idag fyller inte vem som helst år..

justin bieber fyller 18 inatt/idag, wihooo! tänk att min pappa och justin fyller år samma dag hihi!
grattis till er båda :)


för att få lite mer liv i bloggen..

Dag 1 – Presentera dig själv - En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.

förlåt..

för dålig uppdatering men jag har varit upptagen hela dagen. har inte orkar vara hemma av flera anledningar.. åkte iallfall till kista med tjejerna sen gjorde vi inte så mycket mer. juste måste verkligen dissa alla ungdomar som står och luffar i tc. det verkar som om de inte har något hem och bara står där och inte gör någonting.. kul. aja jag vill titta på en bra film nu, några tips någon?


vår!

det är vår ute! det var så varmt att jag svettades lite idag när jag och soumaya gick promenad till sköndal. vi satt där på en bänk och jag övade lite låtar som hon hjälpte mig med. sedan åkta vi till hökis för att köpa en grej och nu är jag hemma. ska snart möta tjejerna för att åka till kista!

dags att börja öva


du lever för dig själv och ingen annan!


mitt gymnasieval


lite om mig


gifflar

så här ser gifflarna ut som pappa bakade!

this means war

skypade med mickis ett tag och sedan bestämde vi oss för att gå på bio, igen! Stina följde med och vi åkte till heron city och såg på this means war som var jätte bra. haha så himla rolig film att jag dör, snygga killar var det också. ena hade jävligt fina läppar medans andra hade jätte fina ögon, looove!

kom hem för en halvtimma sedan och åt lite gifflar som pappade hade bakat, min pappa gör mig verkligen tjock. sen han kom hit har jag ätit jävligt mycket godis.. not good!


vaknade klockan fyra..

gick upp tidigt i morse och åt frukost och duschade, sedan somnade jag om och vaknade klockan fyra.. smart att sova bort hela dagen! igår var jag på en fest med tjejerna och vi hade väl det.. kul.. slutade lite illa senare på kvällen men som tur är så fick jag och cluddan skjuss hem haha.

hade tänkt att träna idag men jag orkar allvarligt inte det! ska bara ligga och dega hela dagen idag. puss!


helt slut

äta-duscha-plugga-sova

sorry for party rocking


-

vad har man för vänner?

vår nya prinsessa

Heter Estelle, tycker det är ett riktigt fint namn! jätte många som har tjajat och klagat på det här med hela födelse grejen att det får för mycket uppmärksamhet. men det är ju klart att det är så mycket snack omkring det, sverige har ju fått en ny prinsessa?

hon är verkligen jätte söt, koftan är ju sååå himla gullig! välkommen till världen Estelle!


true fact

älskar den här bilden..

 


pappa och lydia..


lite bilder från lydias 18 års dag


kvällen igår..

igår så sov jag ju hos patricia med anneli, vi tog det bara lugnt och satt vid datan och så. vi bakade kokosbollar och gjorde pizza. åt jävligt mycket, måste bara få det sagt haha. här är lite bilder:


första dagen på lovet

hur skönt är inte det? vaknade tidigt idag hos patricia pga två katter utanför hennes fönster som höll på att bråka.. åt toast till frukost och sedan gick jag och mötte cluddan, hon var barnvakt åt världens gladaste unge! så söt! vi snackade och redde ut allt så nu är allt bra mellan oss och vi planerade också inför ikväll.

har precis pluggat i någon timme och ätit lite maaat. funderar på att gå till gymmet? ikväll blir det fest iaf! puss!




godmorgon

vaknade alldeles nyss och vi ska snart upp och käka frukost. ska hem snart för att plugge lite so. kul,  jag som trodde att jag skulle få ett pluggfritt lov.. sedan ska jag möta tjejerna och vi ska intill stan! puss

hos patricia

heeeeeeeeeeej bloggen, sitter hemma hos patita nu och vi har precis gjort pizza. vi ska snart möta anneli som ska komma hit och vi ska köpa med oss lite godis. ska sova här inatt så hejdåå! :)

godmorning

vaknade klockan 12 idag och åt frukost på direkten = chips med dipp.. måste ju passa på att vara onyttig tills imorn då jag börjar mitt godisförbud med emma! idag vet jag inte vad jag ska göra.. ska iallafall hoppa in i duschen nu, puss!


