Fredag

Dagen började med att jag åkte in till stan med Emma och Mickis efter det åkte jag hem, senare mot kvällen tjatade Stina på mig att jag skulle komma ut. Så jag åkte med henne och Mulki till Rålis och tog det lugnt och umgicks sen åkte vi till hökarängen där det egentligen skulle va en fest, den va ju så lyckad, eller inte! Sen följde jag och Stina med några av killarna till tunnelbanan och satt och vänta där ett tag med dom. Då blev vi sjukt sugna på donken så vi gick till Sköndals donken och åt. Gott var det! Då fick jag ett samtal av min pappa som sedan kom och hämta oss med bil, lyxigt värre! Så vi fick skjuts hit till Stina och vi kom typ nyss hem. Nu ska vi nog kolla på någon film sen sova :)

Godnatt!!!

hos patricia

ska sova här ikväll och just nu sitter vi och laddar ner filmer vi ska titta på. igår så var jag hemma hos emilie med soumaya och vi skulle titta på alla twilight filmerna men tillslut blev det lite tråkigt så vi stängde av. Jag menar jag kan alla filmer utantill lixom haha. Skulle köpa med mig grönskaker och dipp men köpte fel gräddfil så jag köpte någon dryck.. aja! tränade igår och idag också. Imorn blir det stan med patricia och sedan ska jag gymma, 
 
förlåt för min uppdatering men såhär kommer det vara hela sommaren eftersom att jag inte har någon dator och när jag mobilbloggar kan mann tydligen inte lägga in bilder så det blir bara tråkiga texter då.. Det är för blogg.se har gjort om allting vilket jag inteee tycker om! puss!

Äntligen hemma

Wohooo äntligen ligger jag i min älskade säng efter en rätt så jobbig kväll.. Var på bio med Mickis och såg snövit, den var bra men jag berättar mer om vad jag tyckte om den imorn eftersom att jag är så trött. Sen träffade vi alla tjejerna och åkte till flaten och sedan gick vi till Skarpnäck och sprang hela vägen, tro mig det var jobbigt! Ses imorn då jag berättar med detaljer godnatt!

Min midsommar

Åååh jag skrev nyss värsta inlägget som gick bort!!!!!!!! Iallafall gårdagen började med att jag träffade Mickis och hilina, vi åt kebab och efter det så gick vi hem till emma och vi satt med söta aliyah. Oherre vad söt baby,hennes blick dödar! Jag vill också ha en bebis.. Efter det köpte vi med oss massor med mat och åkte till Stina och grillade. Vi hade det kul och lyssnade på musik och åt galet mycket. Senare så åkte vi mot en fest och efter det åkte vi hem till stina igen. Vi somnade vid sex tiden och vaknande vid elva så jag är ju liiiiite trött kan jag säga er.
Juste måste bara säga att min data är sönder så det kommer bara att bli mobil upptaderingar tills min data blir lagad. Puss! 

Glad midsommar!

är hos stina och grillar men tjejerna. min data är sönder också dvabdldlklkjh! ses imorn puss!

Sitter vid datam i lobbyn

och bussen kommer om en timme som gar till flygplatsen. jag har bara 13 minuter kvar sa maste skynda mig lite. jag gjorde ett inlagg igar men de sprarades inte sa ska fixa ett imorn med massor med bilder. ses imorn puss!

Från balkongen

Hej bloggen! Det är nu jag ser hur de har ändrat blogg.se  så det är lur ovant! Annars så står jag p balkongen och bloggar, hittad. Nu tt de fanns internet här om man sträckeuddig över kanten hehe. Om en timme ska jag och Lydia ut så vi hörs imorn puss!

justin bieber

Tjejen på bilden nedan hade varit på Justins konsert och påvägen hem därifrån blev hon våldtagen och hon låg kvar på marken tills hennes pappa hittade henne. Samma dag dog hennes mamma av en bilolycka. Hela den här berättelsen spreds på twitter och det slutade med att Justin hörde detta och sökte upp henne.

Han är verkligen en gentelaman som är uppfostrad rätt av sin mamma. Han är allas förebild och jag kan inte låta bli att älska honom för hans personlighet, musiken och utseendet!


