minnen


en video från förra sommaren då jag och emma var ensama i heeeeeeeeela centrum :)

hos soumaya

är hos soumaya med emilie och stina, vi ska sova här. emilie hälsar hej bloggeeeeeeeeeeeen! efter skolan mötte jag alla och vi hillade och hade galet kuuuuuuuuuuuuuuuul! puss hinner ej blogga

orkar inte mer!

seriöst jag pluggade så himla mycket till samhälle provet så går jag g + eller vg - som hon nu sa ? jag förstår inte hur det gick det. allt jag gjorde var att plugga träna plugga träna. börjar tröttna på det här nu, jag pluggar som fan men får inte ens bra på proven! åååååh har jävligt mycket ångest nu och hela dagen idag kommer väl bestå av plugging och träning! har engelska prov imorn och något no läxförhör som jag inte ens orkar bry mig om. är så himla skoltrött nu och vill bara att året ska ta slut! är inte på humör för att blogga hejdå!

god morgon!

vaknade nyss och har precis ätit klart och fixat mig. ska möta mickis i centrum sedan ska vi gå till farsta gård där alla kamratsstödjare kommer att vara. kommer vara där hela dagen så slipper skolan men vi skulle tydligen tillbaka dit den sista timmen ? aja datan håller på att stängas av nu så hejdååååååååååååå!


ohaaaaaaaa !


taylor och tjejen som är med abdoution!


helt sjukt vad fin man får vara, min man dårå. han har blivit så snygg (som han alltid varit) men nu ser han ut mer som en... en man! han är så himla sexig hjaskfhdnsmdj. han varit galen i honom i evigheter nu och första gången jag såg honom var i filmen ''fullt hus 2'' som jag älskade när jag var mindre och tyckte redan då att han var riktigt snygg. hans personlighet värkar så äkta också, han har humor också haha. men det är ju vad som sätt inom media och sånt. kom ihåg när jag och promika var på twilight fan event och vi köade en hel natt för att se honom vilket i gjorde. men vi fick inga aoutografer och började nästan gråta haha. aja jag får väl fler chanser haha :)

hur kan man vara så vacker?


beyonce är så vacker, tänk att hon ska bli mamma snart. hennes röst dödar... lyssna på den här låten den är så grym!

ben och jerrys

kom hem från gymmet, orkar inte blogga ville bara säga att jag köpte med mig en ben och jerrys hehehehe :)

fuck it !

har pluggat sen klockan ett idag tills nu! har typ inte lärt mig ett skit känns det som, satt typ två timmar med enelska grejen och sedan läste jag egenom historia boken. på typ fyra timmar snart men det hände ju en grej mitt i allt som störde mig så det var nog därför. men jag har säkert fått in allt i mitt huvud utan jag märkt det haha.

det här är iaf inte min dag känns det som, ska iaf till gymmet nu med emilie stina och soumaya. funderar på att köpa mig en fet ben och jerrys hem också mMmMmmM. efter det så ska jag kolla på min serie och bara ta det lungt. har blivit så jävla skoltrött och jag är nära på att ge upp allt..


studiedag:)

godmorgon vaknade vid 12, helt sjukt vad mycket jag sovit. gick och la mig vid 10 lixom men det är ju bara skolan som gör mig så trött så det är bra att jag har sovit ut. ska plugga lite snart och klockan 4 ska jag möta emilie stina mickis och soumaya vi ska åka och göra en grej. sedan måste jag gymma, har inte gymmat på två dagar haha puss :)


MÅSTE SE!

snart har den här filmen premier, som jag väntat på i evigheter känns det som. min man taylor lautner är ju med där åååååh shit vad jag länktar. kommer sitta bänkad i biosalongen (den hade premier nyligen i USA btw) :)


plugg

ni ser vad jag kommer spendera min kväll med..

vi saknar dig, mormor !


dag 2 - vad skulle jag göra om jag vann 25 miljoner ?

ja vad skulle jag gjort. dels skulle jag gett mycket till min mamma, lite till min syster. skulle köpt saker till mina vänner som de skulle vilja ha. skulle lagt undan undan typ 20 miljoner på banken och spara det.för de så skulle jag vilja köpa ett cafe här i svergie och ett i turkiet eller något annat land (de skulle vara mitt jobb då i framtiden). skulle också köpt ett fint hus här i sverige där jag och min familj kommer bo. jag skulle skängt pengar till dom behövande och så skulle jag köpt en lägenheti turkiet (eller de landet som jag har ett cafe i ). och innan jag skulle lägga in pengarna på kontot skulle jag köpt ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLT som jag vill ha och åka utomlands. shit vad mycket man kan göra för 25 miljoner, skulle bli så jävla lycklig haha :)



en gammal bild från lanzarote med mamma och lydia :)

kom precis hem och...