turn me on


vänner som dissar..

stilen då vänner dissar en för sin kille, speciellt när man planerat något och när personen kommer med ursäkter att man inte kan för att man inte ''hinner'' när man redan har planerat tss...


smile gropar

någonting jag vill HISSA är smile gropar, det är så himla snygg och sött. mickis har ju det och hon är såå söt med de. själv så har jag en ensam smilegrop på vänstra kinden haha..

en otydlig bild på hennes smile gropar men lite ser man.

min lördags kväll

im so freaking tired, fattar inte vad jag gör uppe men kom iallafall hem för cirka 30 min sen. var ju på natt bio med mickis, emma och andrea och vi hade det kul. åt på kungsan och satt och snackade i evigheter! filmen började 23.30 och jag kan säga er att INTE titta på sho bre.. eller den var helt okej faktist men dock så sög skådespelarna! haha hela salongen satt och skrattade för hur dåligt gjord filmen var men själva handlingen var bra.

nu ska jag bara ta det lugnt och lyssna på lite musik, puss!

oherregud vilken ugly bild på mig.. peddoblick?


mmmmmmm!

har inte ätit någonting idag, så fatta hur gott efter gymmet med en fet kladdkaka och glass :D

kladdkaka

kom till mickis för en stund sedan, har nyss duschat efter gymmet med pappa. tränade väldigt hårt idag också hihi! mickis håller på att fixa kladdkaka till oss med glass och ikväll ska vi titta på bio och se på sho bre och innan ska vi äta på kungshallen :)

gymmet

ska till gymmet nu med pappa, sedan ska vi äta någonstans. puss

chilling with ma baba


hemlis

nu för tiden förlorar 12-13 åringar sina oskulder vilket är väldigt ungt, vart är världen påväg? en hemlis är att jag vill bevara min oskuld så länge jag kan. ni får tycka och tänka vad ni vill men den ska jag vara väldigt rädd om och inte förlora till vem som helst och ni tycker säkert att jag är fett mobbad nu men så är det iallafall!

i will wait untill i married hehe :D


fredag!

fredag idag, var i skolan sen mötte jag tjejerna och åt på lite.. idag har jag bara varit hemma, ätit jävligt mycket godis och tittat på film. vet inte om jag ska ut ikväll eller inte men tror jag stannar hemma, är väldigt trött. somnade lite på soffan också..

åååh jag saknar dig!

hahahaha





svar på tal

Anonym om saken jag längtar efter:
är din pappa kriminell ? ska han bo hos er? vad har han gjort för att hamna i fängelse ?

svar: varför så nyfiken? nej eller han var väl.. han ska bo här tills han hittar eget, jag skriver inte ut vad han har gjort här på bloggen -.-

en gammal bild

kommer inte ens ihåg när vi tog den men brun var man iallafall :)

saken jag längtar efter

sommaren - våren är snart här vilken är underbart, älskar känslan då man ser gruset på marken som är kvar från vintern och solen som bara skiner. längtar efter alla utekvällar med tjejerna och dagarna med pappa. att bara gå ut med shorts och något linne utan att frysa med en glass i handen. i miss it..

balen - att göra sig fin med en vacker klänning och se alla andra som är fixade, sista kvällen med alla niorna lixom :)

magaluf - ska till magaluf i sommar efter skolavslutningen så det kommer bli jävlit nice! två veckor kommer jag vara där med mamma och lydia. eller lydia ska ju på en barntänderutbilning där i tre veckor så.. men sen så kommer en kompis till mig vara där samtidigt som mig så det blir kul :)

gymnasium - läsa något man tycker är kul, nya människor och ny miljö!!!!!!!

stipendium - sökte ett stipendium som jag hoppas att på få innan sommar, det är flera tusen så det är väldigt behövande hihi!

min födelsedag - fyller år den 12 mars vilket är snart, blir 16 då så det ska ju firas! pappa har ju kommit ut så det kommer bli very funny :D



grekisk och serbisk :)


imorn är det fredag :)

hello my readers. dagen har varit en vanlig skoldag med lite vår känsla, började med att jag försov mig och sprang till tunnelbanan och hade matte prov. provet sög balle, på riktigt det sög verkligen! men min lärare sa att jag inte behövde göra omprov hihi.. sen hade jag engelska prov som gick ganska bra och efter det mötte jag tjejerna och vi satte oss på donken och käkade lite. har ätit som fan idag så mår illa som en gris. satt och snackade lite boys talk med emma och andrea i världens skönaste soffa i centrum..

