hahahah


HAHAHAH, bara jag som döör av garv :P chris brown skrattar ju skit gulligt ju omgaash! haha men då vet vi att den är riktig :)

en till justin bieber ?


lite väl mycket bajt ?


lite synd att han inte kommer på eget han sjunger ju bra och ser bra ut. men det gör han inte speciell eftersom han BAJTAR justin med allt. han sjunger covers på alla justins låtar, och gör likadanna videosar som honom.. aja annars är han riktigt duktig :)

fredag wohoooooooooooooo

vaknade runt 9 och gick ner till skolan för att fixa en ny prao, så ska praoa på dagis nästa vecka såå skönt så lipper jag 7eleven. iaf idag vet jag inte vad som händer faktist, ahha alla 8or ska typ ha fest i kvicken så vi ska väl dit ;)

tråk tråkigt tråkigast

har du under 2011..
fått nya kompisar?
ja
varit utomlands? japp
varit ledsen? jaa..
velat dö? har hänt
varit glad? är nästan alltid glad
druckit alkohol? nepp
blivit kär? inte blivit kär, men jag har har varit kär sen 2010
känt dig sviken? japp!
känt som att ingen har sett dig? haha förstår inte frågan -.-
suttit vid datorn mer än innan? äääh vettefan
skrivit en låt? försökt..
känt hat?  japp
varit ”sjuk”? oooh ja
varit sjuk? oooh ja
dansat? oooh ja
bråkat med dina föräldrar? tyvär
bråkat med din älskling/kompis? japp
strulat med en främling? HAHHA JA :P
strulat med en av samma kön? nepp im not lesbian
varit så uppjagad att du gjort misstag? jag vet inte, kanske
gråtit för något som hänt i ditt liv? japp
pissat utomhus? nej eeu
slagit någon? nej
spytt? aa..
knarkat? varje dag
sovit i motsatta könets säng? japp
raggat på främlingar? jag vet inte om jag ska kalla det RAGGA
kysst en främling? japp..
rymt hemifrån? rymt och rymt men typ
bakat? hemkunksapen, har faktist inte bakat hemma på länge..
sovit utomhus? nej
åkt bil med fyllon? nepp
varit full? nej håller inte på med sånt
varit/är kär? ja
saknat någon? saknar han varje dag..
badat i havet? nej
solat utomhus? det går inte utan sol så svar nej
solat i solarium? a
snackat i telefon mer än 2 timmar? japp
gett någon blommor? tyvär
sett en död människa? thank god nej
sett någon naken? hahaha ja

vad ska man tro :O chris brown

chris brown:
är den äkta eller inte ? många säger att den är det eftersom han själv har pratat om den. att han skulle skicka bilden till någon tjej men sedan bråkade de och hon la upp bilden -.- såååå typiskt iså fall!



iaf idag har varit en riiiiktigt dålig dag. för det första så hatar jag min prao ! chefen är hur otrevlig som helst. han tackar inte ens för något jag gjort, han behandlar mig som en slav och typ utnyttjar mig med att städa och han ba - hämta det, ta upp det, torka upp det där. man baa rör på fläsket själv och hämta det ! och jag börjar 9 och ska egentligen sluta 3 för det står så på mitt papper men han kommer på egna regler och säger att jag ska börja 8-4 man bah ääh vem fan är duuuuuuuuuu! och sen fick jag städa och moppa toaletten. = inte kul! plus jag slår i mig i den där jävla bokhyllan hela tiden !

i sommar ska jag..

sola och bada
grilla
åka på kryssing
åka på kollo
åka till turkeeeey med patricia :)
åka på konfermations läger
åka till landet med patricia
äta massor med godis och glass
vara med tjejorna
sova uuuuuut:)

känner på mig att denna sommar kommer bli riktigt nice ! kommer ju inte bara sitta hemma hela lovet, som förra sommaren när alla var bortresta. länktar länktar länktar :)
jag kör en tävling med mig själv, att inte äta något onyttigt tills sommar börjar från och med i månags jag kommer också jogga nästan varje dag för att få en naaaajsig kropp. sen på sommaren ska jag äta hur mkt godis och glass jag vill !