ska snart äta lite. har sjukt mycket plugg så det blir bara plugg ikväll, ska nog börja vid 8. nu är jag ledig för dagen och ska snart ska kolla på the lying game. hinner inte gymma för jag ska göra en grej också vid 7 och är ganska trött. mamma ska jobba natt också så är ensam ikväll yeeeey :)


rastlös

har kollat klart på hela sässongen av teen wolf, den är faktist ganska bra. den blir bättre ju längre man kommer och nu när sässongen är slut så vill jag bara se forsättningen. den handlar om en kille som blir biten av en varulv och så blir han själv en och han blir kär i en tjej. den där tjejens familj dödar varulvar osv. händer mycket i serien den är faktist bra men tror att sässong två kommer bli mycket bättre.

nu ska jag iaf duscha och lite senare blir det jersey shore ! :)

nu - teen wolf


helt random

kollade på lite bilder från egypten när vi var där. vi kom dit dagen innan nyårsafton och då skulle hotellet ha värsta festen med mat, shower osv. jag säger bara en sak - har aldrig sätt så där mycket mat på ett ställe. de hade fixat allt så fint. ååh saknar det. haha jag kollade på bilder bara snabbt och såg att lydia hade fotat all mat.  allt var gratis också fatta hur najs. kolla bilderna nedan sådan här mat och bakelser fanns det en rad på typ 100 meter.









fakta om mig

jag heter loisa som alla vet hähä. bor i farsta med min mamma och syster och innan det bodde jag i skarpnäck som jag saknar jätte mycket. jag går i hökarängsskolan... huum vad mer ska jag skriva ja jag älskar att sjunga som de flesta vet. min dröm är att bli en världskänd artist men har också andra planer iaf det inte slår in. då vill jag bli antingen polis eller journalist. på min fritid är jag med vänner, kollar på film och tränar. jag älskar att gå på bio haha det är så mysigt tycker jag specielt på vintern. men jag gillar inten är man är så många på en gång, det blir bara mycket tjaffs osv. jag älskar hundar... huuum vad mer... jo jag hatar skolan det förstör hela mitt liv ja det var väl det. puss och hej :)


för att ha något att blogga om...

dag 1 - fakta om mig
dag 2 - vad skulle jag göra om jag vann 25 miljoner ?
dag 3 - någonting jag ångrar
dag 4 - favorit minne
dag 5 - sporter som jag går eller gått på
dag 6 - min bästa kompis...
dag 7 - denna månad...
dag 8 - något hemligt om mig
dag 9 - favorit filmer
dag 10 - dagens tanke
dag 11 - vad finns i min väska?
dag 12 - mina drömmar
dag 13 - min framtid
dag 14 - någonting som får mig att gråta
dag 15 - någonting som får mig att må bättre
dag 16 - fem saker jag uppskattar mycket

nu kör vi på sån här fråge grej så bloggen inte kommer ligga så tom!

vilken årstid gillar ni mest ?

alla älskar väl sommaren ? det är något man ser fram emot. men jag gillar också vintern. det är så mysigt när det är mörkt ute och det snöar och snön lyser upp allt så det blir ljust. när alla går med sina halsdukar och jackor. det är snöbollskrig i skolan (inte lika kul). julafton , lussebullar, pepparkakor........................ jullov. well well jag älskar vintern och sommaren. men efter några månader (veckor) under vintern kommer jag säkert ångra det jag skriver nu. aja haha förra vintern hände det mycket drama alltså hoppas inte den här vintern blir likadan :)


en härlig skön mysig vacker sommarbild :)

godmorning sunshineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees :) :) :)

vaknade för 20 minuter sen exakt och har ätit min goda frulle - oboy och macka med ost och tomat, jumieee! passade på att sitta lite vid datan nu och blogga lite innan jag ska plugga. jag orkar inte anstänga mig idag med pluggandet hade tänkt att bara läsa egenom lite i typ en halv timme även om jag har prov på torsdag. jag får väl stress plugga de tre dagarna jag har kvar. eller nej om jag tänker efter ska jag plugga NU! sedan blir det gymmet!

