hahahahhaha


vad är rasism?
- Jo när den vita iPhonen kostar mer än den svarta..

musik


svar på tal

Anonym om tjugo dagar kvar!:
förlåt kanske är känsligt om det är något stort(behöver inte svara) :D, men vad satt han inne för?

sv: förstår att folk vill veta det. men jag tänker inte svara på den frågan för att det är ett rätt så känsligt ämne.. Men jag kan väl säga att det handlar om pengar och inget annat! men det kommer bli ganska kul att träffa han, har ju väntat i 8 år på detta!


tjugo dagar kvar!


skön tisdag!

okej skolan blir lång, slutar fyra.. men efter det ska jag direkt hem och sova! jag ska bara vara hemma idag, inget gym för min del häller.. sedan ska jag plugga i flera timmar, ska försöka skriva en uppsats om anda världskriget för jag lär mig mer då sedan ska jag bara läsa genom allt! hoppas det blir som jag planerat nu. puss!

plugg..

kom nyss hem från oliver, innan det var jag i centrum med emilie, hilina, andrea och stina. vi gick runt och snackade lite, jag försökte plugga lite i biblioteket men det gick ju bra när dom sitter där.. så får plugga galet mycket imorn! aja efter det åkte jag hem till oliver där vi tittade på film och snackade lite och så.. nu är jag hemma och ska ta en dusch och äta! är jävligt hungrig! godnatt <3

hahahahah

 


svaren på frågestunden..





vilken är din favoritblogg?a
hmm, kenzas blogg är nog min favorit!

TUVAAANDERSSON.BLOGG.SE om frågestund:
favorit klädesaffär?
faborit mat?
:)

jag har inte någon speciell favoritaffär men typ Bik Bok, H&m och alla dom där ;)
favorit maten är nog spagetti med köttfärsås, lasagne!
Anonym om frågestund:
är du orre?

hahahah nej verkligen inte? varför skulle jag vara det?  blir så irreterad på sånna där frågor. så fort en tjej gör något så får de värsta rykterna medans killarna får status och beröm!
julia om frågestund:
andvänder du den nya trenden ricinolja?:)
högsta dröm?:D

nej men funderar på att göra det, det verkar ju hjälpa :)
min högsta dröm är ju att bli en världskänd artist! men man har ju många drömmar som att gå ut skolan och resa runt med vännerna!
sanna om frågestund:
hur många killar har du varit tsm med?

har aldrig haft något seriöst.. så ingen :)

Anonym om frågestund:
är du oskuld?

japp det är jag! :)
Tessan om frågestund:
Hur långt har du gått med en kille alltså hållt på. Och hur många har di strulat med det här året? Vilka

vill inte avslöja för mycket för jag vet ju inte vem du är.. men jag har väl gjort det mesta utan sex... vilka jag har strulat med det här året tänker jag inte ta upp men i år 2012, 3 stycker hehe..
Tessan om frågestund:
Vad skulle du gjort ifall du va på G med en kille ni gillar varandra mket sen får du reda på massa saker som att han har åkt på med tjejer? Kan jag få tips

förstår inte frågan så bra men om jag var på G med en kille som jag gillar och han håller på med flera tjejer så skulle jag pratat med han. Jag skulle sagt till han, att sluta hålla på med de där tjejerna om han vill komma någon vart med mig annars är det bara att exa snabbt och hitta någon annan! Det är vad jag skulle försökt att göra, men om man gillar personen blir det lite svårt..
E' om frågestund:
Visst älskar du mig ? :D
Har du känslor för någon just nu..?
Vilka är dina absolut närmaste vänner?
Visst ska vi ha gryyyyyymt kul i sommar?!
pusspuss

jaa jag älskar dig emilie!
jag vet inte, men jag börjar få känslor för en kille tror jag..
mina aboslut närmaste vänner är ni tjejer
du, mickis, stina, emma, soumaya, patricia, Hilina, Mulki, andrea!
jaaa omg vi kommer ha så kul, bada, festa, utekvällar, myskvällar, allt!!!!!
pusssss


Din bästa kompis you know;) om frågestund:
Har du någonsin skämt ut dig framför killar nångon?
vem är dina närmaste vänner?
gillar du någon kille just nu?
hahaah nöööjd

hahah om jag har.. det står där ovan vilka som är mina närmaste. haha jaa jag tror jag gillar en kille just nu men är inte säker..
jonathan om frågestund:
vrf sååå kattiiiiig!
?

ja, inte vet jag.. föddes så..HAHA :D
jonathan om frågestund:
vrf gillar du inte mig?

haha vad har du fått det ifrån, klart jag gillar dig ;)


Anonym om frågestund:
är du på G med någon just nu? var gillar du för typer av killar? du har börjat festat ganska mycket..

ja, tror det.. jag har alltid gillat utlänska killar, men nu börjar jag falla för svenskar också haha. Jag gillar killar som är biffiga!  de ska klart spela fotboll och vara lite svartsjuka i början. De ska också våga ta första steget! jag festar inte så mycket men det har blivit mer än förut ja..
Tack ska du ha :) visst ska jag det!

1. Hur gammal är du? :)
2. Vart bor du? :)
3. Har du några syskon ?
4. Favorit film?
5. Eric saade eller Justin Bieber?
6. Gillar du vampyrer? ;)

1. fyller 16 år den 12 mars. 2. jag bor i farsta. 3. japp, en stora syster www.lydiajosefin.blogg.se 4. Twilight filmerna så klart! 5. justin bieber lugnt! 6. jag ääälskar vampyrer! puss :)



hilina
om frågestund:
heeeeeeeeej loisa! visst är jag bäst? :)

heeeeeeeej hilina! jaa fast jag är bättre ;)



frågestund

fråga vad ni vill, jag svarar på allt! jag svarar på frågarna när jag fått minst 10 frågor!


