bio

ska på bio med andrea soumaya och kanske mulki. vi ska se på valentis days. juste bella jobbade i godis affären sp jag fick massor med godis, läsk osv!

aja ses! bion börjar halv 7

perfekta killen!

för mig ska killen vara:

han ska se bra ut, i min smak
magmuskler är bara extra poäng, men inget han måste ha
fina ögon, gröna,bruna
fina läppar, inte förstora inte för små!
jag föredrar brunt hår,
bra stil på kläder!
samma humor som mig så vi kan ha roligt!
han ska vara som min bästavän och pojkvän samtidigt
romantisk <3 :)
han ska bry sig mig
inte bli för svartsjuk/avensjuk lätt
längre än mig
han ska vara seriös
vi ska ha samma intressen, musik smak osv.
han ska int skämmas över mig
han ska vara snäll
han ska vilja vara med mig ofta
han ska vara söt

men man får väl bara drömma vidare... men några exempel i min smak är:


söta eric saade :)(sötare finns inte)

snygga taylor lautner


skolan

satte på datan för att kolla lite på min man så jag har inte tid att blogga, puss!

/ eric saades fru

hej hej, är fortf kvar hos patricia. det är skit kallt ute så vi får vara inne hela dagen :)
igår så¨drogade jag framför eric :) sååå jävla fucking söt han är. snygg, söt, fin, allt! jag tror jag e kär ''/

men men idag så måste jag plugga så när jag kommer hem från patricia ska det pluggas massor. har två prov nästa vecka! fast jag kan bara ta det lungt eftersom jag går i sjuan, men satsar på VG ändå :P

haha sjuk kväll igår patricia ;)
älskar dig !







bebiiiis ;)

PATRICIA har tagit fram ett skohon så varje gång jag sätter på när eric sjunger så slår hon mig :( det gör ont!
men jag kan inte låta bli. kolla själv på dessa bilder! passar vi inte haha (?)<3




ääälskar honom, han e så fuckiiiiing sööööööt!!!!!!!!

jag döööör
han e så fucking snyygg, fiin , söööt allt! jag e kääääär i han! så fucking snygg! ingen är eller kommer bli snyggare en honom. har suttit och kollat  på youtube i flera timmar!
men tyvär är han tsm med molly alden eller vad hon heter.
eric saadens mamma är svensk och pappan är libanes. han e 19 år och fyller 20 snart. jag vet massor om honom men orkar inte skriva. bilder är mer en tusen ord. varsegod, kolla och njut!
tack erics mamma och pappa för att ni skapade denna undebara killen <3
han kommer bli min man, jag kommer heta loisa saade i framtiden ;)
ååååh jag e så fucking kär :P



manboy


http://www.youtube.com/watch?v=KF6-HbNB9H4 KLICKA NI FÅR INTE MISSA! det gick inte att ladda upp på bloggen , men kolla när han sjunger på bröllopet han e så jävla bra!








hos patricia

ska sova hära ikväll. vi ska kolla på en film som vi hyrde (flickan som lekte med elden)! vi ska bara göra klart popcorn och fixa läsk. senare ska vi kolla på melodifestivalen sen ska vi ut och göra en hemlig sak igen haha :P
orkar inte fixa ladda upp bilderna från dagen. men vi träffade iaf mulki och weris och vi va med dom någon timme och hade skit kul hahaha! jag och patti åt på donken och sedan köpte jag en tröja bara. nu sitter jag och patti i hennes rum och tar det lungt för ikväll kommer det ** **** **** haha !
bilder kommer snart


skolan

jag skulle blogga igår men jag orkade inte sätta på datan.  när klockan vad sex så kom soumaya till mig och vi stack till öppet hus för emilie skulle sälja fika så vi gick dit. träffade emilie och stina. det var jag mbasy, soumaya, emilie,stina, sabella, sara som var där. haha inga mer, och dom hade fixat och bakat skit mkt hahaha så alla vi gamade kakor, bullar mm. sen kom mulki och andrea och sofia haha dom rensade allt! vi gick in i personalrummet och baxade ett paket semlor. fan vad rolig kväll  med er tjejer!

idag ska jag till skolan, slutar halv 4 sen ska jag hem och plugga tror jag sen blir det data och sånt, så vi hörs ikväll

tävling hos foki ! skulle bli sjuuukt glad!!