igår kom ju mickis över till mig, vi åt ben och jerrys , popcorn med god popcorn krydda och en misslyckad kladdkaka haha. vi kollade på teen wolk som är en ganska bra serie. vi pratade och spelade in några konstiga filmklipp när vi sjunger haha. lite bilder från igår då.





mickis gillade inte sina fiskar i glassen så hon plockade ut de... wierdooo...

kladdkaka - popcorn :)

håller på att göra kladdkaka och mickis kommer hit snart, vi ska kolla på teen wolf och bara snacka. kommer nog inte blogga mer ikväll. puss. juste på tillägga att min kladdkaka inte har någon kakao så jag tog oboy istället, verkar inte funka eftersom den är helt vit :( kdjhbnskdfg

how you doing?

har ändrat designen lite som ni ser. vill bara ha en änkel design så det får bli den här, men ska fixa till en profilbild också :) kom precis hem från gymmet med soumaya. det blir en snabb träning idag eftersom de stängde kl 4. gjorde kondition plus lite mage :)




lite bilder när vi var påväg till gymmet :)

från min konfimation

konfimirade mig för inte så länge sedan. skönt att få det gjort! gick massor med present whioooo! :)


lördag och sol!

vaknade vid halv 12 och såg att de var klarblå himmel , har inga planer för idag men ska iaf gymma lite senare och träffa patricia. ikväll vet jag inte häller vad som händer är iaf ensam hemma :) ska äta lite nu sedan måste jag ut men här är iaf lite bilder från igår :)




mätta och glada, eller ledsa för att de höll på att spy...



fredag

var ju på bio och såg friands with benifits (hette den haha) den var skit rolig , tuuung film. vi åt på kungshallen mmmm kycklingfile tallrik. åkte till medis för att köpa en grej och sedan tillbaka till sergel då vi såg på filmen. tung dag men mycket väntan på alla andra, lite tjaffs vart det innan men allt löste sig efter ett tag :)

bilder kommer upp imorn orkar inte blogga är så himla trött efter skolan idag det är helt sjukt. slutade 4 och började 8 samt somnade jag vid 2... not god! nu blir det min favorit serie vampie diaries , godnatt :)

mot skolan

har duchat och fixat mig för skolan samt ätit en god frulle mmmmmmmm, förstår inte varför alla säger att man inte kan äta frukost på morgonen, wierdooo... efter skolan ska jag ju möta tjejerna och vi ska gå på bio weho! ska möta mamma på lunch rasten så hon kan ge mig mina pengar också :)



mot skolan

har duchat och fixat mig för skolan samt ätit en god frulle mmmmmmmm, förstår inte varför alla säger att man inte kan äta frukost på morgonen, wierdooo... efter skolan ska jag ju möta tjejerna och vi ska gå på bio weho! ska möta mamma på lunch rasten så hon kan ge mig mina pengar också :)


saknar oss...





känns som att vi håller på att glida isär på något sätt. antingen är det för mycket plugg eller så ska man träna eller så är det pojkvännen som gäller, eller så har man andra planer eller så orkar man inte. förut var det alltid vi, vi gjorde nästan ingenting utan varandra vi var med varandra nästan varje dag. fattades någon frågade man - var e hon ? eller om man vi skulle göra något så frågade man - varför kan inte hon? vi berättade allt för varandra, ingen höll något hemligt eller det man berättade till en person berättade man till alla andra. det var inte så att bara några visste om det och viskade och höll det hemligt. vi gör mycket andra grejer än förut nu festar vi mera, umgås med andra personer osv. men det är väl så när man håller på att växa upp ?

nu umgås vi inte lika mycket längre känns det som, på något sätt faktist. vissa håller saker hemliga för andra, ibland frågar man inte om ALLA ska ses utan bara några. det var alltid vi: Jag, mickis, emma, hilina, soumaya, mulki och andrea vill bara säga att jag älskar er :)

trött

skön dag, började med sovmorgon och sedan matte prov som gick helt okej faktist. sedan blev det hökarängsloppet och jag vet inte vilken tid eller vilken plats jag kom på men jag tror jag fick ganska bra tid faktist. efter det mötte jag upp tjejerna och vi åkte till blåsut för att göra en sak sedan mor stan där jag köpte en mysig kofta. åkte hem och och åt lite sedan läste jag egenom lite engelska. mötte soumaya och vi gick mot gymmet där emilie och stina kom. känns mycket roligare att gymma nu när man är flera plus så får vi mer tid med varandra så vi kan umgås, det är ju bara massor med skolarbeten...