Ta tjejen du älskar i handen inte på röven!

-

trött

hej bloggen, vaknade nyss och ska snart äta frukost. ska nog duscha också sedan drar jag ner mot biblan för att plugga lite med hilina. har ju so prov nästa måndag och det är väldigt många sidor man ska kunna.. aja kom hem vid 4-5 igår, mamma blev inte sååå glad kan man säga.. var på fest på andra sidan sverige! alltså vi var långt åt helvete kan, jag visste inte ens var vi var haha. vi åkte därifrån vid två-tre tiden  och väntade på en buss i en timme.. alla vi tjejer somnade på bussen vilket var rätt så skönt sen tog vi tunnelbanan och ja sen kom jag hem. satte mig vid datan och åt lite jag var jävligt hungrig!!!!!!!!!! aja puss

vill se!!!!!!!!!!!!!!!!


godmorgon

vi vaknade klockan 8 på en lördag!!! nu sitter vi här med adrian, alltså han är så jävla söööööt man vill bara äta upp honom haha! aja vi ska snart käka lite frukost sedan ska vi till centrum och köpa lite kläder och kanske äta något. ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska nog träffa en person.. aja puss!

hos mickis

hej bloggen nu sitter vi hära och har precis ätit toast hihihihi. ikväll ska jag antingen träffa några eller så ska jag vara barnvakt med mickis i dont know yet! men iaf vår kladdkaka är klar iaf som vi ska äta nu woohooo!  puss puss här bjuder jag på riktigt fula bilder.. ha en trevlig fredag!!!!!

ken ring


Old times / Emilie

hahaha jag liknar ju fan justin bieber /Loisa
kommer ihåg den där dagen då vi åt thai mat i högdalen, om jag minns rätt var det den dagen då jag tvingade emilie och stina att gå upp för högdalstoppen eftersom många i min klass gjorde det. men eftersom jag var med på idrotten så jag fick ej följa med :( vi tog vääärsta omvägen och verkligen krigade upp för backen hahaha! minnen!











torsdag

hej bloggen, kom precis hem från.. gissa vart? gymmet haha, det gick väl bra. är ganska trött och ska snart duscha.. imorn är det fredag och då ska jag träffa mickis efter skolan och vi ska käka lite fooodie. Godnatt!


kolla på den röda pricken i 30 sek, sedan kollar du på ditt tak och blinkar flera gånger så kommer du få se...


Min fina vän ♥

Hej alla Loisas läsare!
Ville bara berätta för er hur mycket jag älskar denna tjej.
Varje gång man är med henne så sprider hon glädje runt omkring sig, hon vill aldrig göra nån ledsen och hon är någon man kan prata med om allt även fast hon bara börjar prata om sig själv..
Men i alla fall hon har blivit en av mina närmaste vänner och jag vill att hon ska fortsätta vara det.
Även fast hon gör mig så irriterad typ varje dag haha..

Jag saknar dig lollo








haha mina älsklingar så söta! typ 3-4 år sen..

synd att alla fina killar ska vara players och pumpade med luft..


hahahhahahaha

har ni sett forrest gump så förstår ni videon :)

pictures

innan gymmet..


 


så fina

såg den här videon på emmas blogg. sjukt fint par seriöst, att han åker dit för att träffa henne! han är jävligt snygg också, haha jag bröjade nästan gråta när de stod och kramades så där hur länge som helst! tänk om en kille skulle gjort så för er?


ååååh vad söta

speciellt zayn malik!!!!!!

jag är kär i låten!

hej bloggen, slutade vid två och åkte direkt till farsta biblan och pluggade NO i ungefär en timme. sedan mötte jag min madre och vi åt på subway och jag hjälpte henne att bära lite mat. nu har hon iaf åkt och jobbat så jag lär nog vara ensam ikväll/natt. ska dra ner till gymmet vid sex med arelis iaf. här får ni en låt som man aldrig kan tröttna på!  omg jag älskar hennes nya musik!


du är perfekt som du är, för gud gör inga misstag!

du lever för dig själv och ingen annan, så varför bry sig om vad andra tycker?
folk tycker olika, folk är olika.
skulle alla vara snygga skulle ingen vara snygg, skulle alla vara smala skulle ingen vara smal osv..


gymnasium

1. fredrika bremer?
2. bernadotte?
3. Atletika
4. farsta gymnasium


har ej varit på öppter hus i bernadotte och atletika men det kommer snart, atletika har fina killar har jag hört haha nejmen den verkar bra. men frågan är om jag ska börja i bernadotte eller fredrika.. HJÄÄÄLP!

tisdag

långtråkig dag, började vid nio och slutade klockan fyra. gick direkt hem och åt sedan pluggade jag, hade plnaerat att gymma direkt efter men sen ringde mickis och tjatade på att jag skulle med till kärrtorps öppet hus, är man inte snäll och följer med dååå? jo, så jag hann ej gymma eftersom jag kom hem vid 9 och jag har ätit jävligt mycket sen jag kom hem.. inte bra. pluggade inte så bra häller, kunde inte koncentrera mig här hemma eftersom det finns så mycket andra saker att göra och så tänkte jag på andra saker så imorn blir det biblan! ska fixa en grej med kuratorn imorn också hähä.. juste jag har lite ångest över att jag har SO prov om andra världskriget nästa fredag och har ej börjat plugga, kan inte plugga försän på söndag! aja tänk inte på det nu loisa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

då var man som lyckligast!