då man kan gå runt så här :)

prao

dagen har varit helt okej. praoade som sagt i 7eleven vilket var bättre en skolan. men det blev lite lång tråkigt efter ett tag but thats life. efter praoen gick jag förbi emma och hon hade ju fan tråkigare än vad jag hade haha. sedan så joggade jag i 40 min :)

ska ladda ner en film nu så god bye :)

depsirte houswives

har laddat ner DH så ska titta på det nu, cyaaa



det här med rubriker..

var i stan en snabbis med mulki , soumaya och sofia för att mulki skulle köpa sina skor men vi glömde att stan hade stängt så vi åkte dit i onödan. när jag kom hem så berättade mamma att vi skulle åka till turkiet i sommar med hennes kompis familj så vi håller på att planerar här. fatta hur brun jag kommer bli  jag menar två veckor i turkiet, sedan sommaren i sverige lääääänktar.

imorn har jag ju prao, är jätte nervös jag vet ju inte ens vad jag ska säga till de när jag kommer dit. ska jag bah - hej det är jag som är loisa eller hej jag ska praoa här omagaaash livet svåraste val!





HAHAHAHAHA DÖÖÖÖR!



bilder från i fredags





söndag

godmorgon , vaknade för en stund sedan och har precis ätit. ska snart följa med hilina till centrum för hon ska köpa någon tröja. idag blir det inget plugg häller så jag ska bara njuuuuta :)




skdfhdnskdjTRÅKIGTjifjdifjijikj

 


tröttis

omagaaaash! har hållt på med en grej nu i, jag vet inte vad i tre timmar ? menmen jag hoppas att det blev lyckat iaf. ni får veta vad det är om några dagar när det är helt klart :)
nu ska jag kolla lite på nikita, är ensam hemma också så det är chillililililil..

två bilder från idag

katten herself!

patricia som inte kan fota , skyller på att min kamera är dålig -.-

hahahha precis min humor

ettan


tvåan

hahaha sjukt roliga säger jag, preciiiiis min humor :)

musik sprider glädje

bara jag som blir glad av denna låt ? :)

Today I Don't Feel Like Doing Anything
I Just Wanna Lay In My Bed
Don't Feel Like Pickin' Up My Phone
So Leave A Message At The Tone
'Cause Today I swear I'm Not Doin' Anythin'

lördag

igår gick vi till gården där vi träffade alla , men det blev ganska mycket bråk men aja. idag är det lördag och jag vaknade upp hos patricia och vi har nyss ätit FRULLE ! vi ska snart åka in till stan för att köpa lite kläder och sen ikväll så är det typ fest så det blir naaaaaaaajjjs :)




Dag 16 – Innehållet i min väska.

i min väska så har jag.. hmmmmmm: skolböcker, ibland idrotts kläder. min plånbok och nycklar och plattång :)


fredaaag :)

kom nyss till skolan, hade verkligen svårt för att komma upp imorse men kämpare som jag är kom till skolan i tid :) idag har jag inga planer över vad som händer. juste jag har ju prao i två veckor på måndag riktigt nice ju. slipper ju skolan heheheheehehhe hääh :)

16 mars

efter skolan så gick jag till kvicken för att träffa alla och sedan åka till stan för att följa med de att hitta prao. men tydligen så fanns det inte prao till de.. sedan gick jag hem och har inte gjort så mycket, bara sjungit (älskar) eftersom jag är ensam hemma haha. har också läst lite till svenska provet på fredag.. nu har jag laddat ner några avsnitt av nikita eftersom soumaya tjatar på mig att jag måste se den, för den är ju tydligen bra.. aja hej då bloggen

16 mars

efter skolan så gick jag till kvicken för att träffa alla och sedan åka till stan för att följa med de att hitta prao. men tydligen så fanns det inte prao till de.. sedan gick jag hem och har inte gjort så mycket, bara sjungit (älskar) eftersom jag är ensam hemma haha. har också läst lite till svenska provet på fredag.. nu har jag laddat ner några avsnitt av nikita eftersom soumaya tjatar på mig att jag måste se den, för den är ju tydligen bra.. aja hej då bloggen

sdijskd

vet att min blogg börjar bli lite tråkig just nu, ska börja satsa mer på den snart. men just nu orkar jag inte, men från och med imorn så ska jag börja lägga in nya bilder och sånt.