kom precia hem från gymmet, brände bara 300 kcal idag eftersom jag mådde så illa men bättre en inget eller hur? sen var det väldigt mycket folk där idag eftersom det var som ett slags ''öppet hus'' då alla fick komma och provträna. det bjöds på massor med chips och läsk haha.. gjorde någon hälsoundersökning också och det visade sig att jag är väldigt hälsosam hähä! puss:)


jag säger bara en sak - riktiga jugge näsor haha..

vila i frid


roligt roligt


onsdag

vaknade kvart över 8 och klädde på mig snabbt och gick ner till tuben där vi kamratstödjare och några fler var hela dagen. vi hade det ganska trevligt, åt god mat i farsta gymnasium och sedan åt jag massor med bullar hihi. snart ska jag till gymmet med stina puss!

rihanna och chris brown dejtat igen?


svar på tal

Anonym om tisdag:
Hur gammal är du? :)
sv: jag är 15 år, men fyller 16 i mars.. :)

tisdag

idag hade jag ju studiedag, vaknade vid tolv och pluggade lite engelska. sedan mötte jag upp patricia en snabbis och nu sitter jag här hemma hos mickis med stina som fixar sitt iphone skal. senare ska jag till gymmet såå pusspuss!



vilken pingla man har till syster..


hahahaha!

image description

jag och arelis


happyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!


pappa hära..

slutade lite tidigare idag eftersom att jag skulle möta pappa efter skolan. träffade han, mamma och lydia i hemköp då han gav mig en stooor kram! sedan gick jag mot biblan och pluggade och sen kom soumaya. när jag kom hem stog pappa och lagade mat, han gör alltid så god mat. nu har vi suttit och spelat buzz och pappa & lydia är och köper lite gottigott. nu ska jag titta på revenge och imorn har jag studiedag, kan det bli bättre? :)

håret och klänningen!



måndag..

sitter i skolan nu och ska snart börja musiken då vi ska skriva en uppsats om någon sångare.. slutar efter det, skippar hemkunskapen eftersom jag ska träffa ***** sedan blir det plugg och gymmet som gäller..


imorn ska jag..

göra en hemlig sak.. mohahhah! nejmen jag ska träffa en person jag inte träffat på länge, bara så ni vet :D

söndag

har pluggat lite engelska och nu ska jag gå och äta något.. kom hem vid 2 inatt och var jääävligt trött! somnade nästan på en gång.. idag ska jag bara vara hemma och titta på serien revenge som jag håller på att ladda ner. lägger upp bilder från igår lite senare. puss

its lördag today!

har varit hemma hos hilina i några timmar, vi åt glass och snackade om allt och inget.. snart kommer alla och här sitter jag i soffan och tittar lite på tv..


sitter i väntan

på mamma som ska komma med mcdonals.. är ensam hemma och har tråkigt, är för hes för att sjunga också.. :( aja idag kommer det gäster (hatar att säga det ordet) hit och vi ska fira lydia.. pussss!


turn up the music


bilder från danskvällen


vampirer diaries

var så himla bra. just nu känner jag mig FRISK SOM EN NÖTKÄRNA efter jag tog alvedon. imorn ska jag iaf göra något vettigt kan jag lova er! godnatt på er pusspuss!



sjuk!

hatar att vara sjuk, var hängig hela dagen i skolan idag! kom hem vid fyra och tog en alvedon och sedan somnade jag i några timmar. har duschat och mött soumaya och emilie. vi skulle köpa lite gott för ikväll då vi skulle sova hos soumaya men jag var alldeles för sjuk så jag gick hem.. det här förstör hela min helg! det är väl karma.. imorn kommer det gäster hit och vi ska fira lydias 18 årsdag! nu blir det vampire diaries och the secret cirklel! puss

stackars gubbe :(

ååh han dog tydligen också, tråkigt.. har märkt att det finnt så mycket hatare om whitneys död varför man bryr sig så mycket om henne och om inte alla andra som dör? hörrni hon var ju en legend! och i dagens samhälle så får ju kändisar ganska mycket uppmärksamhet som ni också kanske märkt..


fin låt!