mulki ska flytta?

alltså jag hänger inte med? mulki ska flytta till jönköping på onsdag!!!! på onsdag! seriöst bebis, alla vi kommer sakna dig. du kommer bli sååå saknad! har inga ord alltså, ska du bara packa väskorna och åka iväg:O jag fattar ingentiiiiiiing! jag älskar dig fast än vi har våra tjaffs här och där så kommer du alltid vara en av mina närmaste! jag älskar dig gumman förlåt för allt!


hjälp mig!

emilie klagar alltid på att jag skriver för lite på min blogg. vad tycker ni jag ska göra för att den ska bli bättre? fler videosar? mycket mer bilder? mer roliga saker? mer om min vardag? tell me!

sdfghjk

lilknar inte jag en vampyr ? :D


mjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao

nu sitter jag och pratar med emilie i telefon, emilie hälsar mjaaao!

vanliga rutiner

skola-plugga-gymma-duscha-data-sova

in time

tittade nyss på filmen in time, den var grymt bra! lite annurlunda en andra filmen men bra var den! den får en att tänka om, att inte ta allt för givet. den får en tia av mig så ni måste se den !!!!!!!!!!!


vad betyder klockslagen?

00.00- Önska dig något.
01.01-Han/hon tänker på dig.
02.02-Han/hon kan inte vara utan dig.
03.03-Han/hon drömmer om dig.
04.04-Ni kommer kyssas.
05.05-Han/hon är din förevigt.
06.06-han/hon älskar dig.
07.07-Bara kompisar.
08.08- En blond kille/tjej gillar dig.
09.09-Du kommer se honom/henne.
10.10-En kille/tjej med brunt hår gillar dig.
11.11-Han/hon är ledsen utan dig.
12.12-Ni kommer att träffas.
13.13-Du kommer lära känna en ny kille/tjej.
14.14-Han/hon är kär i dig.
15.15-En mörk kille/tjej gillar dig.
16.16- Ni kommer bli tillsammans.
17.17-Han/hon talar sanning.
18.18-Han/hon är avundsjuk.
19.19-Han/hon gömmer sina känslor.
20.20-Någon kommer ringa dig.
21.21-Han/hon gillar när du kollar på honom/henne.
22.22-Han/hon gillar dig.
23.23- Du intresserar honom/henne...


saknaden är stor!

Sommaren, att bara ta på sig sig ett par shorts utan att frysa. grilla med vännerna, sola och bada och alla sovmorgonar man hade. ååååh vill ha sommar nununu!




sommar

ååh jag saknar sommaren, detta videoklipp var väl efter skolavslutningen om jag minns rätt. eller så var det i maj? kallt i vattnet var det iaf..


rösterna


...


shit.. shit vad äckligt!!!!!!!!!!

tack för den?
kom hem för inte så länge sedan, sov hos mickis inatt med emma och stina. vi kom hem vid 4 tiden och åt mackor sedan somnade vi på en gång. vi var ju på fest i dalen och hade det ganska kul, synd bara att det snöar jävligt mycket och att det var väldigt halt så att man ramlar.. på vägen hem var lite jobbig, hände lite saker på tunnelbanan menmen nu är jag iaf hemma och ska bara ta det lugnt idag.

en bild från igår

lördag

ska möta claudia en sabbis nu sedan kommer emilie också. orkar inte blogga mer idag men bilder kommer upp imorn! ha en trevlig lördag puss!

stackars honom!

jag såg den där videon för några dagar sen då en asiat blev misshandlad av 6-7 killar efter skolan. Tyckte så himla synd om honom då, hur fan kan de där killarna bara stå där och forsätta att slå honom medans en snubbe filmar?!  Jag blir äcklad av hur dom kan göra så utan att få lite ångest? och stackars killen som bara ligger där och inte har något att göra till försvar...


vill se


hos emilie

är hos emilie med en kompis nu, vi sitter och äter chips och godis mmmmm. snart ska vi titta på vampire diaries! kommer  nog inte blogga mer ikväll pusspuss

ett litet videoinlägg

skynda

måste skynda mig till skolan nu, efter jag slutat vid fyra ska jag möta emilie. vi ska köpa lite saker sedan kommer patricia och vi ska hem till henne med några till för mat och film! puss


sant


nu - the lying game!


min helg


ont i magen

har värsta kvinnoverken i magen, gick hem från skolan vid ett och duschade sedan pluggade jag lite. somnade i någon timme också sen gick jag ner till gymmet. nu är jag hemma och äter mat mmmmmm,. orkar ej blogga något mer, ska hoppa in i duschen snart pusspuss!

film med mamma

ångest för jag ej gymmade, somnade i en och en halv timme istället. gick ner till ica köpte mineral vatten och vaniljglass sedan har mamma poppat popcorn. vi sitter och kollar på en film nu så godnatt :)

hahaha


trötta jag

sluade vid två och åkte direkt hem då jag bytte om och åt mackor. är ensam just nu medans mamma jobbar och lydia är hos en kompis. nu sitter jag och tittar på harry potter dödsrelikerna del 1 som går på canal +. jag ska gymma vid 5-6 med stina men jag vet inte om jag pallar det! men måsteee! puss

gilla så skriver jag om dig på min blogg

michaerla fallenholm
är en av mina nämaste vänner, rolig att vara med. man kan lite på henne och jaa jag har ju skrivit värsta inlägget om henne innan så kommer ej på mer haha.

jacob bodin

hmm vad ska jag säga om honom, han är en rolig person som man kan vara sig själv med. umgås inte med han så mycket längre eftersom våra scheman är helt olika så vi har nästan aldrig rast samtidigt.

andria diaz
alltid glad och snäll. ganska så social och hennes skratt dödar. ska alltid skriva böcker när man messar med henne men jaaa.. thats her!