Bargatan

Här får ni en video från när vi var på väg till Grabbarna Grus igår. Nu ser ni vilket jävla liv det är där borta och fan vad jag älskar det haha!


wooooop

Hej bloggen! Hörde att det var dåligt väder i Stockholm så det känns jävligt bra för mig som är här i varma mallorca haha. Igår gick vi som sagt ut fast innan det så förkrökade vi på deras hotellrum och körde ''jag har aldrig''. Jag fick ju aldrig dricka något kan jag säga er eftersom att jag inte ligger på deras nivåer om man säger så haha. Sedan så gick vi  ut vid 12 tiden. Hade det jätte kul och dansade som fan. Avslutade kvällen med en kyckling kebab mmmm! Ikväll vet jag inte om vi ska ut, det beror på om lydia orkar men jag är gärna på haha. Jag ska lätt hit med mina vänner när jag blir äldre, det är gaaaalet här borta! Så Emma och Mickis nästa sommar ska vi fan hit! puss!

 


Bilder idag från poolen

Det tar så sjukt lång tid att ladda upp bilder här på bloggen.. Vi har iallafall spelat in jätte roliga videosar från idag, jag kanske lägger upp de lite senare hehe.
haha fint ansikte Lydia..

Bra fotograf..





asdfghjk

Igår så träffade jag ju som sagt lydia och hennes grupp i barskolan. Jag hade det jätte kul och alla där var hur trevliga som helst. Ikväll ska vi ut igen, det är winky pinky tema på Grabbarna grus så man ska
klä sig i något lätt i rosa... Juste tyvär så förlorade sverige matchen mot England, haha ni ska bara se hur galna engelsmännen är här i magaluf. här är lite bilder från igår:

 

Ser ni vem det är på bilen? :)

haha..

 

 

 


Bloggar senare

Ville bara säga hej. Lydia har varit med oss hela dagen och vi ska ut ikväll igen. Här får ni en bild så länge från igår.


tre låtar som spelas ofta här i magaluf



Fridaaaaaaaay

Idag är det Fredag woop woop! Har precis ätit lunch så är proppmätt! Har legat och solat på bryggan hela förmiddagen så lite mer färg har man fått. Mamma berättade att en tant kom fram till henne och frågade om hon var min mamma och sedan så Sa hon till henne att jag hade en jätte fin brun färg hihi. Synd bara att jag har flagnat som fan på ryggen och har värsta fläcken där så ska försöka sola bort det.. Ikväll ska jag träffa Lydia och vi ska partaja haha! Puss.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/866126/images/2012/pic_206712387.jpg" class="image">


Fin utsikt

Från promenaden


Torsdag

Idag så har vi varit här i en vecka och det har gått jätte snabbt tycker jag. Vill faktist inte hem eftersom det är så skönt här borta men på ett sätt så känns det som att jag missar jätte mycket där hemma men jag ska försöka ha det jätte kul denna vecka! här är några webb bilder eftersom det inte blev så mycket andra bilder idag. puss
!

Jag har fläckig panna..

Pratar om mina dagar här i magaluf och om min fläckiga panna.. inte så kul att vara fläckig men hoppas att det går över haha.. ber om ursäkt om jag håller på att röra mig så mycket men jag tänkte inte på det när jag gjorde videon hehe.


Klass 9b

Tråkigt att jag inte var med på balen eller avslutningen men jag vill bara skriva ett litet inlägg om denna klass. Jag kan säga att jag har både hat och kärlek till denna klass. Vissa personer gör en på så bra humör medans andra förstör dagen. Jag kommer ihåg hur många gånger jag har bett alla killar i klassen att hålla käften för att de varit så sjukt jobbiga. Men allihopa är sjukt sköna och vi var alltid ett team om man säger så även om man har bråkat sjukt mycket med alla, men oftast så var det på skoj.

Har också spenderat tre år i den här skolan med Emma och vi har varit med varandra nästan varje dag om vi inte har tjaffsat eller om hon inte kommit till skolan. Lärarna kommer jag också att sakna eftersom vi bokstavligen har de bästa lärarna som finns! Mina favoritlärare är då Anna Adrian, David, Syslöjts Anna och måna fler så tack till er!

Våran klass har så otroligt många minnen och vi har gått igenom nästan samma sak i skolan. Humorn för oss alla är nästan likadan och jag har aldrig gått i en bättre klass. Det finns vissa jag ogillar som jag inte kommer att nämna här men jag vill tacka er alla för tre otroliga bra år.