jag är med i en tävling hos foki!
man kan vinna en data vilket jag verkligen behöver!
jag behöver en ny data för att min som jag har nu är för liten, jag har svårt att skriva på tangenterna med mina fingrar :P
varför jag inte köper en egen data är för jag inte har råd:( och när jag såg den hära tävlingen så har jag ju faktist lika stor chans som alla andra som är med!
men iaf jag behöver en ny data, precis som tusentals ungdomar också behöver, som också är med i denna tävling. jag tror jag inte kommer vinna! jag har aldrig vunnit en ända tävling men detta kanske blir första? om jag vinner denna tävling kommer jag bli sååååååååå himla glad att det inte går att beskriva! jag verkligen hoppas och önskar att jag vinner denna tävling!
jag behöver också datan för att kunna blogga, jag ääälskar att blogga och min stora dröm är att bli en stor bloggare, men det är väl lite svårt utan en data hehe?  så om jag skulle vinna denna data skulle du hjälpa mig på traven  (säger man så :P) för att bli en stor bloggare!
ps: det finns 3200 surfzoner i sverige och 25 000 i hela världen

www.fokis.se

 / loisa som verkligen vill vinna denna tävling


fan

har varit hemma idag också ;(
visst är det skönt och så men jag ligger efter i skolan ! det är inte så att jag e ngn pluggis om ni tror det men jag hatar att ligga efter,då får man plugga mer hemma och det har jag inte tid med !

idag fyller lydia år , vi väckte henne med en goooood tårta. jag är så mätt, har nyss ätit pizza hahaha!
ses senare!

trött

jag är ätt trött och ska kolla på tv. hörs imorn!

film

kom hem till patricia för 3 timmar sen. vi har nyss kollat klart på en skit bra film som heter prinsessa. sjukt bra film. till den så åt vi bullar och lite godis tilll. på vägen hit träffade jag soumaya och hon berättade en sak. jag kan inte fatta att ***** går runt och snackar och ljuger? hittar på falska rykten? aja! så jääävla feg är hon också.

ska hem och cirka 20 minuter. ska till skolan imorn , vet inte om jag orkar men jaja. 
 





tänkte ha en...





har fått en hel del med nya läsare. många frågar min saker som jag inte hinner svara på men nu när jag e sjuk kan alla passa på att svara era frågor, jag svarar på allt ;)


hemma :)

god morgon?

vaknade nyss. hade 38,3 när jag vaknade sen tog jag en alvedon men imorn ska ag till skolan iaf! idag ska jag kolla på två filmer som jar hyrde. orkar verkligen inte ta bild. juste i helgen ska jag vara med min bästavän patricia. vi ska kolla på tre filmer som hon köpte och så ska v göra en hemlig sak med ****** och **** så det kommer bli kul ;)
det är jätte många som är sjuka nu så jag är inte ensam.

juste imon fyller min syster år. 16 år. www.llydis.blogg.se lääs och gratta henne! så imorn ska jag upp extra tidigt för att göra tårta med mamma och sen ska vi komma in sjungandes in i hennes rum haha, så gör vi alltid


fortf sjuk ;(

ååååh jag orkar inte mer!
jag är fortf sjuk. nu har jag 38,5 med alvedon. inatt kunde jag inte sova. låg och svettades hela natten och då hade jag 39,9 med alvedon. mamma tvingae mig till sjukhuset (?) men jag orkade verkligen inte åka dit så jag stannade hemma ändå och sov. imorn är jag ledig från skolan men jag missar så mkt så jag ligger efter!

och jag är så trött på folk som ska komentera dumma saker till mig på bloggen?
anonyma också? aja jag orkar inte hålla på ,bara sluta. okej? 
blir så lite upptadering så jag tror att jag bloggar imorn. ses då!
(jag godkänner inte några komentarer)

3 saker ni inte visste om mig ;)

bilderna är tagna för cirka 20 min sen. och jag är sjuuuk :( hjälp mig!







jag har lätt att lita på folk!
 då menar jag att jag kan bäretta saker till många även om jag inte känner dom så bra. vilket e dåligt för att man kan inte lita på vem som helst. måste sluta upp med det dära?!

jag kan inte ljuga!
ljuga kan väl alla? men man ser när jag ljuger. antingen så ler jag, eller så brukar jag alltid sätta ordet ''asså'' framför meningen. eller så skrattar jag. dom som känner mig bra vet när jag ljuger!

jag har skit bra humor!
japp, jag kan skratta åt allt. jag ääälskar att ha kul! jag brukar till och med skratta åt mina egna skämt när alla sitter helt tysta :P

saknar

godmorgon?
min feber stiger mer och mer, jag har runt 39,3 nu. aja jag slipper skolan iaf ;)
jag har iaf nyss pluggat 40 uppgifter på matten så jag inte ligger efter.

juste jag saknar gran canaria såå mkt. var dära under jullovet i två veckor. varmt och soligt var det och jag var så brun! här får ni lite bilder som ingen har sätt ännu ;)



bruna jag


haha, kolla vad bruun !