Emilie johansson
jag och hon har börjat komma varandra närmare, man kan prata med henne om allt. när vi sover med varandra ligger vi alltid och snackar medans alla andra har somnat. rolig att vara med också, går att lita på väldigt mycket! men lite lat på gymmet är hon..

Kiana goodzari

Träffat några gånger, jätte trevlig och snäll tjej som man kan prata med. väldigt social är hon också!

claudia kuslap

känner jag inte så bra men en jätte söt tjej som gick i samma skola som mig i skarpnäck. kommer ihåg när jag var mindre så ville jag bli vän med henne men vågade inte prata med henne hahaha! hon har en jävligt fin kropp också!

Stina söderholm

en av mina närmaste vänner, hon är min lilla svenne! haha skojja nejmen hon är rolig att vara med och har värsta temperamentet! killar ni som läser min blogg, HAFFA HENNE! hon har värsta kroppen också. stina är värd en riktig pingla haha ;) hon är en bra lyssnare också ! pusspuss på dig stina!

Jennifer celena brown
har nyss lärt känna henne lite grann, en jätte söt tjej med värsta kroppen som vet hur man dansar! bra musiksmak och så är hon jätte trevlig.

jay dubb smith
En kille som går i min skola som är jätte bra på basket. rolig att prata med och fin stil har han också!

emma sofi teiko

en av mina närmaste vänner som jag tillbringar minst 5 dagar i veckan med. hon går ju i min klass hehe. ja vad ska man säga hon är ju min bitch och gör allt som jag säger och följer efter mig hela tiden hihhi annars så kan man lita på henne och ja allt sånt där :)

Burhan khalif

en kille med skit fin stil och kropp! grym på fotboll och jätte snäll!!

alice broddeson

en tjej som jag var vän med när jag var mindre, vi umgicks ganska ofta då men tjaffsade väldigt mycket om jag minns rätt. haha kommer ihåg när vi båda flyttade från skarpnäck och vi hade vårat bråk på playahead där vi försökte trycka ner varandra haha. men nu har båda mognat upp och vi snackar inte mycket eller så men hon har iaf blivit jätte snygg!

arelis dancehall
har värsta kroppen med värsta rumpan! går att prata med en om typ allt och stöttar en hela tiden. fast inte när hon inte väntade efter vi slutade hehe.. bra musiksmak har hon också hihi!

Victoria gorski

en tjej med jätte fina ögon! hon var på samma kollo som mig och emma för två år sedan och hon var typ den ända där som var trevlig och inte snackade massor med skit om folk! men det var länge sedan man såg henne ;)

varför jag inte tog alla som gillade var för jag inte hade så mycket att skriva på de..




måste ses!

ååh älskar sånna här filmer, haha jag <3 poliser!


min sötnos

kommer ihåg att vid den här tiden hade han runt två miljoner followers på twitter, nu har han 16-17 miljoner så ja han har ju blivit en aning kändare, Han slog ju igenom med låten ''baby''. Kommer ihåg när jag såg han för första gången och det var ett tag sedan då inte många visste vem han var. haha kommer också ihåg hur besatt mickis var av honom. titta på denna video, hans röst har förendrats väldigt mycket och titta hur trött han är när han sjunge. ååh bebbis!


en bild från skolan idag

juste emma har börjat blogga så läs hennes blogg www.eteiko.blogg.se! den är väldigt bra fast inte bättre en min hehe. så läääääääääääs! fast jag antar att vi har samma läsare haha


Tisdag idag, imorn onsdag, sedan torsdag.. FINALLY FREDAG!

hola amigos? que tal? Hade en lång skoldag idag som började med Matte och slutade med spanska. trevligt med dubbeltimme i NO och spanska efter det lixom. slutade vid fyra och gick med arelis medans hon köpte sina bullar och suktade mig som fan.. det är ju tisdag så jag ska inte äta något onyttigt fast det höll ju tills jag såg att vi hade choklad här hemma så då kunde jag ju ätit bullar med arelis :( haha aja jag satte mig och pluggade i bilbioteket i en timme ungefär, blev väl mest lite stressigt på slutet då jag bara ville bli klar och gå därifrån. men nu är jag hemma och bara tar det lugnt.. ska snart hoppa in i duschen och sedan ska jag bara ta det lugnt! puss

två snygga bilder

MmmMmMmmm nudlar in my heart!

ge mig!


jag ekänner (bäst för er att ni läser, jag la ner jävligt mycket tid på detta inlägg)

vad jag hatar mest med mitt utseende
Mina lår, mage och min näsa.
stör mig också lite på mina fötter med tanke på att det blir ganska svårt för mig att hitta skor som passar, annars bryr jag mig faktist inte om dom. men mina vänner klagar alltid på dom

vad jag ogillar mest med min personlighet
jag blir lätt svartsjuk, inte bra!
jag får lätt ångest över olika saker.
jag har tvångstankar att göra saker tre gånger på en gång, tex när jag pluggar måste jag läsa ett stycke tre gånger annars kommer det ''gå dåligt på provet'' eller att skölja av mitt ansikte på morgonen med vatten tre gånger..
jag låter oftast folk bestämma över mig, låter folk trampa på mig utan jag gör något åt saken.
jag är väldigt blyg mot de jag nyligen träffat och mot de jag knappt känner.
jag tänker typ högt, planerar högt fast ingen lyssnar hehe.
jag tjatar ganska mycket..


