lördag

vaknade vid två tiden så det var väldigt skönt att sova ut och direkt efter jag vaknade hoppade jag in i duschen. åt lite fisk och potatis också.
ikväll blir det fest med tjejerna, men jag vet inte om jag orkar. har lust att köpa med mig massor med godsaker och bara titta på flera filmer! aja ska forsätta och göra ingenting nu! puss!

perfektion

får inte fram några ord efter jag sätt en kort teaser från boyfrieand videon! justin är så jävla snygg! han har blivit så sexig också, hans läppar är helt perfekta! förstår varför alla killar är avensjuka på honom, han har ju allt!
han liknar paul wesley (stefan från vampire diaries) väldigt mycket hära jöö!

fan vad jag önskar att det var mina händer i videon..

våra samtal.. vad tycker ni?

idag när vi var hemma hos mickis så tittade vi ju på bilder från när vi var små, vilka skitungar vi var alltså men ändå gick vi bara i femman/sexan.

vi hade ju våra samtal som vi alltid har och ett utav de var när man är hemma hos sin kompis och föräldern säger - vänta här vi ska bara äta mat, eller vi ska äta nu så ska jag följa med till tunnelbanan? haha vilken pinsamhet som uppstår. själv har man varit med om det några få gånger och det har ju känts som att man tränger sig på. lite pinsamt tycker jag att det är, samt lite snålt. ofta när jag är hemma hos något så känns det alltid som att jag tränger mig på, brukar alltid säga - säg till när du vill att jag ska gå haha! hos varje person känns det som att jag gör det och jag vettefan varför!

vad tycker ni om det hela ''vänta här ska bar äta middag'' gejen?


det här är den jag är.. nördig!

eftersom jag älskar film så har jag velat leva in som livet vore en film. jag älskar vampyr serier/filmer och häx serier och sånt, sådant som är övernaturligt och som inte existerar. det jag hatar med verkligheten är att det inte finns något sånt. bara samma gamla tråkiga mänskila saker. fatta vad kul livet skulle vara om man levde som i ex the secret cirkel att man hade krafter, eller som vampire diaries att man hade en pojkvän som är vampyr. okej jag låter som en nörd men jag måste bara skriva av mig lite. jag tycker verkligheten är så tråkig, faktist! jag brukar alltid tänka mig typ innan jag sover, när jag sitter på en buss eller väntar så brukar jag låtsas att jag lever i den världen haha ingen förstår säkert hur jag menar..

omg det här inlägget ska inte upp. men det är fan sant, jag har blivit besatt av allt sånt här men grejen är att jag gillar det. jag älskar när mannen ska skydda kvinnan för hans kärlek till henne, jag älskar magi haha. jag vill fan ha krafter! ni tror säkert jag är sjuk i huvudet eller något men aja. okej det här är MIN nördiga sida av mig! jag har mycket fantasi och har alltid haft det sedan jag var liten. jag kunde tex på mitt lanställe leka med stenar när jag var yngre men jag tänkte mig att de var fina dockor när jag satt vid grusparkeringen.. jag kommer alltid på bra på fantasi saker och jag gillar det. borde fan skriva böcker! jaa jag ska bli författare, gillar ju faktist att skriva. så på fritiden när jag inte jobbar som polis eller flygvärdinna så ska jag skriva böcker. de ska förstås handla om romantik, omänskila saker, fantasi osv! såå äkta mig! aja nu vet ni lite mer om mig! jag är så trött på verkligheten, den är så tråkig och det händer aldrig något intressant! peeeace!



vampire diaries

såg nyss vd och jag älskade det. nu fick man veta att stefan fortfarande älskar elena, att han alltid kommer göra det. man märker också att han oroar sig för att hon ska älska damon mer än honom. kollade på trailern till nästa avsnitt och det verkar hur grymt som helst! mycket kärlek nästa avsnitt, man får nog säkert reda på om elena älskar damon mer är stefan (vilket jag hoppas att hon INTE gör). ååh vad jag skulle valt stefan ahjkfihjsak fan vad jag önskar att jag var elena haha!

MEN DET DÅLIGA MED VD är deras jävlar pauser. läste att sässongen ska ta slut i maj så då måste de göra sina jävla pauser igen. de har massor med små pauser och en LÅÅÅÅNG paus. ha istället en super lång istället för flera korta så man inte får hopp av att se fler avsnitt. jag orkar knappast vänta tills nästa fredag för att se nästa avsnitt men NEJNEJ nu måste jag vänta tills den 19 april! blir sååå irreterad! aja här är trailern till nästa avsnitt! (hoppas att the secret cirkel kommer sändas på fredag iaf annars blir jag förbannand!)