Gratttttttttttttttttiis lydia!

Hennes första dag som 18 wohoo! hoppas hon haft det bäst idag! och grattis systääär!

första gången hon köper cigg paket själv.. (jag kommer säga till mamma!)

hemskt!

männsikor ska inte behöva se ut så här! kan inte ens titta på bilden utan att rysa.. medans vi bara behöver gå till köket för att få mat måste folk i andra länder verkligen gör allt för endast en matbit. när jag ser folk i skolan klaga på att det är äcklig mat (när det är te x spagetti med köttfärssås som är såå gott) så har jag lust att ge de en fet smäll! folk slänger sjukt mycket mat och tar allt för givet medans andra svälter. jag fattar inte häller hur rika kan sitta och titta på hur världen ser ut utan att hjälpa till, men som tur är så hjälper många till! när jag tagit studenten ska jag röra mitt arsle och åka runt i världen för att hjälpa fattiga och svältande människor!

(måste bara säga till emma innan hon lägger sin komentar, jag hatar korvstråganoff och har gjort det sedan jag var liten.. men jag äter ju det ändå hihi)

man vill egentligen att bilden ska vara feik men det är den inte, den är 100 % riktig och det är det som är så synd. det ända man ser är ett sklett! blir så ledsen av denna bild!




jag älskar vindruvor

sittr och äter vindruvor och digestiv kex, gott! kom nyss hem från en film grej med kvicken och innan det gymmade jag. hann ej duscha så ska göra det snart. idag fyller ju min syster 18 år så grattis till henne! Var hemma idag för vi hade någon idrotts dag och orkade verkligen inte med det.. vaknade vid 1-2 tiden så jag undrar hur jag kommer somna ikväll..

mina naglar som arelis gjorde igår :)


haha det här med mobiler..


mår illa

har äitt för myckt vindruvor, nu blir det the lying game! puuuuuuuuss

snbba cash 2

måste se den! trailern var tungtungtung.. kom hem för ett tag sedan från arelis hon gjorde ju naglar på mig och de blev jätte bra! hon är välidgt bra för att vara nybörjare ;) ska snart till centrum för att möta emilie och vi ska göra en grej. pusspuss!

Snabba Cash II Trailer from Joel Kinnaman on Vimeo.


naglar

hej bloggen, vanlig dag idag! har precis pluggat lite engelska glosor och ska snart iväg till arelis. hon ska fixa mina naglar hihihi! efter det blir det gymmet, om jag orkar! puss



hemma från en lååååååååång promenad

ska ta något att äta nu, är helt slut efter promenaden. satte mig och sjöng på en bänk också haha! aja ska gymma lite senare också. pusss!

då har man anmält sig

nu gäller det bara att skriva ut papperna vilket jag ska göra så fort jag kan! jag ska göra det här även fast jag blir så nervös så fort jag tänker på det! jag ska, jag ska, jag ska! läste att först går man på en liten audition och kommer man vidare där så kontaktar de än efter ett tag då får man stå på scen framför publik och den riktiga juryn! jag som aldrig har stått på scen förut, förutom en gång på kollo som gick åt helvete! men det här är min chans och jag måste komma vidare! om jag inte söker så kommer jag bara ångra mig sen..


världens bästa mamma

jag älskar dig! hoppas du har det bäst på alla hjärtans dag! hoppas du har det bäst hela tiden!
förlåt för allt, min lilla fjortis <3

justin bieber


killar..


hahahah äkta mig!

och alla har väl kännt den där sköna känslan när man får håltimme den sista lektionen? i looove that feling! eller den här onskefulla känslan när du har trott att du slutar tidigare, eller att du bara har ett visst antal lektionen den dagen men sen så visar det sig att du INTE HAR SLUTAT eller ATT DU HAR MATTE I EN TIMME!!!!!!!! i hate that feling!


alla hjärtans dag

för mig är det bara en vanlig tisdag, men för er andra så önskar jag er en glad alla hjärtans dag! ska nog ner för att köpa en chokladask till mamma, det gjorde jag förra året iaf hehe.. dagen, eller morgonen vid 5-6 började katastrof! vill inte skriva mer om det i bloggen med det slutade med att jag stannade hemma från skolan idag. har pluggat lite och ätit frukost iallafall. senare blir det gymmet men först - sova!