imorn efter skolan blir det iaf bio med emilie stina och mickis. vi ska sa sex with the benifess (stavning) och så ska vi tjocka oss grovt mycket. bilder kommer. jag vet att min blogg är skiiiit tråkig nu med massor med text och inga bilder / gamla bilder men jag har faktist inte tid att lägga ner mer tid på bloggen. tråååkigt aja ska fuscha nu sedan sova puss och godnatt :)


bild på mig och stina fårn soumayas tjej middag :)

gymmmmm

hej bloggen. slutade tidigt idag och skyndade mig hem för att göra klart min uppsats + lite matte tal. gick rätt så snabbt. sedan kollade jag på the lying game skit bra serie så humla spännande och fina killar :) ni måste se den! efter det mötte jag upp emilie och stina och vi gymmade lite och sedan dansade vi zumba som var jätte roligt haha vi såg skit fula ut haha :)

nu har jag ätit god mat och duschat. ska snart sova är jätte trött :)

min dag

var i skolan, långsaaam dag. efter det mötte jag upp mickis och vi åkte till stan för att hon skulle köpa lite. vi åt på donken och hon köpte sin brownie. åkte hem och direkt till gymmet där emilie och stina gymmade också. mycket roligare när man var fler. arelis gymmade också där :) nu har jag ätit lite och tittar på idol och ska duscha nu. efter det så blir det plugg, har en uppsats och lite matte tal att göra :)

svar på tal

Anonym om tårta:
känner du arelis dancehall på fb typ?
ifall du gör det vad tycker du om henne och så?
fin blogg!

svar: haha ja jag känner henne, hon går i min klass. hon är sjukt snäll och så. ställer alltid upp för än vad som än händer. roooolig person också , hon har världens finaste kropp också :)


tårta

imorse så gick jag till kyrkan eftrsom vi övar inför imorn. när jag kom hem så bytte jag om till träningskläder och sedan mötte jag mickis eftersom hon är på något kalas precis nedanför mig så vi snackade lite. sedan gymmade jag och nu är jag hemma. har ätit jätte god mat nu mmmmmm och ska göra en tårta tills imorn , puss :)

vampire diaries

har kollat på vampire diaries och jag saknar dig. jag saknar dig var faktist bra men lite långtråkig... grät självklart till filmen också. vamire diaries ägde ! höll på att börja böla när stefan började gråta i telefon. helt klart min favorit serie shit alltså. orkar inte vänta tills nästa fredag faaaaaaaaaaaan :P

fredag

är hemma nu efter en låååååång dag. provet var jätte svårt men det gick ganska bra. sen åkte jag emma hilo till stan och hade det kulkul. träffade andrea och sosumaya och luffade bara. mötte lydia för pengar och köpte med mig godis, niiiiiice. ska kolla på vampire diaries nu älskar den serien, har precis laddat ner de nya avsnittet från season 3 :) puss

i skolan

hej, sitter i skolan nu och vi har no. vi ska egentligen göra någon redo visnig och men eftersom vi är typ klara med allt på datan öch det är bara det muntliga vi måste öva på så håller elena på att skriver ner allt medans jag sitter här och kollar bloggar haha.

efter skolan ska jag möta upp några vad vi ska göra vet jag inte. ska iaf handla en godispåse mmmmm. egetnligen ska jag sova över i kyrkan med resten av konfomanderna men jag orkar verkligen inte det så vi får se hur det blir med det... aja pussssssssss
en bild från i våras, gud så man ser ut men orkar inte leta efter den bätte bild :)


jag tror jag dör


jag tror jag dör, världens bästa film och bok har nu kommit ut på trailer, den andra trailern. alltså det finns inga ord för min kärlek till filmerna. den här trailern var precis som jag väntade mig att filme skulle vara, samma bilder i mitt huvud när jag läste boken fann precis med i filmen. edward är så jävla snyggo ch jacob sååå himla snygg. tidernas bästa film, min bästa film. shit vad jag älskar det! jag ääääääääääälskar när edward skyddar bella. kan inte vänta tills den har premier alltså osdhbnaqkiwfjdksifgjfdskifugjhdsmkidfgjhfidkfgjufde! är så glad. jag är så jävla beronde av filmerna haha

jag och pappa, mamma och lydia


pappa och jag

mamma och lydia haha var bara tvungen att lägga upp bilderna :)

ingen ork!