Fredag

Älskar fredagar! Denna kväll spenderades hemma hos mickis med emma och hilina. Vi tittade på massor med gamla bilder på Tvn och FAN vad vi har förändrats! Vi tjockade oss med massor med godis och amerikanska pannkakor, loooove! Sen träffade vi Andrea och hon berättade massor med saker, blev liiiite irreterad på en person..

Kom hem för ett tag sedan och ligger nerbäddad i sängen, ska snart titts på mina älsklings serier! Godnatt :)
Lite bilder från instagram eftersom jag har brist på bilder..


svar

Anonym om Instagram: Hej! Var brukar du titta på exempel The vampire dairies? Då menar jag på nätet och kan du bra hemsidor man kan kolla på online utan att ladda ner de? Skulle vara tacksam för svar ;) Din blogg äger!

svar: det finns en sida som heter http://watchseries.eu/letters/A
som man kan se de flesta serierna! den är lite komplicerad men den är rätt så bra. tack så mycket :)

Instagram

Följ mig på instagram - Loisa Eriksson där lägger jag upp bilder jag inte lägger upp här:)


Död blogg

Jag vet.. Men Har inte hunnit blogga eller orkat. Gymmade ganska hårt idag, blev mycket mage och rygg så känner värsta tränings verken redan. Har precis pluggat klart också så nu ligger jag i min älskade säng och ska snart sova. Målade mina Naglar precis med naglacket jag fick av mickis i present:)


saknar sommaren

älskar verkligen sommaren, att gå ut med fina kläder, grilla med vännerna, vara brun åhhh allt! saknar det jätte mycket. älskar också när det regnar och man känner verkligen sommar lukten, saknar mitt landställe så mycket också! ååååh give me summer!

to the gyyyyyyyym!

hej bloggen, slutade halv fyra idag och gick till centrum med arelis. vi kollade på kläder, fick med mig en söt kofta! har precis ätit lasagain och pluggat lite om islam! är så glad, kan typ allt man ska kunna mohaha! iallafall ska snart ner till gymmet för att köra lite styrketräning, har värsta pressen på mig känns det som, sommaren är ju här om bara två månader, stress! ska sola hade jag tänkt, vill ju vara brun och fin i helgen! puss!


@ school

Sitter på lektion nu, har no och Berit går igenom massa saker. Funderar på att skippa elevens val och gå till centrum och köpa lite saker. Efter det blir det gymmet och massor med plugg, har so prov imorn.


Tisdag

Hatar tisdagar, så långa dagar ! imorse så gymmade jag jag i en timme innan skolan wihoo vad duktig jag är. Att jag ens gick upp vid sex när jag börjar nio.. Duktigt av mig och skönt är det ju att slippa tänka på att träna hela dagen! Imorn ska jag försöka gymma på morgonen igen hihi ! Har iaf pluggat so i över en timme och ligger i min säng och halvsover just nu. Funderar om jag ska ut på en promenad ? Vi får se, hörs sen puss!


äkta mig!


hahaha såhär gör jag på emma hela tiden! shes ma bitch!


saknar turkiet!

så mycket! att vaknade tidigt för att gå ner till stranden/polen och sola sönder sig! ta en glass paus och sätter sdig i skuggan! att springa ner för trappan från ''solbalkongen'' för att det känns som att det brinner under fötterna på trappstegen. att tjaffsa om datan med patricia och senare på kvällen möta upp Della och gänger för att käka middag och sedan vidare på någon klubb! åååh vad jag saknar det! värmen, känslan, allt! älskar att vara utomlands, det känns verkligen annurlunda!