Jag har längtat som fan till sommarlovet och hade lovat mig själv att aldrig besöka skolan eller att träffa människorna igen eftersom jag störde mig på de så mycket. Nu när det är lov så kommer jag sakna killarna och vissa tjejer grovt mycket! men jag hoppas att vi ses under lovet och att vi hittar på något jävligt roligt!

Vill också berätta hur bra denna skola är och att jag rekomenderar den till alla! Lärarna är super bra och roliga, man kan prata med nästan alla lärare om allt och de ger inte allt för mycket hemarbete och inte för lite häller. Vi har också jätte många och bra traditioner som Squardance och mycket mer. Det är häller inte så mycket bråk i vår skola och alla umgås verkligen med alla men självklart så finns det lite drama och några falska bitches men vad gör det?

Kommer också sakna våra Idrotts lektioner på typ 10-12 elever varje lektion haha, nejmen som tex på fotbollsplanen det är så mysigt där! Kommer ihåg när vi alla började i sjuan hur mycket jag gillade att gå i vår klass då. Då var det vår klass som gällde och jag var så stolt över den, jag tyckte att den var jätte bra med rätt personer eftersom att jag aldrig hade träffat de förut. Jag längtade lixom över att komma till skolan. Det var i sjuan jag var stökig av mig, eller stökig och stökig var jag ju inte men jag pluggade inte så mycket, jag var uppkäftig och jag pratade bara på lektionerna. År sju var helt klart bäst. År åtta var väldigt tråkig och då hade jag tröttnat på klassen totalt och det hände inget speciellt. Nians år gick sjukt snabbt och jag hade det jätte kul!

Kärlek till er alla!

Jasmina - Den tysta och snälla.

Griselda - Hon som alltid dansar salsa.

Arelis - den stolta latinon.

Emma - Klassens cheerlader.

Fredrik - klassens frånvarande men ändå smarta.

Robin - Klassens pundare haha.

Kevin - Klassens datanörd hehe.

Givanni - klassens jobbigaste.

Alexander - Klassens ''gillarattpratapåhistorialektionen''

Conny - Klassens basketspelare.

Will - klassens Esnellaste import.

Feridun - Klassens utomjording.

Nader - klassens snällaste.

Nicola - Klassens alkolist.

Malcolm - Klassens nyfiknaste.

Winta - Klassens sötaste.

Estela - Klassens serienörd.

Neda - Klassens politiker.

Elena - Klassens bästa och smartaste tjej.

Miriam - Klassens pratgladaste.

Loisa - klassens sångfågel.

kommer aldrig glömma Evas röst när hon skriker - HALLÅÅÅÅ! UUUUUUUT! NICOLAAAAA!

Herregud vad vi alla har växt haha..



två mobilbilder från igår

image description

image description


Gurka med fetaost

mmmm, älskar det haha! Ska försöka ladda upp en video från min lilla promenad hoppas det inte bara tar så lång tid..

Får damp

på alla radiokanaler som spelar samma jävla låtar hela tiden, de tjatar ju alltid ut allting! Speciellt call me maybe, Starship och dansa Pausa! Ville bara säga det haha annars så ligger jag är och solar. Puuuss


svar på tal

Anonym om Grabbarna Grus:
Men Lydias mage är ju platt hur kan hon vara gravid? Bra blogg btw :) hoppas på svar!

svar: haha trodde inte ni skulle gå på det men det var en skämt, höhö vad rolig jag är.. många gick på det iallafall haha puss!image description

En dag förstörd..

Imorse vid elva tiden var det muligt men det drog sig vid tolv och då vart det klar himmel så jag låg och pressade i någon timme innan mamma kom och bad oss åka till sjukhuset. Mamma har ju brytit foten sedan några veckor tillbaka och idag hade hon jätte ont så vi fick åka in till sjukhuset eftersom att det hade kunnat varit en propp. Hela dagen framtill klockan sex spenderades på sjukhuset så mycket solande blev det inte. Just nu är allt okej med hennes fot, det är tydligen helt normalt att man brukar få så ont efter ett tag om man har överarbetat den.. Jag som ville sola men det var ju bra för mig att ta en paus ifrån solen haha. Vi åkte direkt och åt och fan vad hungriga vi var eftersom vi bara hade ätit frukost. Ikväll ska vi bara sitta här i baren och lyssna på lite musik men jag föredrar nog att gå upp till rummet och titta på någon bra film och äta gurksallad med fetaost mohaha. puss!