hej bloggen, vet att uppdateringen suger men så får det bli nu. hinner inte blogga och lägga upp bilder osv men det är väl också för jag inte har ngt att blogga om. jag gör typ samma saker varje dag haha. sista lekitonen hade vi elevens val och jag och arelis var de ända i vår klass som fick matgaling alltså om vi inte blev glada vi hoppade runt och allt haha maaaat :)

efter skolan mötte jag upp mickis och stina och vi åkte till blåsut och frågade om prao på ett dagis. vi lär väl få det vet inte. men vi gick också runt i centrum och fråga men alla var upptagna.. kom hem för ett tag sedan och kollar på tv, sitter vid datan. ska baka kokosbollar snart också mmmm. sedan dusha och sedan blir det bara plugg plugg plugg hela kvällen. har SO prov imorn hinner inte gymma häller får träna gärnet imorn haha. puss

haha jag och patricia i turkiet, helt bränd och jag flagnade redan eftr några dagar så röd och fläckig fick man vara, snyggt :)


hej, hellu, hejsan, tjo , shaaa!

godmorgon vaknade precis och har hunnit äta havregrynsgröt och macka mmmm. ska snart till skolan och efter det möter jag några och ska åka och fråga om prao. efter det blir det förbi gymmet snabbt, sedan kyrkan eftersom jag håller på att konfimera mig. sen blir det bara massor med plugg. puss :)


hej, hellu, hejsan, tjo , shaaa!

godmorgon vaknade precis och har hunnit äta havregrynsgröt och macka mmmm. ska snart till skolan och efter det möter jag några och ska åka och fråga om prao. efter det blir det förbi gymmet snabbt, sedan kyrkan eftersom jag håller på att konfimera mig. sen blir det bara massor med plugg. puss :)

heeeeeeeeeeeeeej

idag är det ju som sagt måndag. var i skolan och efter det mötte jag på betty och vi gick runt och kollade på kläder i centrum och bara snackade. har precis ätit havregrynsgröt och ska snart till gymmet med emilie som också ska börja där. ikväll blir det bara plugg som gäller - tråååkigt. så här kommer typ mina dagar se ut varje dag haha menmen man har iaf något att se fram emot och det är ju helgen såklart :)


bild på mig och lydia. mina glasögon håller på att ramla ner ja jag vet :P

omg!


den här låten påminner mig om turkiet så himla mycket. kom varje gång man låg och sola vid polen. saknar som fan! och ja jag pratar om turkiet hela tiden haha :)

godnatt

har kollat på jersey shore nu ääälskar det programet haha. imorn blir det ju skola som vanligt.. efter det blir det gym och plugg. inget mer än så. puuuuuuuuss

jätte duktig tjej som sjunger cover på how to love :)

godmorgon

vaknade vid elva och duchade samt åt frukost. nu sitter jag och kollar på animal planet människor simmar med hajar. trevligt. ska snart plugga i några timmar och efter det så blir det gymmet med emilie, kanske solar ? aja puss

chill

sitter ensam hemma i väntan på emilie och stina ska komma .vi ska kolla på inception och bara chillaaaaaaaaaaa. de vill så gärna äta godis men inte jag så vi får se hur det blir med det haha :) puss

lördag

har precis ätit lite. gymmade jätte bra idag faktist fattar inte hur jag orkade. ska möta patricia lite senare men först måste jag möta mickis för en sak.

juste vi har jätte mycket skolarbete i skolan (måste skriva av mig lite vad vi har)

onsdag-engelska läxa
fredag-so prov
nästa måndag-spanska test (för kapitel 1)
nästa tisdag-fysiktest (egentligen läxförhör men hon gör det ändå till prov)
nästa torsdag-matteprov


de är de som är helt bestämt. sen kommer vi ha engleksa prov när som helst och svenska prov... kuuuuuuuuuul. så mina dagar kommer se ut skola, gymma, plugga. utom på helgerna dårå. men egentligen behöver jag inte plugga så mkt för det gjymnasium jag vill gå i har runt 200 intagningspoäng (180)...

godmorgon

vaknade upp här hos promi och prio. igår kollade vi på film och vi åt massor med gott och nu kollar vi på 16 and pregnet, hon håller på att föder. ska gymma idag med lydia och sedan träffa patricia. hinner ej blogga puss.