aja kom nyss hem från stan med mulki hilina och emma, vi gick runt och leta skinnjacka men jag hittade tyvär ingen. köpte med mig en bagette hem eftersom jag var riktigt sugen på det. nu väntar man bara på att desprite houswies ska börja hehe hööh hohoh hihi , ses ;)

sjuk

har varit hemma hela dagen pga att jag är sjuk. inte något så farligt men jag har väldigt ont i halsen, har hosta och förkyldning. menmen ska iaf till stan med patricia när hon har slutat och vi ska väl köpa lite kläder eller något sånt. aja puss!


vill ha


i skolan

sitter i datasalen nu, är klar med mitt arbete så jag tänkte blogga lite nu :) efter skolan har jag träning men jag vet inte VAAAART! sen ska jag plugga lite svenska och skriva en NO uppsats.


svar på tal

Anonym om bilder från igår:
vart har mulatten med lockigt hår köpt sin jacka? fin blogg!
svar: mulatten heter fakstist michaela :) hennes jacka är ifrån jofama my kenza. tack :)

favorit


bilder från igår

igår träffade jag alla, vi var på bio och såg ''min låtsas fru'' och den var riktigt bra faktist, en av de bästa filmerna som jag sätt år 2011 och adam sandler är ju med så det gör det extra bra. sen åkte vi hem till claudia och sov där och hade det kulkul. gick tidigt därifrån för jag skulle till kyrkan och hämta nycklarna från patricia och efter det så träffade jag hilina och soumaya och vi tog en promenad och bara pratade. här är lite bilder från igår :


































....

fyller ju som sagt år idag så jag ska träffa tjejerna senare och vi ska gå på bio. vaknade med att mamma kom in med tårta HAHAH tratitionen ni vet.. sen fick jag mina presenter (kamera och pengar) och sedan har jag inte gjort så mycket mer..  aja orkar itne blogga mer men nu har jag iaf min kamera så det kommer bli mycket bilder. puss :)

MIN DAG!

omg, kan inte fatta att jag är 15 just nu... ahhahah idag fyller JAG 15 ÅR!! har inte mycket ett skriva men har haft jätte kul idag. var i skolan , sedan fagersjö gården och vi var tvunga att GÅ därifrån till farsta  vilket var jätte läskigt.. menmen är fett lycklig nu för jag FYLLER ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu är man en stor flicka :)


heeeeeej

nu sitter jag i skolan och vi har rast nu. emma min lilla hund sitter brevid mig just nu  :) hon kan inte erkänna att jag har många besökare, bara för jag har ngt som hon inte har så säger hon bara emot. menmen man får väl stå ut!

idag har jag träning direkt efter skolan  sedan blir het pluggish time !


ingen ork..

har verkligen ingen ork att blogga ikväll. har nyss kommit hem från biblan där jag pluggade i två timmar men fick ändå inte in något i mitt huvud! är på dåligt humör just nu, är orolig inför matte provet imorn som jag inte vet ett skit om och hemkunskaps provet på fredag som kommer avgöra mina betyg så liiiite stress har man nu iaf. aja ska iaf äta lite nu och sedan kolla på solsidan (jag laddade ner för att ge det en chans och den var faktist ganska bra :O)

ville bara säga

godnatt..

love, forgive, forget!


biblioteket

efter skolan så träffade vi alla, mulki däremot (födelsedagsbarnet) och vi gjorde inte så mycket. men de åt på donken och sedan gick jag til bibiotoket och pluggade från tjugo i fem till kvar över 6 så det är ju ganska bra. kommer inte blogga så mycket mer ikväll för jag är riktigt trött. just nu så gör jag inget, lyssnar på musik och smsar lite bara :)


grattis mulki!!!

nu sitter jag här i skolan, vi har spanska nu och ska göra någon uppgift om någon spansk kändis. jag ska skriva om shakira.. efter skolan ska jag till biblotekt och plugga sedan ska jag träffa alla från kvicken.. JUSTE MULKI FYLLER ÅR IDAG ! grattis min bebis , 15 år stor tjej nu!


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.