vad jag gillar mest med mitt utseende
jag har ju rätt så dåligt självförtroende men om jag måste välja så är det väl min ögonfärg, mitt hår, mina tänder (de är ganska raka, men måste få de lite vitare hehe), mina armar och bröst (de är inte för små och inte för stora häller)

vad jag gillar mest med min personlighet

Jag vill få alla i min omgivning att ha kul, skratta osv även om jag inte lyckas så bra
att jag inte skämms längre för att sjunga inför andra, vilket jag gjorde förut (men kan ej sjunga på beställning)
att jag sätter mål för allting tex målet för träningen är att bränna 500 kcal varje gång jag gymmar och att plugga i minst två timmar innan jag blir klar.
att jag inte skämms något för mina vänner, kan göra nästan allt framför de haha.
jag är bra på att hålla tiden!
jag är väldigt ärlig som person..
har väldigt bra fantasi och har haft det sedan jag varit liten.
börjar skita i vad alla andra tycker om mig (de negativa).
jag är rolig att vara umgås hähä (tycker jag iaf hähä, fast inte Emma)
försöker oftast se någonting posetivt i allt.
låter mina vänner oftast få som de vill iaf soumaya..
är ganska envis (ganska...)!
är snäll som en ängel nästan :)


?

lite fel av tidningen som lägger in annonsen precis brevid arikeln om att dödsiffran ökar efter kyssnigs fartyget som nyligen sjönk. Tänk också att företaget som betalade stora summor för att tidningen skulle lägga upp deras annons, inte lär tjäna speciellt mycket på det. snacka om slöseri med deras pengar. Vilka blir sugna på att åka på kryssning efter man läst om att fler dödade hittade lixom.. en fet diss till tidningen!

hahaha så sant

på bild - i verkligheten


dagens drog


vem är du?

Anonym om hahahah min sötis är hungrig ;):
who cares ?

svar: Vem är du och ska komentera min blogg anonym flera gånger? du verkar inte stå för ditt namn. bryr du dig inte om det jag skriver ska du inte läsa min blogg. puss!

likheter ?

har hört av några att jag är lik amanda bynes? hittade inte så bra bilder man kan gemföra med men det här duger. vad tycker ni? har jag några likheter med amanda bynes? :)


hahahah min sötis är hungrig ;)

Fast tråkigtvis sitter han där med sin tjej selena, hoppas dom är lyckliga iaf..
Hans hår har iaf växt eftersom den här bilden är ganska ny men tyckte det var finare som kortare. :)

fler bilder från lördags


shoo bre

måste se den här filmen, har inte läst boken men hört att den ska vara jätte bra! länktar!


hos micks

sitter hemma hos mickis och käkar toast, hon håller på att göra två stycken till oss hihi min bitch! slutade vid tre och mötte upp stina och mickis och vi ska snart till centrum puss

biblioteket i skolan

kunde inte sova något inatt, kände mig sjuk vet inte varför. men jag somnade tillslut iaf men var väldigt trött på morgonen och stressade som fan till skolan. När jag slutat skulle jag egentligen plugga lite NO i biblioteket men eftersom vi ej har någon NO idag och inte fått reda på vad vi har till provet så kan jag ju inte plugga. ska nog gymma men innan kommer jag säkert ta en powernap! puss puss

lovewrecked

har laddat ner denna film som jag ska se nu. har sett den några gånger förut men det var ett tag sedan, jag kommer bara ihåg att den är jävligt rolig och bra. plus så är amanda bynes med som är en av mina favorit skådisar :)

några bilder från igår


omfb vad jag skämmer ut mig nu om jag lägger upp den..

måste bara varna känsliga tittare för mitt garv och jag vet inte ens vad jag pratar om i den här videon, jag försöker sådär sjunga med arelis på spanska haha. men man får väl bjuda på sig lite så här har ni.

lång natt

kvällen började med att arelis och jennifer kom hit och sedan åkte vi mot skarpnäck och mötte eriana och sedan gick vi mot festen. vi var de första där så det var lite små tråkigt men det var gratis dricka och lokal så det var nice med trevligt folk också. men sedan kom det fler folk som var mycket äldre än oss.. det fanns en hund där också som försökte våldta mig hela tiden också haha. sedan åkte vi mot alby! ja alby! tog sjukt lång tid att ta sig dit och när jag satt på tunnelbanan mådde jag inte så speciellt bra medans arelis och jennifer satt och åt choklad, solrosfrön och jag vet inte vad. det var iaf fest i alby men jag var ju så trött och jag orkade inte göra någonting typ men det var kul och det blev mycket bättre senare. sedan kom eleni och hennes kompisar. sista timmarna hade någon tagit arelis iphone och ingen skulle komma ut försen den kom fram så blev lite jobbigt på slutet men tillslut fick hon den. men jag kom hem vid 7.30 så snacka om att jag somande direkt.


jag älskar dig

du förstår mig alltid, våran humor knäcker allas! vi kan ha så kul du och jag. och du är den ända som lyssnar på vad jag har ätit under en hel dag haha. vi är så lika du och jag, då menar jag inte vårat utseende utan vår personlighet. vi känner varandra alla bäst! vi tjaffsar ganska ofta men vad gör det? äkta vänner ska tjaffsa! vi är som syskon du och jag. vi blir vänner såhääär snabbt! och jag vet att jag kan lita på dig, jag kan berätta nästan allt för dig!
jag älskar dig!