Vackra andrea

Som också är i spanien just nu. Medans hon har det soligt har vi det molnigt igen men det kommer bli bättre väder snart!


Grabbarna Grus

 


bildbomb

Hej bloggen!
Igår så mötte jag upp Lydia på Grabbarna Grus där även paow var bartänder haha.. Nejmen hon var jätte trevlig, kanske bara lite förvirrad och stressad. Annars så dansade vi och drack massor med drinkar och hade det jätte kul. Senare gick vi runt på bargatan och bara kollade läget, så mycket skumma människor så det inte är sant men roliga är de ju. Alla har verkligen så kul här i Magaluf! Alla klär sig lixom hur de vill och bara kör sitt egna race haha! Vid fyra så tog jag en taxi hem till hotellet och gick direkt och la mig. Tror att vi ska ut ikväll också men jag vet inte ännu..


Idag så vaknade jag väldigt tidigt även fast jag kom hem ganska sent.. Gick och åt fruksot själv eftersom att mamma hade ont i foten så hon skulle vila lite på rummet. Frukosten här är så god, speciellt fruktsalladen hihi. Annars så har jag bara legat och solat hela dagen och nu har jag verkligen fått färg mohaha!  Måste bara berätta att jag har bränt mitt arsle så det gör ganska så ont när jag sitter :( Här är lite bilder från igår och några från idag puss!

 


Hade sjukt kul igår!!!!! Kom hem runt fyra så sååå sent blev det inte. Paow var bartänder på grabbarna grus också så det var lite kul att se.. Berättar mer om det senare, nu blir det steeeeeeek hehe.


Söndag

hej bloggen!
Nu sitter jag här på de sköna sofforna igen och har nyss vilat på rummet i någon timme. Idag var det ju somsagt molnigt fast ändå så har jag bränt mig som fan på ryggen (solade bara ryggen idag). Ska åka intill magaluf och möta lydia senare vid 12 och senare så får vi se vad som händer. Åt en jätte god lasagnie också mmm! alltså jag sitter i skuggan nu men känner verkligen hur det bränns fortfarande. Det roliga är att så brun jag är nu blev jag på typ en dag i turkiet.. jag måste sluta gemföra mallorca med turkiet. Här är lite bilder från dagen:

helt vanligt att två ankor kommer och simmar i poolen..



Rocko, du är stark som klarar detta!


målnigt

Idag är det jätte molnigt men fortfarande varmt så jag ligger här vid Polen och "solar". Börjar bli lite hungrig på pizza så snart så vi ska snart gå och äta.Idag lär jag inte bli så brun häller :( om jag ska vara ärlig så har jag lite ångest för det haha.. Juste jag skulle ju lägga upp ett videoinlägg men det tog så lång tid att lägga upp det (tror för det var ifrån kameran) så jag orkade inte vänta. Men ikväll lär det bli någon video till er, puss!


Dag tre

Hej bloggen! Måste bara berätta för er hur bränd jag är, det gjorde ganska så ont när jag skulle duscha kan jag säga er. Idag har jag solat i cirka sex timmar så lite färg har man fått (även om det är röd färg så blir det till brunt senare hehe). Nu sitter jag vid resturangen i en skön soffa. Ett videoklipp kommer upp lite senare, puss!


Utmattad..

Det är ju faktiskt ganska ansträngande att ligga i solen i sex timmar haha.. Hur är det i Sverige? Här är det super varmt och jag har bränt mig som fan fast ändå så fortsätter jag att Sola.. Ska berätta om gårdagen lite senare! Puss!


Solar

Ligger och solar nu, snart håller molnen på att dra ihop sig så då blir det steeeeek hela dagen haha! Har nyss ätit mig en rejäl frukost buffé :)


just nu

Sitter jag här i ''myshörnan'' med datan och ska snart beställa en glass. puss!



mitt första videoinlägg

måste bara varna er att jag mummlar ganska mycket haha.. Sen så ser man ju knappt något när jag visar ''utsikten'' och istället ser man golvet.. bra loisa, bra!  nejmen jag bjuder på denna! puss!


min dag

Vi kom fram till hotellet vid två tiden och bytte direkt om och la oss nere vid polen. Hann sola i cirka 40 minuter men fick lite färg innan molnen dök upp. Då gick vi runt och tittade på området och det är verkligen jätte fint här! ikväll ska vi bara sova eftersom vi båda är jätte trötta men imorn blir det en heldag på stranden och på kvällen ska vi hitta på något kul. jag har också gjort ett videoinlägg till er, vet inte om jag ska lägga upp det men lite får jag väl bjuda på mig haha. här är lite bilder från dagen:




Jag babblar om allt och inget..