X FACTOR

funderar på att söka till x-factor den 4 mars i hovet. jag blir bara nervös när jag tänker tanken på det. plus så finns det såå många som är såå mycket bättre än mig så konkuransen är väldigt hög! sen så kommer ju nervösiteten ta över allt! men funderar på lite låtar iaf, ska anmäla mig imorn på datan..
några låtar jag funderar på, vilken tycker ni? tacksam för svar..


hit the gym

har nyss käkat! kärlek till mat alltså.. iaf jag var ju som sagt på gymmet och tränade hårt! sedan solade jag också, min rumpa brändes som fan.. :( nu ligger jag i min älskade och mysiga säng och ska bara ta det lugnt! imorn blir det lite plugg och sedan gymmet som vanligt dårå!


måndag

länktar tills helgen kommer, som vanligt. idag var det en lååång tråkig skoldag och jag kände mig trött och hade huvudvärk så jag fick sluta två lektionen tidigare. gick mot kvicken för att göra bella och emanuel sällskap och sedan träffade jag på tjejerna. jag, stina och claudia åkte mot centrum där vi snackade om allt möjligt. har precis ätit lite mackor och ska snart till gymmet där jag ska träna och sola pusss!



never say never

har suttit och tittat på filmen never say never hela kvällen, för andra gången. justin är så himla snygg! fatta hur stor han är! kom ihåg när han hade två miljoner följade på twitter, nu har han 17 miljoner.. åååh jag ääälskar honom!


hennes utstrålning

älskar hennes film bodygard också! hennes röst är obeskrivlig! R.I.P whitney houston


awkward

cristina svettas så mycket så att hennes solsprej eller vad det heter börjar rinna.. fast det ser ju faktist ut som mens..


vampirer diaries



bilder från igår



jaa fina bilder eller hur? fråga mig inte varför jag lägger upp dom men jag behöver lite bilder på bloggen FAKTIST. en fråga bara? varför ser du ut som att jag tar mig på fittan?

svar på tal

nyfiken om hiss och diss:
har du blowat någon ngn gång? om en kille är ful men har fin personlighet skulle du vilja ha hnm då? har du blivit pullad ngn gång?

sv: nej och kommer aldrig att göra det! utsidan ger insidan en chans.. nejmen ja såklart att jag skulle vilja ha honom ändå, bara han är världens bästa som person! nej -.-


min drööömpojkvän är ju ändå edward eller stefan från twilight och vd! synd bara att de inte finns på riktigt..

hiss och diss


klänningar

Festklänningar , Pleated Bow Front Babydoll Dress , Paprika - NELLY.COMFestklänningar , One Sleeve Cut Out Dress , Rare Fashion - NELLY.COMFestklänningar , Sequin Bandeau Dress , Paprika - NELLY.COMFestklänningar , Slash Neck Lace Dress , John Zack - NELLY.COM

söndag - promenad med soumaya

vaknade halv 9 idag, kunde inte somna om så jag gick upp och tog en varm lång dusch! sedan mötte jag soumaya och vi gick mot ica för att köpa kakor och vindruvor samt mineralvatten. sedan gick vi en promenad vilket var rätt skönt. fint väder är det ju också! har precis ätit klart min subway macka mmmm!

nu ska jag titta på vampire diaries ännu en gång, kärlek till serien alltså!

en bild från promenaden :)


whitney houston död?

kan inte fatta att hon är död, läste att hennes livvakt hittade henne död på hennes hotelnrum..


en bild från kvällen


äckel människor!

herregud! kvällen var hur bra som helst innan polisen vart inblandad! stina fick rivsår, jag fick blåmärken i örat och vi båda hamnade på marken och sedan kom polisen. jag blir sååå äcklad över hur folk på pendeln inte gjorde någonting! alla satt och tittade på medans vi skrek om hjälp! schyst! aja sen kom polisen och vi åkte hem med dom! snälla poliser var det iallafall tur som man har! just nu sitter jag och claudia och äter hamburgare hemma hos mig och ska snart sova. godnatt!





promenad med stina

imorse mötte jag stina och vi gymmade samt solade. sedan tog vi en lååång promenad hem, här är några bilder från prommisen!


image description

image description

image description


blue ivy carter

 


wild ones


kan inte vänta tills nästa fredag!

nu är det som mest spännande! orkar inte vänta en hel vecka till! satt och tittade på vampire diaries nyss och det här var helt klart ett utav mina favoritavsnitt season tre. satt och ryste typ till hela avsnittet! hatar att sitta och vänta en hel vecka nu!