haha jag satte tejp på min mun för cirka 2 år sedan (2010) och du skulle såklart härma mig och göra detsamma sen skulle vi låtsas sov medans Emma fotade haha!

nu -

vampire diaries, ska titta på samma avsnitt igen. det är för att jag inte kunde koncentrera mig igår vilket jag aldrig gör när jag tittar på den serien för jag är för uppspelt haha. sedan blir det the secret cirkel :)
antingen blir det utgång ikväll eller vara hemma med mami och spela buzz?

frihet


skulle passa bra med detta just nu


inga riktiga vänner

Det jag stör mig på mest är ''vänner'' som bestämmer vad du ska göra! dom som ringer dig när dom inte har någon annan att vara med eller springer efter dig när du ska hem för du har hennes saker, inte för att hon vill göra dig sällskap. Som tjaffsar med dig framför alla andra och höjer rösten utan anledning och inte ens låter dig prata klart. Som ber dig hålla käften när ni diskuterar någon allvarligt. Som inte accpeterar ett nej! Som man alltid måste ''lyda'' för att det inte ska bli något tjaffs. folk har märkt och sagt till mig att jag inte vågar säga nej till dig. Men det är inte det, jag vågar säga ett starkt nej! det är för att jag inte orkar tjaffsa med dig för jag vet hur du reagerar på allt som jag säger. Om jag säger emot så blir det bara massor med tjaffs. Så visst jag gör oftast det du säger för att jag inte vill bråka med dig, för jag inte orkar med allt annat. men vad är det för vän som gör så? och du ska föreställa en av mina närmaste vänner? tss du beteer dig som du våre min chef eller någonting! jag måste börja stå upp för mig själv, sluta hunda, sluta låta folk trampa ner på mig som om jag vore en dörrmatta! jag måste börja visa mer självrespekt!

min fredag förstörd!

jag föredrar hällre att sitta hemme själv med en fet godis påse och titta på någon film än att vara ute och luffa.. igår gjorde vi ingenting, tjaffsade lite med en person och sedan tappades det en hel vodka flaska på donken som var nästan hel full (inte min). kom hem vid två och tittade på vampire diaries som var så bra att jag grät. jag tycker så synd om elena... och stefan som är så jävla snygg! jag vet att han bara gör ''detta'' för elenas skull. iallafall ikväll vet jag ej vad som händer, antingen blir det bio med tjejerna eller fiesta! ska hoppa in i duschen snart tjaaao!



våra pussmunar som aoutomatiskt dyker upp..

beyonce and jay z

I.V.Y = Illuminati's Very Youngest
B.L.U.E = Born Living Under Evil.
Spelt backwards (Eulb Yvi) = Latin for "Lucifers Daughter"
Blue Ivy Carter #ThatShitCray

haha något att tänka på bara ;)

fredagen den 13de

min kväll vart helt förstörd, slösade bara på min fredag! ååååh! har frysit ihjäl hela kvällen och inte gjort någonting! berättar mer imorn nu ska jag se på vampire diaries (<3) och sedan the secret cirkel. godnatt

serier jag följer

vampire diaries
är min favorit serie genom tiderna! haha nej men jag älskar den serien och den betyder faktist mycket för mig, är beroende av den också hehe. jag älskar handlingen, spänningen, vampyrerna och romantiken!


the lying game
en jätte bra serie som är sjukt spännande, det händer nya saker hela tiden och snygga killar finns med samt romantik. en jätte bra serie som jag rekomenderar!  ska faktist titta på den efter detta inlägg !

the secret cirkel
har inte direkt ''fallit'' för serien men bra är den ju. den handlar om ett gäng häxor som upptäcker nya saker hela tiden och den börjar faktist bli mer spännande och såklart innehåller den lite romantik ;)


det är typ dom som jag följer just nu, men jag har ju mina favoriter som prison break och desprite houswies som man inte häller får glömma men jag har faktist slutat följa DH..  men jag älskar iaf serier/filmer som har lite mer fantasi som tex vampyrer eller andra onaturliga saker/varelser. som ni kanske märkt så älskar jag när det är romantik med i det hela haha.


helt slut!

har värsta träningsverkan och det måste nog vara från idrotten igår eftersom jag aldrig får det från gymmet.. men kom iallafall precis hem och ska äta något nu. gymmade med arelis och stina och vi solade också hehe, blev väl sådär brun. aja bjuder på två bilder när vi väntade på arelis när hon skulle sola.


haha den här vart ju jätte vacker :D

mycket svar på tal -.-

B. om naglar:
varför fixar du naglarna innan du ska gymma?

sv: jag vet inte, hade tid över. men det var ej så smart eftersom allt kletade ihop sig efter ett tag så nu måste jag göra om allt..

irreterad

vi har ju elevens val på torsdagar så då har jag matlagning men läraren där är så otrevlig. jag och arelis jobbar tillsammans och vi eller jag råkade hälla två dl för mycket vatten i degen så jag råkade göra fel. men jag är ju en elev och elever ska lära sig och göra misstag. men istället blir läraren hur sur som helst och kastar ut mig och arelis!!!!!!!!!!! och vi får frånvaro! bitch hon är alltså! aja så jag träffade andrea och mulki och dom följde med mig till subway och nu är jag hemma. ska till gymmet vid 6 tiden också puss!


haha?