Om min första dag i Magaluf..


Årets film

snow white and the huntsman kommer säkert bli årets film succe. Själv så har jag väntat sedan jag såg trailern för flera månader tillbaka. Den lär ju vara grymt bra och jag har faktist ganska höga förväntningar vilket inte är så bra om den är dålig.. Men eftersom att jag åker bort i två veckor så kommer jag inte hinna gå på premieren så jag får se den lite senare. Skådespelarna är ju iallafall super bra!


dont wake me up

Jag har länge velat göra en tatuering vid nacken eller skuldebladet men jag har bara inte vetat vad. När jag hörde låten ''don wake me up'' så blev jag kär snabbt. Jag tänkte på låtens titel och kom fram till att den stämmer in på mig. Det jag har tänkt på att tatuera är ''dont wake me me up'', det står för mig som ''väck mig aldrig till verkligheten, jag har det bra i mina drömmar'' typ.. Jag vill inte återvända till verkligheten där vad som helst kan hända och istället så vill jag stanna kvar i min fantasi, i mina dröm. Det passar perfekt in på mig eftersom jag är en sådan person, jag har mycket fantasi och jag är inte mycket för verkligheten. Sen tycker jag också att själva meningen är fin. jag vet inte hur jag ska förklara det bättre vad det står för men ni förstår väl själva? Den här tatueringen är så mig, den beskriver verkligen hur jag är. Vissa kanske kommer tro att den är för låten men ni får tolka det hur ni vill. (nu kommer ni säkert tro att jag är värsta emot eller något)

Frågan är bara hur jag ska göra den och vågar jag göra den?.. vad tycker ni?

försökte fixa på ett ungefär hur den skulle bli, helst vill jag ha en fin skrivstil text men hittade ingen på picasa.. Det här är bara några exempler. Komentera gärna vad ni tycker! kram!


packat och klart!


lite om mig


läsvärt (tagen från paows blogg)

”Vi har fått reda på att våra vänner Znar, Waro och deras familj ska utvisas till Irak inom drygt en vecka. Vi vill göra allt för att hjälpa dem! De har bott i Sverige i fem år!


Anledningen till att de ska utvisas är för att de som lägger beslutet säger att det är ”lugnt” i Irak. Men det kan man inte veta säkert, och i princip är hela Irak nerbombat. Samt så har deras pappa MS (multipel skleros) och har inte ”råd” med den vård/medicin han ska ha (eller regeringen eller vad det nu är som bestämmer, vill inte betala för den längre). Deras pappa kommer inte få någon vård i Irak och inte heller medicin. Och han behöver medicin för att överleva. Dom har bott här i fem år, lärt sig Svenska språket och är verkligen toppen killar och förtjänar inte det här! Dom är UNDERBARA.

VI måste göra någonting! Och vi har bara en vecka på oss om inte mindre,

Vi behöver all hjälp vi kan få!
Hjälp oss protestera mot det här!”

Min kompis Ellen jobbar ju som vikarie på en högstadieskola i Vingåker ibland, och hon har haft de här killarna i skolan hur många gånger som helst. De är verkligen hur snälla som helst och är skitduktiga i skolan. De skulle inte göra en fluga förnär. Så jävla hemskt att de ska bli utvisade….

Om ni vill vara med och protestera, skriv era namn på denna namninsamling och gå även med i denna grupp på Facebook mot utvisningen!!


Adrian

Träffade Mickis en stund som var med sötaste Adrian, han är världens bästa bebis! Efter det mötte jag upp Soumaya och Emilie för att säga hejdå. Vi satte oss på en bänk och bara pratade och åt lite chips. Inatt vid två tiden kommer pappa och sedan ska han köra oss till Arlanda. Puss!


Söta!


