katt eller ?


fan vad fin kille hära ! ääälskar hans röst som fan! älskar också de här låtarna :)

älskaaaaa

lördag

vi gick ju på bio och såg narnia HAH det fanns inga andra filmer men den var rätt bra. under bion åt jag goooda vindruvor muuums :D sen var vi ute och hade det ruligt. nu är jag hemma och orkar inte blogga med idag. PUSS!

maaaat

vi kom fram till hotewllet for nagon timme sedan och jag har hunnit duscha och sant. vi ska snart ut och ata sa jag vantar pa mamma och lydia nu. juste det ar skit billigt har, en pizza kostar lixom 15 kr haha och ett par conferse fast fejkade dara kostar 50 spann..  men de ser akta ut sa jag kopte groa och ska kopa fler sanart igen..

idag var vi pa baten men  15 andra pers och vi akte och snorklade. skiiit fint sager jag bara, och kul var det. vattnet var ocksa jatte varmt det var runt 30 grader.. och sen akte vi till en paradise o HAR ALDRIG varit pa en san fin plats. sanden var sa mjuk och varm, havent var ljust blatt verkligen, man sag egenom vattnet till marken.  och stranden var jatte long och sa fanns det fina resturanger dar. vi har lited bilder darifran. sen akte vi och kollade pa delfiner, man fick simma med de ockso sa precis nar alla skulle hoppa in i vattnet forsvann de haha, men de var jatte gulliga, typ 5 delfiner.

brun

TJENAAAAAAAAAAA!

min kropp har blivit jatte brun, men mitt ansikte ar bara rott..... fan hoppas jag blir brunare snart da. idag har vi atit god mat, druckit coola pa stranden och bara solat. igar firade vi nyar med nagra vanner har pa hotelet, vi blev bjudna pa en SKIT FIN GALA MIDDAG, ohaaa kan inte beskriva hur fint det var dar inne. och maten shit vad fin den var ocksa, god ocksa. sen sa festade alla typ, jag kom hem kl 3 medans mamma och lydia stannade lite till. imorn ska vi aka ut med en snorkel bat , dar far man snorkla, bada med delfiner, det bjuds pa god mat och sen aker vi till en fin O med vita strander.. NICE VAAAA

HUR HAR NI DET I STOCKHOLM? kallt eller :P. har ar det runt 28 grader OCH SOLIGT..
idag togs det inte sa mycket bilder      men imorn ska jag ta skit mkt iaf.  och jag lagger in allt nar jag kommer hem


RSS 2.0