trött och sjuk

GOT NATT, blir nog massor med bloggning imorn, är ju hemma !


dagens låt




lika som bär?

så jävla lika. om man tar en bild när kenza var 13 år gammal som runa, då ser dom ut som tvillingar!
http://kenzas.se/2009/august/kenza-12-ar.html klicka på länken, då får du se hur lika dom är!
är dom inte lika`?


skiiiiit lika

hemma

förlåt för dålig upptadering men jag somnade när jag kom hem haha. sukt onöigt föresten, jag var med på en lektion - matte! vi hade matteprov och jag visste att ag var sjuk men jag gick dit för att få det klart så jag slipper plugga sen. det gick inte så bra, tror jag kommer få godkänt iaf.

jag har suttit vid datan hela dagen läst hela kenzas blogg, från 2007. det kändes som en film när man läste från början till slut. jag har en kompis som är sjuuukt lik henne när hon var 13 år, ska lägga in bilder så får ni se senare!

jag har skit ont i halsen, hostar som en gris och mår illa. kan inte äta något :(
ska kanske till skolan imorn vi får se.


hemma dag

Är sjuuuk :(
men jag har matte prov på morgonen så jag sticker till skolan och gör det sen går jag hem och tar det lungt, är själv hemma fram tills klockan 5! ååh jag har inte pluggat ngt till matten, och jag suuuger verkligen !

ses vid 10 :)

skola

nu ska jag till skolan. det blir en ganska kort dag. fyra lektioner och vi slutar 14.10 så det blir rätt skönt. när jag kommer hem har jag träning fast innan det måste jag plugga till matte provet imon ;(

vi ses när jag kommer hem !


haha patricia!

haha jag läste på patricis blogg (www.paatricis.blogg.se) såklart ska hon härma mej med listan. haha men kolla vad hon har skrivit. hahahaj gkommer ihåg när jag rammlade på mattan. hahahahahahhaha vi grät av garv.  jag var skiiiiiiiit ful!


LOISA ERIKSSON abdullah



1.vad heter hon?: Loisa eriksson abdullah
2 Vart kommer hon ifrån?:Sverige å makedonien ni vet största
blatten jaoo
3 Hur gammal?: 13 snart 14
4. Är han/hon snygg?: JAAA såklarrt :D
5. Brukar han/hon färga håret?:  nope naturell  
6. Vilken färg har han/hon haft?:
hennes EGNA
7. Vad har han/hon för parfym?: hon har inte på sig,, men har 
typ en miljon parfymer :P  
8. Är han/hon galen?:
OM hon är <3
9. Vad är erat roligaste minne?: när hon ramla på
mattan hemma hos henne
10. Har ni många minnen ihop?: OM vi har haah <
11. Vart bor han/hon?: Farsta
12. Har ni varit utomlands tillsammans?: Egypten estland finland Tyskland
13. Är du avundsjuk på honom/henne?: japp på hennes goose :D 
14. Vad heter hans/hons syskon?: Lydia DA tööönt
16. Hur träffades ni?: när vi jag va 4 å hon 3 i skarpnäck jag bodde i
porten brevid , Det var tider de..
17. Vad går han/hon i för sporter?:Baskeet :D <3 
18. Vad kan han/hon göra på helgerna?:  ALLT !
19. Vad brukar han/hon göra efter skolan?: gå hem å plugga du vet
21. Brukar ni säga att ni älskar varandra?: Jag brukar ibland men Loisa tycker alltid det e typ töntigt haha hon visar inte sin kärlek
så mycket men jag vet att hon älskar mig ändåå :D <33

22. Har han/hon fräknar?: nopee <3
23. Har ni kollat på film någon gång?: nej du vet vi e BLINDA ?? dum assoo
24. Har ni bråkat någon gång?: japp men blivit kompisar en vecka efter
inget kommer igenom oss
25. Har ni skrattat tills ni gråtit?: HAHA i Egypteeen :P
26. Har du sett han/hon gråta?: jaaa stackarn :(
27. Vad gjorde du då?: tröstar henne va troru?<33
28. Har du sett han/hon vara riktigt arg?: mannen hon e alltid arg haha driver:P
29. Har han/hon sett dig gråta?: Men jaa vi e som syskon fan
30. Vad ska ni göra i sommar?: vet inte kryssning kanske :P
31. Har han/hon svikit dig någon gång?: aa eler vet itne
32. Har ni pratat i telefon någon gång?: Nej vi äger inga mobiler du vet idioot ??
33. Vad skulle du göra om han/hon dog?:  Det kommer alldrig att hända
jag kommer att skydda henne från ALLT
34. Kommer ni vara tsm om 10 år?: TILL DÖDEN SKILJER OSSS ÅT BROSHAN!
35. Vad är det bästa med honom/henne?: Allt <3 dumhuvve! 
36. Vad skulle du vilja att han/hon ändrade på?:
Att hon e lite snällare mot sin mamma:P <3333
37. Skulle du ge honom/henne pengar om du vann 1 miljon?: jaa skulle köpt hela gina å cubus faan :P
38. Hur ser hans/hons klädstil ut?: lila tjocktröja från bikbok haha nee olika men fin iallafall