åh vad jag älskar stefan!

inspration

snart är det sommar 2012! dags att börja skärpa sig för att nå sitt mål!


en gång i phuket!

träffade tjejerna och åt på kungshallen, sedan tittade vi på bio. det blev filmen ''en gång i phuket'' som var helt okej. den får 3/5 av mig, under filmen så somnade hilina och emma var väl inte så insatt i det hela.. men jag tyckte den var bra men lite mer av en vuxen film om man säger så. sedan åkte vi hem och jag ska snart titta på min älsklings serise vampire diaries och sedan blir det the secret cirkler. godnatt alla läsare!

juste jag åt godis idag också, jag och hilina hade bestämt oss för att äta onyttigt en gång i veckan men jag tror att vi bara bestämmde oss det för idag för att vi skulle ''få äta'' godis under bion så på måndag börjar jag ordentligt! jag lovar..


bio

sitter hemma hos mickis och chillar kanten! efter skolan mötte jag upp mickis och stina och vi gick runt lite. snart ska vi intill stan för att käka sedan gå på bio :) ha en bra kväll puuuss!

Fredag

min favorit dag idag! FRIDAAAAY! efter skolan ska jag träffa tjejerna och vi ska äta och sedan gå på bio hihi! vaknade precis och har fixat mig och ätit frukost och ska snart rulla mig mot skolan. den här veckan har varit sååå nice, inget plugg eller något! puss

två bilder från igår

trött som faen !

kom precis hem, det är jävligt kallt ute! innan dansen så gick jag hem till alexandra och åt jättegod mat med stina och mickis. senare gick vi mot dansesn. kvällen var jätte trevlig och mysig! dansade så himla mycket, haha det var jätte roligt att dansa bugg och vals och mina ben är helt döda nu! gymmade innan också så snacka om att vara död..

en bild i början av kvällen..

danskväll

just nu sitter jag och äter en toast medans rocko sitter och tittar på mig med sina hundögon.. ska snart till gymmet! idag hade vi nationella igen som gick helt okej. vi dansade pardans hela eftermiddagen vilket var kul i början sen blev det bara tröttsamt. ikväll har vi danskväll med kvicken och gubbängen i vår skola! pusssss

nu måste jag köra ordentligt!

snart är det sommaren 2012! vill gärna gå ner några kg innan dess, har ju bland annat bal också och ska ju till magaluf i sommar. måste komma igång med träningen ordentligt och sluta tänka ''nejmen nu orkar jag inte träna'' för jag SKA träna! minst fyra gånger i veckan! måste börja äta nyttigt också, vilket jag gör eller nyttigt och nyttigt jag äter natusgodis lite då och då så det måste strykas! men jag har mitt mål som jag ska nå och sen kan jag bara koppla av! så här ska jag försöka träna:

måndagar: body compat
tisdag: crosstrainer en halvimme, springa på löpbandet samt cykla
onsdag: crosstrainer en halvimme, springa på löpbandet samt cykla
tors: crosstrainer en halvimme, springa på löpbandet samt cykla
söndagar: något pass eller annat!


ska också äta nyttigt, är jag sugen på något gott så får jag äta frukt! man ska aldrig sluta äta helt, det är farligt och när man börjar äta normalt igen så går man upp mer i vikt än vad man gick ner. jag gjorde det en gång och gick upp flera extra kilon.

drömkroppen!

tisdag

har nyss ätit lunch med arelis, vi hade nationella i svenska som gick helt okej. lite stressigt på slutet men jag hann iaf! senare har jag prov i spanska och jag kan ingenting! arelis får hjälpa mig lixooooom! sen ska jag hem och ta det lugnt och ikväll ska jag gymma! puss

videoklipp från kommande avsnitt i vampire diaries!


hahahahaha rolig kille!

på något sätt kom jag in på den här snubbens video, och fyfan var rolig han är! älskar sånna här personer hahhaha alltså jag dör av garv när jag ser de här videosarna! jag ska lungt prenumenera på hans youtub kanal! tjaao!