Subway

Kom hem för inte så länge sedan och har precis packat klart allt. Var och köpte lite saker med Mickis och åt på subway.
Juste vill också bara säga att ni vet rocko, hunden som jag brukar vara hundvakt till ligger hos veterinären på operation. Han blev sönder tuggad av en stor amstaff hund! Stackars lilla rocko vad ont han borde haft! Hoppas allt ordnar sig!


redo!

har äntligen packat klart, eller ska bara packa in lite strumpor, skor och tandborste osv men just nu har jag tagit en liten paus och är hemma hos mickis. vi ska snart till centrum för att äta på subway och sedan ska jag köpa lite små saker jag ska ha med mig till magaluf. inatt kommer pappa till oss och skjusar oss till arlanda! btw så älskar jag att gå upp mtt i natten och åka någonstans, speciellt till arlanda hihi!

Sveriges nationaldag

är ju idag (tack för det, vi är ju lediga från skolan haha). Men jag vill bara säga att jag älskar detta land jätte mycket och att jag är tacksam över att jag får bo här. Den här dagen, då alla svenskar visar sin kärlek till detta land så kommer många bli anklagade för rasister vilket jag tycker är helt sjukt. Man får ju inte ens sjunga sin national sång utan att få rasistiska anklagelser. jag tycker att alla som bor här i sverige ska vara tacksamma över hur bra vi har det här om man gemför med andra länder! Sverige är ju ändå ett utav världens stabilaste länder! kärlek till detta land hehe..


Besviken

Är jätte besviken på två personer faktist! det var det sista jag trodde om er. det jag har hört kanske stämmer men om det gör det så ska ni vara ute i mitt liv! ville bara skriva av mig lite. Nu vill jag bara sticka till magaluf och bara steka i solen och komma bort från allt! De senaste månaderna har varit så jävla jobbiga så fan vad nice det kommer bli att åka iväg!  Godnatt!

Mackor och te


Magaluf 0:42


älskar mina nya bikinis!


HAR INTE PACKAT ÄN!

Måste ju fan göra det men istället så ska jag hem till mickis och titta på film.. får packa imorn, då är det ingen återvändo eftersom att jag åker på natten därpå.
Juste köpte lite saker idag.. älskar mina shorts mohaha!

Ska bli moster!

Omg jag är så glad! Jag ska bli moster!!!! Jag är så jävla glad! Lydia kommer bli världens bästa mamma! Barnet kommer bli så sött, en liten mulatt bebbo! Fick reda på det idag, nu verkar allt så rimligt, varför hon blev så tjock från ingen stans, hennes humör svängningar! Hon är i fjärde månaden! Känslan går inte att beskriva!


tisdag

vaknade vid elva av att pappa ringde mig och sa att han ville träffa mig så vi åkte och åt kina mat, som vanligt haha. han köpte ett par tofflor till mig också som jag kan ha i magaluf på stranden. nu sitter jag hemma hos arelis med jennifer och vi ska snart intill stan och sedan ska jag möta emilie och stina. puss

Allt kommer ordna sig

Det gör det alltid, jag älskar dig mest mamma!


black hawk down

Tittade nyss klart på black hawk down som var jätte bra, rekomenderar den verkligen. Gillar hur personerna i filmen tänker på andra än sig själva i första hand, det kallar jag äkta! Filmen visar verkligen att man aldrig lämnar någon bakom sig!  Min älsking josh hartnett är ju också med i filmen.. Imorn är jag ''ledig'' och ska packa, träna och möta upp stina och mulki för att hämta lite saker.


vår konstiga lärare..

haha åååh herregud vad konstig snubbe, kan ni tänka er att det här är vår lärare i bild? vissa har han till och med i engelska.. han är riktigt konstig han! och så hittar man honom här på youtube? wtf! roligt att han kan bjuda lite på sig själv iallafall haha. btw glöm inte att spola fram till 10:16!


Ny design

Har precis gjort klart min nya desgin. vad tycks? själv så hade jag tröttnat på den gamla och tyckte det var dags för en förändring. Den här är lite mer sommrig? men jag tycker ändå den ser rätt så barnslig ut.. men den får duga just nu och under min magaluf resa! om ni inte kan se den så klicka på f5 så kommer den fram :) nu ska jag till gymmet, puss!