10 år tillsammans med dig patricia!


brun..

jag var riktigt trött efter skolan så när jag kom hem så somnade jag direkt efter jag hade ätit, sedan tog jag en dusch och gick mot solariumet, solade i 20 minuet och blev faktist ganska brun. när jag kom hem så pluggade jag hemkunskap i någon timme. blev ingen träning idag (ångest) men skulle ändå inte orkat eftersom jag inte sov något inatt.

juste förlåt för jag inte lägger upp nya bilder här på bloggen men nu äre så att jag har ingen kamera , men det kommer fixa sig tills på lördag :) puss



brun man var i egypten ;)


Dagens fråga :


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

det jag oroar mig är för mina betyg och om jag kommer in på något bra gjumnasium.. grejen är att jag pluggar hela tiden men får ändå inget mvg, får bara VG.. aja det kommer väl. men det är det jag oroar mig för mest just nu.. och sen oroar jag mig för krig och döden såklart. om det blir tredje världskriget så blir det ju mycket värre än förut för nu har man så mycket verktyg och sånt. aja puss!


de här betygen gick jag ut med förra terminen, ska höjja allt till vg den här terminen och sen höjja hemkunskap till mvg!


pizza

kom nyss hem från skolan, gick förbi centrum för att köpa en tröja och nu är jag hemma.skoldagen gick väl så där men det hade gått bättre om jag bara kunde somnat i natt.. aja det blir ingen basket idag eftersom vi ska börja träna i en ny hall och jag vettefan vart den hallen ligger -.- så jag ska stanna hemma idag och plugga. lydia är på väg med pizza JUMMIEE! aja vi ses snart (mer bilder kommer när jag får min kamera, tror faktist att jag kommer få en på min födelsedag haha)


godnatt mina läsare :)


svar på tal

nadde om skönhet!:
ser att du gillar taylor lautner! jag älskar han haha.. eftersom jag är en ny läsare vill jag veta lite mer om dig ;)
är du oskuld? gillar du twilight? dricker / röker / festar du ? har du blivit pullad? hur gammal är du?pussen

svar: haha jag äääälskar honom !  japp jag är oskuld, jag äääälskar twilight, nej jag dricker inte , men har smakat. nej jag röker inte men har testat för något år sedan, när det finns fest så ibland ;) HAHA nej jag har inte blivit pullad.. ? jag fyller 15 på lördag :)


skönhet!

jag förstår inte hur man kan vara så vacker som han är ! finns inga ord, han är helt perfekt!


diss!


känns som om alla kollar på solsidan utom jag ? typ alla snackar om det där programmet..? jag har kollat på ett avsnitt för att det var så eftersnackat så jag trodde det var värsta grejen haha.. aja förstår inte varför alla pratar om det, hur många av mina läsare kollar på det ?


talang!


musik!


förändringar ?




i femman tror jag  )

18 januari 2009 i sexan

sexan ;)

i sjuan

i sjuan



2010



2011




jo, jag har förendrats en hel del på två år faktist! vilket alla gör ;)



...

idag har jag itne gjort så mycket, bara pluggat och varit inne på datan what a life ?. har precis kollat klart på någon film haha jätte rolig var den faktist.. och jag vet itne vad jag ska blogga om ! kan någon ge mig tips för jag har blogg tårka!

look a like ?

visst är de lika ? tro mig han liknar mer taylor IRL! och det här är en afhan vid namnet jamil!

plugga

vädret är ju skit fint, sol och blå himmel kan det bli bättre ? innan jag ska gå ut måste jag duscha och sedan plugga i någon timme sådär. sedan kanske man träffar alla i centrum :) aja puss


haha när daniel paris och kissies bror kom och frågade oss saker till deras videogrej ? haha kulkul

fyller år snart!

snart fyller man ju år, då blir man 15 på lördag. mamma håller på och frågar vad jag önskar mig men det här året har det inte varit någon big deal med att man fyller år, så som förra året  då brydde jag mig knappt. jag menar när man var yngre så räknade jag ner dagarna flera veckor innan och tjatade hela tiden på mamma vad jag önskade mig. men men på tisdag fyller ju mulki också år ;) det jag vill ha är iaf:


filmtips


jag säger bara omfb! grymt bra film. jag kollade på någon blogg jag brukar läsa sådär hade riktigt tråkigt då , så såg jag att hon hade bloggat om den här filmen så då tänkte jag okej jag har ju ändå tråkigt så jag kan väl ladda ner den. jag har precis sett klart den och tro mig jag fick flera tårar som föll ner för kinden! en romantisk drama! ge den en chans och kolla på den, ni kommer inte ångra er ;)

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

en dålig vana jag har är mina tvångstankar.. jag tänker att om jag inte säger / gör saker 3 gånger kommer något hemskt hända. te x jag måste säga flera saker 3 gånger, jag måste få ett ''jag älskar dig'' tillbaks när jag säger det först, ett ''godnatt'' efter jag säger det först. jag måste gå på K brunnar så jag får tur i kärlek. jag måste tvätta mitt ansikte tre gånger när jag vaknar (skölja av det tre gånger sådär med händerna). läskigt jag vet och jag är rädd att det blir värre eftersom jag såg ett program om en man som hade grova tvångstankar och det slutade illa för honom..