 


Måndag

vaknade vid 7 och gick iväg till skolan, efter det mötte jag upp mickis och stina och vi snackade om aaaallt! kom hem för inte så länge sedan och har gjort lite spanska övningar till provet imorn. hoppas jag får G iallafall.. senare ikväll ska jag gymma! funderar på att lägga mig och sova en timme är väldigt trött. pusss!
en bild på trötta mig och mickis idag efter skolan..

vill se den här filmen!!!!!!

brukar inte gilla svenska filmer så mycket, men den här verkar ju bra! :)

nu - vampire diaries

har precis tittat klart på vampire diaries som jag egentligen skulle göra i fredags men jag har inte orkat att titta på det.. men nu när jag såg klart den så vill jag bara se nästa avsnitt på en gång! orkar inte vänta tills på fredag! det är så spännande nu, och tänk att ha stefan som pojkvän!!!!!!!!
trailer inför nästa vecka:


pluggtips

* plugga inte bara ”för att få det gjort” direkt efter skolan i någon halvtimme/timme helt stressad för det funkar inte, du glömmer allt du ”läst” efter bara några timmar.


*när du läser egenom en text se till att läsa egenom alla stycken flera gånger, det är också bra om du sammanfattar allt och skriver ner det som är viktigt.


*får du ingen lugn och ro hemma så kan man gå till närmsta bibliotek och där kan du sitta och plugga ett tag.


*plugga aldrig bara dagen innan provet, det är bäst att plugga några dagar innan och skjut aldrig upp något för då blir det jätte mycket plugg till sista kvällen.


*plugga den tid på dygnen du känner dig mest avkopplad, te x på kvällen runt 8-9 tiden då de flesta sitter vid datan eller kollar på tv. då kan du ju istället plugga och då har du haft titd att göra annat hela dagen, te x träna, vara med vänner osv.


*få aldrig ångest när du får upp tanken på att du ska plugga när du kommer hem. ta det när det kommer och du ska se fram emot att plugga, tänk det som en kul grej. låtsas att du tycker det är kul att plugga… låtsas!!


*bara för att skolan är viktig betyder det inte att du inte får någon fritid till att göra annat. se till att ha pluggfria dagar då du inte ens behöver öppna skolböckerna tex under helgen?


*se till att dela upp alla sidor du ska läsa på till provet i två delar, du kan inte läsa alla sidor efter varandra utan läs ena delen som du delat upp en kväll och andra delen nästa kväll.


*sammanfatta allt på datorn som i en uppsats då du endast skriver ner de viktiga sakerna. sedan kan du läsa uppsatsen om och om igen så det sitter i huvudet!



det här visste ni inte om mig..

när jag har tråkigt eller när jag fryser då duschar jag..
egentligen föredrar jag en hemmakväll med massor med godis och en bra film än att festa.
jag länktar till gymnasiet, lära känna nya människor och läsa något ämne man faktist tycker är intressant
att jag blev äcklad när mickis hostade upp en hel gurkbit igårnatt när vi låg och tittade på film. den där gurkbiten var helt otuggad och jag såg när den kom ut från hennes mun eeeuu..
jag funderar på om jag ska köpa naturgodis och subway idag igen..
blir jag inte artist när jag blir stor vill jag antingen bli polis eller flygvärdinna (kanske ni redan visste)
jag ääälskar fotbollskillar, helt seriöst!!!
mitt självförtroende ligger på 2/10
jag hatar när folk ska snacka skit om en, men inte säger något framför en.
jag har lätt att lita på folk, jag är rätt öppen av mig om man säger så. måste ändra på det snabbt, man vet ju aldrig vilka man pratar med..

sötis


hahaahhaha

 


en bild från igår

vaknade vid tio, jag och mickis åt hennes berömda toast mackor, gott! gick hem vid 11 tiden för att jag skulle plugga och hon skulle på träning. nu har jag iallafall pluggat klart, vilken lättnad att jag har hela dagen ledig nu när jag pluggat i två timmar! vill gymma idag men ändå inte haha, orkar inte ta mig dit. men den här veckan som kommer ska det gymmas 4-5 gånger! nationella prov har vi också. aja här får ni en bild från igår på mig och eriana från festen..