fredag

patricia kom över en stund, vi åt tacos MmMmM. blev massor med knas inför kvällen men nu är allt ordnat och jag ska sova hos promi och prio med soumaya. vi ska till vivo först och handla lite gottigott. imorn ska jag börja med ******* så det blir ''kul''. puss :)

sovaaaa

är helt slut efter grönan idag. kul var det iaf och mötte upp tjejerna efter det. åt på donken också hehe. frågade om prao på dagiset där jag praoade förut. barnen kramade mig och fröken kunde fortf mitt namn haha jag skulle återkomma på måndag. iaf ska sova nu är helt död och sedan ikväll blir det bara plugg! orkar inte gymma idag. puss

grönalund

imorn åker vi till grönan med skolan, kommer bli ruligt. efter det ska jag nog gymma om jag hinner. på kvällen blir det bara plugg. nu börjar proven komma. aja tänk posetivt nu. eller nej det finns inget posetiviiiiiiiiiiiiiit :(

stör mig riktigt!

på när folk som är väldigt nära till mig håller saker hemligt som pratar om det med andra, när jag är med. men inte berättar till mig när jag undrar vad det är men seeeeeeeedan viskar och pratar om det med en annan person. visst får mina närmaste vänner ha hemligheter självklart, men att hålla på att prata om det och viska vidare när man själv inte får veta vad det är. lite sådär barn grej men stör mig jävligt på det! och ja jag är väldigt nyfiken av mig haha

my hometown!


trött...

var på gymmet , gick ganska bra. vill sola men är rädd för att få canser då... spelade the sims innan , det är faktist kul när man har tråkigt. ska spela lite mer sims nu. puss :)


bild från turkey!

sjuk...

vi skulle ju ha niornas dag i dag, var där i cirka en timme sedan så sa jag till min lärare att jag var sjuk så jag fick gå hem. jag har ont i huvudet såå ja haha. nu ska jag spela the sims och lyssna lite på musik. skönt att inte vara i skolan :) ska gymma senare ikväll också. puss :)

grym!


fan vad braaa man får vara! shit jag får rysningar!

hejhej

skolan idag var väldigt långtråkig. vi gjorde lasagne på hemskunskapen MmMmmm. sedan träffade jag emilie och vi pratade och gick till centrum med jamil. nu är jag hemma och ska snart ner till gymmet. har ett pass klockan sex också. puss :)

idol

har suttit och tittat på idol. kommer ihåg första gången jag såg det och det var år 2004. har följt det varje år sen det hehe. kvällens program var ju grym. någon tjej som var från farsta haha man kände ju igen hela cafet och allt som hon jobbade på. det var iaf en gryyyym kille som sjöng med gitarr, vilken röst. älskar sånna där röster. söt var han ju också han kommer komma långt iaf :)

nu ska jag kolla på jersey shore. puss

inget gym!

blir inget gym idag, har verkligen ingen ork. distric 9 har nyss börjat så ska se på den nu. mamma åker till jobbet snart så då är jag ensam hemma skönt! hejdåååååå bloggen :)

bilder från tjejmiddagen






hemma

sov ju hos soumaya inatt och vi somnade typ på en gång när alla hade gått. vi åt jätte god mat och jäääääätte mycket annat gott. mådde så illa efter allt jag åt haha. nu är jag iaf hemma och ska bara ta det lungt. orkar verkligen inte gå till gymmet idag men vi får se om jag ändrar mig sen. annars ska jag bara ta det lungt och spela the sims haha :)

snack

Kvällen har varit rolig. Vi har ätit god mat och tjockare oss med mycket godis och massor. Ska sova här och vi ligger och pratar jag soumaya och chirin. Bloggar mer imorn

godmorgon

vaknade nyss när mamma kom in och väckte mig och frågade om hon fick låna mina solglasögon haha. jag tog en dusch och sen gjorde jag i ording frukost. nu sitter jag och kollar på 16 and pregnet och ska snart spela the sims haha. ikväll blir det tjej middag hos soumaya. kuuuul det ska bli :)

ta tag i bloggen!

okej jag gillar att blogga och sånt, ska börja sköta mig med bloggen och försöka få mer läsare och skriva om mer intressanta saker. men inte inatt är väldigt trött så godnatt :)

okej jag bloggar här..

kan inte bestämma mig, men det känns som om jag har mer besökare här så vi kör här då. haha jag byter blogg väääldigt ofta! men det är lättast att blogga här såååå.. :)

RSS 2.0