HAHA ett bevis på att jag måste göra något tre gånger!

lördag

idag har jag inte gjort så mycket, träffat alla och bara tagit det lungt. nu sitter jag hemma och har precis laddat ner två filmer som jag ska se så det blir nice. aja ses :)


frukost

godmorgon, vaknade för 20 minuter sen och vi ska snart äta frukost. sen ska jag mot centrum och möta alla där. har inte mer att säga men vi hörs sen :) puss

svar på tal

är en ny läsare, så en fråga bara : är du själv hel svensk eller? eftersom du faller för utlänska killar så kanske du själv är lite utlänsk?
kram

 svar: jag är halv svensk och halv makedonisk (makedonien haha) hahah puss :)

cam









nu sitter jag och patricia här och väntar på att afghanen ska ringa vilket han aldrig gör men jaja nu ska vi forsätta med det vi gör... puss hej leverpastej


hos patricia igen

vi har precis kollat klart filmen vi hyrde . och nu sitter vi och käkar chios och dansar yeaaaaaaaay orkar inte blogga mer men jag har iaf fått reda på villka vänner som är äkta och de som inte är...ska iaf sova här  puss och heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej leverpastej
HAHA OMG PATRICIA GJORDE NYSS ILLA SIG HAHAH DÖR HUR FUL HON VA -.-


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

om jag fick en miljon skulle jag gett två hundra tusen till min mamma och sen lite till min syster med, tagit 50 tusen till mig själv och göra vad jag ville och sedan lägga in resten på mitt sparkonto där jag kan ta ut det när jag blit 18. då jag kan skaffa körkort och lägenhet och så.. :)





godmorgon

vaknade för cirka en timma sen och hoppade in i ducshen, nu sitter jag vid datan och kollar på tv och tar det lungt bara.. ikväll vet jag inte vad som händer men vi kanske ska till sirwan igen eller så kanske jag bara ska vara hemma :) aja vi hörs när vi hörs, puss!


Dag 6 – Typ av killar jag faller för...

jag faller mest för mulatter, men också mörkhåriga. jag är rätt kräsen av mig men en riktigt perfekt kille för mig skulle vara lång, fint leende och fina ögon, fräsch av sig, rolig med samma humor som mig, mogen. och han ska spela basket (basket killar är så jävla fina). jag gillar mer utländska killar än svenska.. sen ska de vara starka :)
typ sådäääära :)
men jag säger bara utsidan ger insidan en chans så är det, för jag faller för insidan för det mesta..



finaste mulatten jag har sett, helt ärligt!

då var men ensam igen då..

köpte ett par skor i centrum idag med patricia, sedan träffar man på luffarna och då satte vi oss med de och började snacka om det i tisdags.. jag och patricia gick hem till mig och jag pluggade medans hon satt vid datan. hon gick nyss så vi hann inte göra mycket mera. lydia gick också och mamma jobbar natt. då blir man ensam hemma inatt igen då men skönt faktist !


svaren

annika om frågestund:
kan inte du visa bilder på hur ditt rum ser ut?
första kärleken?
visst är jag bäst :D?
svar: haha nej tack, det finns inget att fota ;)
hmm första kärleken orkar inte skriva så mycket om det här men första gången jag var kär var väl i sjuan.. haha inte bättre än mig ;)

Anonym om frågestund:
vad mobbad du skriver dina egna frågor också
svar:fett smart ju men inte för att jag gör det ? vad mobbad du är som inte skriver ditt namn?

anonym om frågestund:
bor du i farsta? med ? syskon? jag läste att du aldrig träffar din pappa, varför ?
vad är din typ på killar ?

