flinger. funderar på att lägga mig och sova lite är sjukt trött och kommer vara uppe ganska sent idag. kommer nog aldrig orka det. vet ni vad jag ska göra sen ? gymma, det hade ni ingen aning om va haha ? puss


en bild från i vintras :)

bullbakning

ar precis bakat klart bullarna. det blev inte så många som det brukar men många blev det iaf. har bakat i flera timmar nu och ska snart duscha och sedan plugga. den här söndagen har varit väldigt skön :)
mår illa, har ätit flera bullar medans jag väntar på att resten skulle bli klara och ni vill inte veta hur många det är !


de sista bullarna blev brända :)

bloggar från...

lydias iphone medans hons sitter och kollar på tv, jag har laddat ner blogg.se apstore till hennes iphone hihi. snart är bullarna klara wihooooooooooooooo!

image description
haha snygga jag
image description

bilder ni inte sätt från turkey!


me in the poooooooooool

hahahha måste bjuda på den här bilden , rätt cool faktist.



lite bilder från turkiet. jag vet att jag tjatar på turkiet hela tiden men jag saknar det såååå mycket...


godmorgon

hej bloggen. vet ni vad jag funderar på ? att skriva dagbok haha men det är så mycket jag vill skriva av mig men det går inte att skriva allt på bloggen för det är liiiiiite för privat. men jag har tid för att skriva dagbok men vi får se hur det blir i framtiden. idag ska blir det bakning med mamma, vi ska baka bullar det var ett tag sen faktist. sen senare ikväll blir det plugg! ska plugga so och no. gaash vad jag länktar tills praoen och lovet lixom tre veckor utan skolan YEHOOOOOOOOO!

igår när jag kom hem från patricia låg jag och kollade på vampire diaries sässong 1 igen, gud vad bra det är jag dör. tidernas bästa serie och jag hade glömt så mycket vat som hänt i sässons 1 så det var kul att få se om allt igen.



favorit just nu !


titta!


kolla lydias tatuering som hon gjorde idag, mamma sa att hon skulle tatuera sig när jag kom hem från gymmet så jag sprang ner för att ''stoppa'' henne att göra vid magen (ni vet längst ner på magen åt höger eller vänster). men sen så berättade hon att hon skulle göra en text längre bak om ni fattar haha. den blev iaf jätte fin tycker jag och hon är stolt över vilket är bra. kan inte fatta att hon tatuerat sig. texten är på latin och betyder kärleken övervinner allt.

berätta inte allt till vänner du litar på, dina vänner har också vänner de litar på...

kom precis hem från patricia. vi hade det sjukt kul där och hennes släkt är gaaaaaaaalen tro mig haha. vi åt god mat och massor med godis , tårta och chips mMmMmMmMm. efter vi ätit så träffade jag patricia cristina och anneli några av pattis kompis. vi bestämde oss för att göra en grej som blev helt fail haha. annars så satt vi i en park och snackade osv. en skit läskig grej hände också men jag orkar inte skriva ner den händelsen. sen gick vi tillbaka och de följde med hem till patti. var tvungen att gå hem för har massor med plugg att göra imorn så ville sova hemma.


en bild då vi bara chillade i rummet :)

anneli och jag :)

cristina och jose

jose ''däckade'' hahahhaha

grattis patricia!

min bästavän patricia fyller år idag så ska hem till henne för att fira lite. efter det ska jag hem och kolla på vampire diaries, puuuuuuuuuuuuuusss

RSS 2.0