Måndag

Hej bloggen! kom hem för inte så länge sedan, hade hemkunskap som sista lektion och där gjorde vi en god pasta rätt. Det här var sista skoldagen för mig i hökarängsskolan, vilket jag inte kan inse.. men skönt känns det men jag kommer sakna lärarna. imorn så har vi stadsvandring men jag funderar på att inte gå eftersom det kommer åska och regna imorn så jag stannar nog hemma imorn. på onsdag natt så åker jag till magaluf mohaha! längtar som fan, vill bara spola fram tiden så det går snabbt! haha ni ska se hur mycket jag har provat mina nya kläder i olika outfits för att jag längtar så mycket haha!

Juste vet ni vad? jag ska börja starta en vlogg. Alltså jag ska lägga upp mer videosar där jag pratar lite om min vardag och om andra roliga saker. Det kommer bli mycket roligare för er och för mig tror jag och i magaluf kommer jag bjuda på massor med videoinlägg!

här är två dåliga mobil bilder från dagen..image descriptionimage description

gjorde min kväll

haha fan vilken störd människa! jag dör av garv när hon började gråta men sedan så får hon värsta host attacken och håller på att dö låter det som haha!

hos mickis

kom precis till mickis och hon är ute och hämtar Adrian så jag sitter här ensam.. Hon har börjat titta på one tree hill också haha. Köpte med mig subway hit så nu väntar jag på att hon ska komma så vi kan äta! puss!

The cabin in the woods

Var på bio med Emilie och tittade på en ganska så sjuk film haha! Nejmen den var bra i början men sedan så hände det helt oväntade saker! Haha den blev jävligt konstig bara.. Träffade några killar från min skola också så vi fick lite sällskap hem :)
Har precis gjort mig iordning för kvällen så ska sova snart. Vill också bara säga att jag tycker det är super mysigt ute när det är regnigt och stormigt iallafall när man är inomhus :) Godnatt!


min fredag!

Vid åtta tiden så mötte jag upp mulki och vi åkte mot fittja för att köpa en sak. Efter det mötte vi Arelis och några till! haha på något sätt så hade jag saknat arelis! Vi träffade alla och sedan åkte vi mot märsta. När vi nästan var framme så fick vi reda på att festen vi skulle till var imorn istället så då åkte vi mot Domeniqe eftersom att hon var ensam hemma och där hade vi  jätte kul och festade galet! Jag kan ju säga att det behövdes städas jävligt mycket när alla hade gått. Jag och några till sov över där men så mycket sömn fick vi ju inte..
Vi vaknade vid 8 och städade för fullt medans alla killar bara låg och sov, snällt.. Efter det så gick jag och la mig lite igen och sedan så åkte jag och mulki till Mdonalds i slussen! Donken är så jävla gott dagen efter! Mötte mickis en snabbis och gav henne klänningen hon skulle låna, hon hade med sig lilla Adrian också! ååh han är så söt!  Nu är jag hemma och sitter i min älskade säng och ska snart sätta på en film och bara ta det lugnt med lite godis. Ikväll blir det bio med Emilie! fan var mysigt det ska bli hihi, det är ju perfekt väder för bio också!

såhär såg det ut klockan 9 på morgonen där!


jag älskar den här låten!

funderar på att tatuera ''don wake me up'' antingen under handen eller vid nacken, alltså inte för låtens skull utan för en hel del annat också!  Låten gör mig så jävla glad!


har tråkigt..

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - Ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - jaa
hur många har du varit kär i? - Inte kär men har gillat någon otroligt mycket!
är du kär just nu? - nej!

- Tio frågor om dig själv
namn? - Loisa Veronika Eriksson
när fyller du år? - 12 mars
några piercingar?  naveln!
vad har du på dig just nu? - pyamasbyxor och tjocktröja
vilken årstid är bäst? -  Sommar och vår!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Lördags morgon, ensam hemma med fint väder utomhus!
vad tycker du mest om hos dig själv? - Min humor och mitt hår..
vad är du bra på? - Att göra bort mig..
vem älskar du mest på denna jorden - Min mamma!
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - ensam faktist haha

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Ingen utom mig själv!
vem är den roligaste av dina vänner? - Michaela eftersom vi har samma humor!
vem är snyggast av dina vänner? - Alla är snygga!
vem är mest partyprisse? - hmm.. Arelis!
vem är den du helst har filmkväll med? - Patricia!
vem av dina vänner är mest "evil"? - Emma..
vem är kortast bland dina vänner? Hilina haha
vem är din första vänn? Patricia!
vem är kamerakåt bland dina vänner? Andrea
vem är får dig att skratta bland dina vänner? alla!