svar: ja det gör jag med min mamma och min syster lydia. för att det är knas med honom mer säger jag inte.. jag gillar mulatter och brunetter, de måste vara generösa och snälla, fina ögon och framför allt ha humor. de ska vara mogna men forfarande ha så där keff humor som skrattar åt allt.. fint leende och romantisk (a) de ska spela basket eller fotboll :)

lydia !
ellen om frågestund:
hello kitty eller hitta nemo?
hund eller katt?
lila eller rosa?
bäst eller sämst?
mys eller pys? haha XD

svar: hitta nemo , hund, lila, bäst förfan och mys så klart:)
tovesegnablogg.blogg.se - tove - om frågestund
Hur många läsare har du?
Favorit färg?
Favorit bok?
Bästa film?
kram

svar: haha inte många men nyss hade jag 85. på kläder typ svart och vit men själva färger så är det lila och rosa. twilight sagorna och film är twilight sagorna..  puss!
anonym om frågestund:

hur många besökare har du
vem e din bästis
vilka brukar du umgås med ?
har du pojkvän, äre sant att du är tsm med jacob ?
är du oskuld ?

svar: 85 sist jag kollade, bästavän är atricia. jag brukar mest vara med mina homiesar emma, mickis, hilo, mulki, andrea, soumaya, emilie och stina och  mulki och claudia barndomsvän :) :) nej im single and im ready to mingle..  ööh nej ? vem har sakt det. japp det är jag :)
och  mulki och claudia barndomsvän :)
anonym om frågestund:
vf prutta du i min säng
svar: haha patricia  idiot vad snackar du om haha
abdullah mahmut om frågestund:
Cha cha lolo hur mår due "/ ?
svar: haha tjaa abdullah mahmut , jag mår bra hur mår du ?

soumaya: vad hände exakt i tisdags ?
svar: huuum vi hade kul, vi somnade inte så vi var uppe hela natten.. vad mer.. jag skämmde ut mig själv. mer berättar jag inte här men jag smsar dig sen :)

frågestund



medans jag är borta så tänker jag ha en liten frågestund, det är bara att fråga vad ni vill och jag lovar att svara ärligt på allt !


hos patricia

godmorgon, elller goddag? jag vettefan.. idag ska jag och patricia åka och bada i eriksdalsbadet med hennes pojkvän och några av hennes vänner så jag henkar på. igår gjorde vi inte så mycket vi kollade på någon keff film och sedan snackade vi massor och var inne på på datan. aja hej då mina kära bloggläsare vi seeeeeeeeeeees :)

omg vad gammla bilder på mig och patricia. förandrats? ja -.-


mot patricia

ska möta patricia om en halv timme i vivo i hökis där vi ska handla lite gotti gotti ;) sedan ska vi hem till henne där jag ska sova över och vi ska kolla på någon skräck film sådära chill kväll :)

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu...

är lösgodis, fatta vad gott just nu!

looove

onsdag

igår så var det typ fest hos sirwan. alla var där och vi hade det nice, riktigt kul faktist. sedan gick många och resten skulle sova kvar där men ingen kunde sova så vi satt uppe och bara snackade.. hände grejer under natten som jag inte vill snacka om.

kom hem vid 8 imorse för det var streeeeess hemma hos sirwan så vi taggade tidigt. jag duschade och sedan somnade jag tills klockan tre och så gick jag till bibliotket för att plugga där jag träffade hilina.

andrea katten herself

jag mulki och andrea - käärlek

hahah bra fotograf man var då ;)

emma - posaaarn, conny och mulki ;)


hahah vi hade iaf kul-.-

hos sirwan

vi har kul här, gör inte så mycket bara sdnackart och chillar. conny är helt sjuk. alla andra med. hahahahaha omkig
har fettt kul. jaa ville bara visa atrt jag leveer. puss hej

tisdag

idag ska jag väl inte göra så mycket, träffa alla och sen ska jag sova hos en kompis och bara ta det lungt. och sen måste jag ju plugga på onsdag och torsdag för jag har ett viktigt hemkunskaps prov på fredagen efter lovet. ooooh juste jag har inte ens hittat prao ! ångest ångest ångest -.-


jag och bästavän ;)

frågor

Anonym om idag har jag..:
Vrf tog din mamma din veckopeng ? :O :( <3
svar: för att jag gjorde en grej som jag inte fick haha... men jag kommer få tillbaka pengarna idag :)

Paulina om idag har jag..:
Hej! Jag gillar din blogg jätte mycket. vad har hänt med emilie och stina? och den där killen var verkligen snygg!! kram <3
svar: asså jag ska inte avslöja för mycket men emilie och hennes pojkvän började bråka om en grej bara, och med stina så var det inte så mycket. trodde hon var sur på mig pga att jag gjorde en grej, men det var hon tydligen inte :)


RSS 2.0