Bilder från mickis data


helt onödigt

ååh har ångest för att jag har bara kastat iväg min lördag såhär.. mötte iaf upp emma och mickis och vi åkte på ''fest'' i örby men sen hände det en sak så vi åkte hem.. helt onödigt alltså, vi åkte till telefonplan och åkte mot liljeholmen sen tog vi någon buss till örby ? när vi kunde tagit en direkt buss till huset vi skulle vara i från farsta! aja nu är jag hemma hos mickis och har precis ätit tacos, får låna en skön mjukis dress också! godnatt!

bråk.. bråk.. bråk..

massor med bråk, orkar inte! ikväll blir det bio iallafall, hoppas utan all tjaffs iallafall..

jag och emilie vaknade vid elva tiden och åt toast till frukost och lite fruktsallad. vi satt och tittade på bring it on, så mysigt när solen skiner och snön ligger på plats. jag vill ju åka pulka nununu, ha en bra lördag!


pearl harbor igen

jag och emilie har lyssnat på musik och ätit fruktsallad! nu sitter vi här och ska titta på pearl harbor igen, omg jag älskar den filmen! puss

låter som stina..

hahah titta på denna video, den där bruden springer som en jävla tjockis efter mat. titta!

FREDAAAAAAAAAAAAAAG!

efter skolan träffade jag mickis, stina och soumaya. jag och somsom gick och köpte naturgodis för 5 krf (im so smart..) nu har vi precis gjort klart vår fruktsallad mmmm! ikväll blir det antingen hemma kväll eller fiesta vet ej vad jag ska göra.. puss


stort diss

med överdrivet målade ögonbryn - tycker det är så fult! speciellt när man ser att de är fake, när man inte har ett enda hårstrå men målar med en skitmörk penna värsta formen. stör mig jävligt mycket på det.. däremot är det fint när man målar lite för att forma och fylla i lite det gillar jag starkt! men folk går över gränsen tycker jag..



ååh

hittade bara ett klipp då rösterna är dubbade på ett annat språk..

min snygging!

ååh har bokstavligen blivit kär i josh hartnett! han är så jävla snygg!!! och visste ni att han kommer från sverige och irland? innan han blev känd jobbade han på mcdonals och burger king! nu är han ändå 33 år gammal, men fortfarande lika stilig!


imorn är det fredag :)

slutade vid fyra och mötte upp med emilie och sedan gick vi hem till mig för att hämta pengar till subway. vi satt där ett tag och åt och sedan gick vi runt lite. nu är jag hemma och vill egentligen gymma men har ingen ork att gå till gymmet i denna kyla! ska iaf titta på the lying game snart och sedan hoppa in i duschen! efter det blir det plugg hela kvällen!

juste så här ser nästa vecka ut
måndag - prov på andra världskriget
Tisdag - nationella prov i svenska samt spanska prov sista lektionen
onsdag - engelska läxa
Torsdag - Nationalla prov i svenska
fredag - ingenting ännu..


jag tycker det är lite dåligt att vi har prov i andra ämnen som i spanska nu på tisdag då vi har nationella. visst man pluggar inte till nationella men det är fortfarande anstängande att sitta där och göra provet! och sen orkar jag inte häller plugga till spanska.. hoppas jag får G iaf..

får ont i magen

av denna video.. det har snart gått tre år fatta hur hemskt !jag kände inte henne eller något men tycker det är så synd. fatta hur rädd hon borde varit! fatta hennes famil, hennes mamma? kom in på denna video helt random när jag var inne på youtube..


pearl harbor

eftersom vi har andra världskriget prov på måndag så tycker jag det är lämpligt att titta på pearl harbor som är en utav mina favorit filmer! den är så jävla bra och har sett den fleraaa gånger! har laddat ner den och ska lägga mig under täcket och titta på den. har precis pluggat klart så det är skönt! var hemma hos soumaya innan med emilie där vi snackade och åt mat. med det här inlägget säger jag godnatt!

ben affleck och josh hartnett är så himla snygga! men nu är filmen ändå 11 år gammal så man får ju räkna med att de blivit ganska gamla..

onsdag

slutade vid två men stannade över en halvtimme för att plugga lite extra. har ju prov om andra världskriget på måndag. nu är jag hemma och har tagit en paus! ska snart över till soumaya med emilie och bara ta det lugnt. sedan ska jag hem och plugga mer historia, ska skriva en uppsats frivilligt för då lär jag mig mer. pusspuss!


RSS 2.0