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - ingen..
har du bra kontakt med din mamma? - Nja inte så..
vem är farligast i din familj? - Min pappa om jag ska vara ärlig haha -.-
vem ser roligast ut i din familj? - Lydia..
vem är coolast? - Jag såååklart!
har ni något husdjur? - nope!
vem har du mest gemensamt med? - Har ganska lik personlighet med pappa faktist..
vem står för underhållningen? - JAG!
vem sover du oftast med? - själv.. När jag var mindre var det alltid mamma!
roligaste kvällen med familjen? - -.-

10 frågor om idag
vad har du gjort? - ätit kina mat med pappa, åkt till stan, ätit glass..
vad ska du göra nu? - Forsätta med datan..
har du gjort något dåligt idag? - HAHA ja faktist..
vad har du ätit idag? - Kinamat, glass och lite godis..
har du duschat idag? - nej..
är du trött nu? - nej
vad händer i morgon ? - fest :)
går du i skolan? - aboslut!
har du varit i skolan idag? - Nej haha!


- ANNAT
Hur mår du just nu? - Bra..
Har du piercat dig? - ja i sommras.
Är du hungrig nu? - nej haha
Vad är klockan nu just nu? - 18.15
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Kenzas blogg, youtube och blogg.se

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 20 min sen..
Hur länge sen var det du träffade din syster? Någon timme sedan..

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - yes.. skratta inte men jag lyssnar på - flytta på dig

Vilket är ditt favoritband/artist? - Rihanna och chris brwon gör bra musik!
Vad gillar du för musik? -
Pop, house, RnB, hip hop.. Lyssnar på det mesta :)

- SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? - Ibland..
Använder du wax? - nej
Använder du kajal? - nej
Använder du hårspray? - ibland
Använder du volymspray? - ibland
Andänder du mousse? - ibland
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - då och då..
Använder du parfym? - varje dag :)
Använder du läppglans/läppstift? - nej.. ibland haha
Använder du brunkräm? - ibland..
Använder du rouge? - då och då..
Uppsatt hår eller hängande? - varierar
plattar/lockar du håret varje dag? - nej
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - haha nej..

KÄRLEK
Är du kär just nu? - nej..
Har du kysst någon idag? - nej
Har du ett förhållande? - nej
Är du romantisk? - ja hihi!
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - NEJ! men har däremot varit inblandad i triangeldrama två gånger med samma person haha!
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - har aldrig att pojkvän :(
Hur länge höll det?  - -
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nope!
Vem sov du senast bredvid? - kom inte ihåg haha!
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän?-  -
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med?-  nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - vid 20 årsålden.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - usch nej!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Ja om jag var riktigt kär!
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Ren stil som converse, Jeans, någon fin tshirt, klocka.. Gillar den mörka typen av killar som tex mörkhåriga killar.

bekännelser..

Jag är vädligt kärleksfull av mig!
Att efter jag sett en bra film så måste jag alltid googla skådespelarna, iallafall om det är fina killar!
Jag kan inte äta godis med måtta utan när jag väl äter det så måste jag äta massor, därför blir det bara en gång i veckan!
Min favorit mat ät spagetti med köttfärsås!
Mina favoritfärger är Rosa, Lila, ljusblå och korall!
Efter idag har jag insett vilka som är mina äkta vänner och inte! Är så trött på vissa av mina såkallade ''vänner''.
jag bokstavligen hatar när mina vänner är egoistiska!!!!!!
Jag vill ha en son!


två bilder på mig och min älskade michaela.. (bilderna har inget med inlägget att göra så ta inte åt dig mickis) ville bara säga att jag saknar dig hihi!)

FREDAG!!!

idag är det fredag, wohoo! stannade hemma idag och mamma sjukanmälde mig från skolan. det var faktist hennes ide att jag skulle stanna hemma haha! Vid 12 kom pappa och hämtade mig och vi åkte och åt kina mat! Om jag inte blev mätt.. Efter det träffade jag mulki och stina och vi åkte mot stan där jag fick med mig lite kläder och bikinis! Nu är jag hemma och äter lite godis och glass (idag är det ju fredag så då får jag tjocka mig). Funderar på vad jag ska göra kväll. Antingen blir det Bio med Emilie, Hemmakväll eller fest i märsta med arelis och några till. jag vet faktist inte men vädret suger ju så jag tror inte det blir fest iallafall..

RSS 2.0