träning

träningen börjar kl 7 och jag kommer hem vid 10 så jag hinner inte blogga för då ska jag duscha sen sova. så vi ses imorn tror jag.


vad tycker ni?

nu är det så hära att jag har haft lugg nu i 3-4 år, jag har tröttnat på det, men det är typ det ända jag passar i ? lugg och en bulle eller hästsvans. jag hatar att ha utsläppt för att det är obekvämt och jag passar absolut inte i det. och när vi kommer till min lugg är min panna fööör stor. en meter långt typ. det är därför jag har lugg också.
här kommer bilder på tre olika altenativ och vad tycker ni jag borde ha. komentera ;)

VARNING! FÖR FULA BILDER!! (tog tusentals bilder men ändå fastnade jag inte på bild)


                        utsläppt med sne lugg (?)                                  utsläppt med lugg (?)           


                                              
                                          Eller de gammla som jag har tröttnat på ?

                       



om patricia :)

jag har ganska tråkigt ;)

1. Vad heter han/hon?:
patricia sevallos
2. Hur gammal är han/hon?: 14 snart 15
3. När träffades ni s
ist?: i förrgår
4. Är han/hon snygg?:  största katten jao
5. Brukar han/hon färga håret?: nepp, hon skulle slinga en gång, blev helt fel
6. Vilken färg har han/hon haft?: brunt/svart
7. Vad har han/hon för parfym?:  hmm, billigaste från lidl haha :P
8. Är han/hon galen?: tss galen e hennes andra namn
9. Vad är erat första minne?: när vi tappade bort hennes hamster i sandlådan haha
10. Har ni många minnen ihop?:  kan inte räkna dom, fööör många

11. Vart bor han/hon?: Farsta/fökis
12. Har ni varit utomlands tillsammans?: japp, egypten och estland och findlan (om vi räknar de som länder)
13. Är du avundsjuk på honom/henne?: nepp, men när hon får sin iphone ja
14. Vad heter hans/hons syskon?: hon har låtsas syskon, vet inte vad dom heter, har aldrig träffat dom
15. När träffades ni första gången?: hon flyttade in i skarpnäck på min gård och jag frågade om hon skulle bo här, sen dess blev vi bästa vänner
16. Hur träffades ni?: -ll-
17. Vad går han/hon i för sporter?: dans om man räknar de för sport
18. Vad kan han/hon göra på helgerna?: Vara med kompisar
19. Vad brukar han/hon göra efter skolan?: olika
21. Brukar ni säga att ni älskar varandra?: haha neej aldrig faktist :P
22. Har han/hon fräknar?: Nej
23. Har ni kollat på film någon gång?: Massor med gånger faktiskt<3
24. Har ni bråkat någon gång?: nepp aldrig, bara små tjafsat
25. Har ni skrattat tills ni gråtit?: jaa hahaha
26. Har du sett han/hon gråta?: Mm:'(
27. Vad gjorde du då?: Tröstade henne o sa att allt ordnar sig<3
28. Har du sett han/hon vara riktigt arg?: Aaa!!(a'
29. Har han/hon sett dig gråta?: Mm:/<3
30. Vad ska ni göra i sommar?: Massor!<3
31. Har han/hon svikit dig någon gång?: Mm......
32. Har ni pratat i telefon någon gång?: MÅNGA GÅNGER!<3
33. Vad skulle du göra om han/hon dog?: Fy fan vill inte ens tänka på det!!
34. Kommer ni vara tsm om 10 år?: Till döden!<3
35. Vad är det bästa med honom/henne?: Allt, finns inget jag vill ändra!<3 
36. Vad skulle du vilja att han/hon ändrade på?: Ingenting.... 
37. Skulle du ge honom/henne pengar om du vann 1 miljon?: Allt hon ville ha:)<3 
38. Hur ser hans/hons klädstil ut?: Olika, Men det är alltid supersnyggt!<3

www.paatricis.blogg.se
 




ska försöka

Tycker verkligen om att blogga, men ibland orkar jag inte men nu ska jag försöka blogga när jag känner för det, även om det inte är många som läser min blogg ;)


coola lollo ;)

RSS 2.0