Anonym om svar på tal:
I know who..

sv: haha soumaya? vem isåfall?

hahahahah


DISS!

jag måste bara dissa vikarier som leker att dom är lärare. det är bara så pinsamt och jag stör mig på dom jävligt mycket. när dom ber en ta av sig kepsen eller att någon ska vara tyst.. jag menar vikarier borde ju veta att alla ungdomar kommer lalla runt då.. stör mig grovt på det!

och en sak på gymmet, när tjejer kommer med massor av smink. vem ska de vara fin för? man ser ändå ut som en kossa när man gymmar så jag antar att ingen bryr sig om hur fin du är just då? och när man ser hur svettet rinner samtidigt som sminker blir kladdigt och går bort. eeeu!


godmorgning my readers :)

vaknade vid 7 även om jag skulle upp vid 8 så kunde jag ej somna om så jag tog en varm skön dusch och sedan åt jag lite frukost framför tvn. nu sitter jag bara vid datan och tar det lugnt och ska snart fixa mig för skolan. eller fixa och fixa jag tar på mig kläder och sätter upp håret rättare sagt :)

två snabba bilder igår innan skolan!


svar på tal

Anonym om ja jag tänker för mycket!:
Är du kär i någon fotbolls kille älleeeh

svar: haha nej det är jag inte, mer lite ''intresserad'' om man säger så :)

ja jag tänker för mycket!

har börjat gilla fotbolls killar mycket mera nu. förut föredrog jag basket killar men nu dööör jag för fotboll! dom är så jävla snygga, alltså sporten gör dom fina om man säger så haha. tänk er en sommar kväll, killarna har precis slutat träningen och är på väg hem, de har ej bytit om utan bara tagit på en tjocktröja över shortsen. bollen rullar på marken samtidigt som de styr bollen med fötterna. på ryggen hänger det en sportväska! alltså jag dör bara när jag tänker på det! hahaha måste bara skriva av mig lite, ni kommer säkert tycka jag är mobbad men det är såhär jag tänker :)


naglar

sitter och äter fil och flingar nu, slutade vid två rätt så skönt. ska fixa mina naglar och bara ta det lugnt. sedan ska jag till gymmet med arelis :)

godnatt

är så himla trött, orkade iaf gymma och sola. skolan var väldigt jobbig med tanke på att det var första skoldagen. åååh är så himla skoltrött, orkar knappt med alla prov och läxor längre. denna termin kommer vara väldigt stressig eftersom vi ska ju ha nationella prov också! oroar mig väldigt mycket över spanskan, NOn och matten.. aja godnatt ska sova nu.


@skolan

ska snart fixa mig för skolan, har sovit så dåligt inatt. vaknade klockan fyra utan anledning och ja sen dess kunde jag ej somna om. frågan är hur jag kommer orka gymma ikväll men jag har lovat mig själv att jag göra det! satte mig och åt mackor mitt i natten också haha hade inget att göra.. jag länktar redan till helgen. puss!

låt jag lyssnar på just nu :)

stor råtta!

ser ni vad detta är för djur? det är en råtta!!!!! största råttan jag sätt i hela mitt liv, dom hittade tydlingen den i new york i en skoaffär!


mot duschen

kom hem från mickis för ett tag sedan och har suttit i köket vid datan sen jag kom hem. är ensam hemma också så det är ju skönt så jag kan sjunga hur mycket jag vill i duschen nu ;) imorn är det skola, fuck jkfkjdkfdjkjk!

hos mickis

jag och mickis drog iväg på bio och såg new years eve som var helt okej, zac efron är så jävla snygg! efter det åt vi lite på donken sedan gick vi hem till mickis och hon fixade mina naglar och vi satt och snackade i flera timmar, vi hade godis som sällskap. nu ska vi titta lite på resor vi ska åka till när vi är 17 hehe!
så här blev naglarna som mickis fixade när hon var trött...

detta måste göras!


hahah älskar!

äntligen kom trean ut idag, bästa på länge!

bio ikväll?

ikväll ska jag på bio med mickis, känns som jag inte träffat henne på åratal. får se om fler vill följa med men vi ska iallafall se new years eve :)

vill se den lite för att zac efron är med i den, var kär i han för något år sedan haha!

haha så sant, och ändå tråkigt på något sätt att det är såhär..


godmorgon

vaknade vid 12 och har ätit lite ostbågar till frukost och väntar på att mamma ska komma med pizzan haha får man vara onyttigare? men jag har gjort ett avtal med soumaya, hilo och emilie att inte äta onyttigt och vi börjar på måndag! då ska jag köra igång med träningen ordentligt också alltså minst tre gånger i veckan men ska satsa på fyra gånger.. och efter skolan ska jag plugga cirka två timmar i biblan sedan är jag ju ledig hela kvällen! niceeeeeeee! aja puss!

en bild på mig och min mami, hon fyller ju år idag. hela 47 år! även om hon inte vill det haha grattis igen!

min design är helt...

går inte att ändra header.. åååh orkar inte sitta och fixa allt nu är för trött. vi får se när jag har tid så ni får stå ut med denna design just nu..

vem bar den bäst?

för mig är den en självklarhet att zac efron bar linnet bäst, det framhäver hans muskler medans justin ser lite liten ut haha. tyvär måste jag dissa justin på den hära, vad tycker ni?


ångest över skolan

snart börjar skolan, ångest! seriöst dagarna har gått så himla fort men det kanske är för att jag sover bort hela dagarna och för att jag haft så kul. det roliga är att varje kväll har jag ställt klockan på 10-12 tiden för att jag inte ska sova bort dagarna. det funkade första veckan då jag gymmade varje dag nästan men den här veckan har jag bara sovit ut vilket har varit skönt. jag ogillar min pundar skola stort! länktar så mycket till gymnasiet, nytt folk och allt aaaaah! nationella proven, betygen, proven åååhhhh vill inte ens tänka på det!

grattis min älskade mamma!

hon fyller år idag, även om hon inte vill hahaha!  jag älskar henne mer än allt annat här i världen! hon har gjort mig till den jag är idag! hon är mitt allt, är hon lycklig är jag lycklig, är hon ledsen är jag ledsen. det finns ingen bättre mamma än henne, hon har uppfostrat två tjejer på egen hand vilket inte är så lätt! hon är så stark! JAG ÄLSKAR DIG och hoppas du har det bäst på din födelsedag! puss!


hos hilina

kom till hilina för ett tag sedan då soumaya också var här. vi bestämde oss för att gå ner till konsum för att köpa lite gottigott till en film som hilina hade hyrt. den var jävlit bra, jätte bra handling och skådespelare. jag grät nästan på slutet och den var lagom läskig! rekomenderar stort!
jätte fina bilder på mig btw!

vaknade halv fem

herregud, okej jag gick ju och la mig vid 6 tiden så jag förstår varför men ändå. en hel dag har bara sprungit förbi mig :( noooooo! iaf igår kväll/natt var jag på fest i dalen med mulki och eleni, trevliga människor som var där säger jag bara. orkar inte blogga mer så puss

omg!

kan inte vänta tills på fredag!


nu - vampire diaries

gud vad snabbt tiden har gått, redan dags för vampire diaries som kör igång igen efter pausen! jag kommer ihåg hur jag dooog när jag läste att de skulle ta en låååång paus. men äntligen hihi! är så hypad, håller på att ladda ner den nu och den är snart klar wiiihooo!


ny design

som ni ser har jag ny design, en bloggade gjorde den till mig jätte snällt faktist :) men tycker den ser ltie barnslig ut men annars var den jätte fin :)

hos hilinas bror

sitter här och äter fruksot hos hilina, jag, emilie, mulki och emma sov över här och vi kollade på två skräckfilmer inatt. somnade vid 6-7 på morgonen och vaknade kl elva av att en tjockis vid namnet emma sitter och äter sina mackor. trevlig väcknig!

@ hilinas ställe

eller hennes brors lägenhet.. dit ska vi tjejer och kanske några till vet inte riktigt. vi ska spendera natten där och bara chilla och ta det lugnt hon är nämligen där själv eftersom hennes bror är utomlands hihi :)

haha

haha kommer ihåg när jag var liten när jag och mamma satt och kollade på film. hon satt alltid med en fet skål popcorn medans jag fick en liten blå skål med popcorn och när det var slut så säger hon - ät inte för fort.. hahahah fyfan vilken klockren video här nedan. har tittat på alla deras videosar nu och jag dööör så roliga!

btw så är den där lilla pojken skit söt :)


så...sssnygg neymar


min statistik

även fast jag inte bloggar så mycket så har jag ändå ganska många läsare. väldigt många om spanar in bloggen flera gånger per dag (sidvisningar) vilket jag tycker är ganska kul, men det kanske bara är emilie och mickis som stalkar min blogg hela tiden. aja vad tycker ni jag ska blogga om? tycker ni jag borde lägga mer tid på den? kram


om mig


gulliga sms
när den man gillar säger godmorgon hehe
när jag har mycket pengar
när jag ser fram emot någonting bra/roligt
att sjunga
när någon säger jag älskar dig och verkligen menar det
när jag är med mina vänner
när jag ser taylor lautner på tv/film
när låtar som jag älskar spelas
att se min mamma skratta och vara lycklig


två bilder från idag


stan med tjejerna

åkte till stan med hilina, andrea och soumaya. där köpte hilo ett par jeans och vi åt mat (gissa vart?). sedan åkte vi till farsta där jag köpte en väska och presenter till min mamma eftersom hon fyller år på söndag. hoppas hon blir glad hihi! senare kom mulki och soumaya och hilo gick hem. jag, andrea och mulki satte oss på en bänk i centrum och började spela in roliga videos haha. hejdååå


det här året har inte börjar bra.

Åhh, 2012 har inte börjar bra alltså! bara negativa saker som har hänt. Vem vet, det kanske bara är början lixom... DET HÄR ÄR INTE MITT ÅR! IDJCFUCDSKIDJUF MÅSTE BARA SKRIVA AV MIG LITE!

hungriga tjejer på tunnelbanam


trött...

gick och la mig vid sju imorse och vaknade klockan 2.. emilie och stina sov här också, vi gjorde inget speciellt, kollade på hitta nemo hahhaahah! nu ska jag forsätta äta mina vindruvor pussipuss!


kommer jorden gå unger?

kan inte fatta att det är 2012... men har hållt mig till mina nyårslöften i alla fall hehe. hoppas det blir ett bra år! puss


hemma hos emilie med mulki

hej jag kom till emilie för ett tag sedan och vi har lyssnat på musik, pratat och ätit chips (men inte jag dåra, eftersom jag har mitt nyårslöfte). Senare ikväll ska vi på bio med mickis och stina.
Pusshej



en bild från igår


trött!

kom hem sent inatt, eller imorse om man ska säga så haha. var på fest med mina tjejer, vi hade det väldigt kul. och raketerna var så fina! vi fick åka hem bil gratis iaf ;) aja bilder har tagits men det går tydligen inte och lägga upp det efterso jhag anvönde stinas kamera.. aja ni får väl se sedan. ikväll ska jag på bio med emilie, stina och mickis. puss!

RSS 2.0