Fick verkligen ett minne därifrån som jag ALDRIG kommer glömma. det var nog den fjärde eller femte dagen vi var där och då kan vi ju inte alls stället vart allt ligger och så.. vi var hemma hos Fias kompis i en fin lägenhet. alla sitter och dricker och har sin lilla ''fest'' medans jag, rickard och mitchell inte hade så värst kul. de bestämmer sig för att köra Fias kompis motorcykel vilket de fick av han. jag orkade inte vara kvar där så jag följde med dom, jag trodde de bara skulle köra runt området. MEN ICKE SA NICKE dom ska åka till ALANYA från SIDE, dom hade hört att det tar någon timme dit med bil. hell no! antalya ja han blandade ihop de med varandra. så påväg mot alanya sitter vi tre på motorcykeln mitt i natten utan hjälm. snart så tar bensinen slut också. vi har kommit halvvägs, åkt i cirka två timmar och ja det var skit kul den första timmen men sen blev det tjatit och jag blev övertrött. mitt hår blev ju HELT förstört. bensinen tar slut och vi hamnar mitt i ingenstans. inga människor är ute så vi kunde ju inte fråga någon. vi fick bara göra en sak. Dra mopeden och vandra tillbaks. vi går och går i flera timmar, vi ser solen gå upp också. värmen börjar komma, det var ju lite svalare på natten. bussar börja åka osv! vi ser en nerförsbacke och sätter oss på cykeln och åker ner lite sakta men skönt. vildhundar kommer mot oss också och skäller men mitchell tog upp stenar. TILLSLUT börjar vi närma oss! vi trodde att alla var oroliga men nehe, ingen märkte att vi var borta. förutom min mamma såklart som hade åkt hem till hotellet! jag ville ju inte slösa en hel dag så jag sov inget den dagen förutom på stranden. ville bara skriva av mig lite haha! godnatt!

låten som spelades hela tiden vid polen!


har bara varit hemma idag

eller slutade skolan vid två tiden och gick mot kvicken där jag träffade tjejerna. jag, mickis och stina gick till centrum och senasre kom emilie och vi satte oss på donken som vanligt dårå och bara snackade om allt möjligt! efter det gick jag hem och pluggade religion i en och en halv timme! ska sova vid tio tiden eftersom jag SKA upp sex imorn då jag skaa dra mig till gymmet :) godnatt!

justin bieber - boyfriend

här är hans efterlängtade låt som jag tycker är oförväntat bra! jag älskar den! man märker hur mycket han har förendrats jag menar från låten ''one time'' till det här! men det här är vad vi gillar eller hur? ääälskar låten och nya justin!


söndagskväll

idag tog jag en promenad med soumaya och siham i det soliga vädret, träffade på patricia och polin också! ska nog börja i farsta gymnasium med sambeteende! aja köpte med mig lite choklad och bilar och nu är jag ensam hemma och sitter nerbäddad i soffan med täcke. tittat på filmen 2012 nu som är jäkligt bra! kom ihåg när jag och emma tittade på den på bio och vi gick på någon random biograf och såg den med våra feta godispåsar, saknar! aja ville bara visa att jag lever. imorn börjar min nya vecka då jag ska vara superduper nyttig och träna massor! har religions prov på fredag så måste plugga till det också! godnatt

älskar dig mamma

även om jag inte visar det, allt för dig mamma!

Hjälp!

Ligger och funderar om gymnasiet. Ska jag välja Barn och fritid eller sambeteende? Grejen är att i framtiden vill jag arbeta som polis, flygvärdinna, med barn eller något inom film. Jag känner att för det behöver jag ej gå sambeteende men det är ändå en då bra linje medans BOF är en mer roligare linje som jag kommer spendera tre år med då jag lär trivas och då är den ganska bred. jag är också väldigt skoltrött vilket innebär att jag inte kommer orka med all plugg man får i sambeteende medans BOF är en lättare linje. Det jag oroar mig för är om det är en "lall linje" och att jag kommer bli dålig i skolan...? Kommer jag få bra jobb efter studenten? Kommer jag ångra mig? Borde jag ta sambeteende eftersom deg är högskoleförberedande?


The hunger game

Hej, klockan är 04:49 just nu och jag är väldigt trött. Kom precis hem och nu ligger jag nerbäddad i min sköna säng och bloggar från mobilen. Var ju på bio med mickis, stina, emma och Andrea och vi såg the hunger games. Den var asbra och jag älskar själva miljön och personerna i filmen. Har inte läst boken men har haft planer på att göra det men inte orkat så nu jävlar måste jag läsa den! Den var grymt bra åhh älskar den, precis min typ av film! Fatta hur bra boken kommer vara då. romantiken, handlingen, actionet och allt annat! Skådespelarna var grymma så det gör ju också filmen bra. Har inte tid att läsa böckerna nu och vill inte stressa så då kan jag ju spara dom till en regnig sommardag eller till stranden i Spanien eller kanske till påsklovet? Aja filmen får en 5/5 av mig och ska lätt se om den! The hunger games lär väl bli det nya twilight (för mig så kommer den efter twilight filmerna på min lista hihi) godnatt!


omfb kan inte vänta!

justins nya låt verkar såå bra! här er en teaser för låten, den kommer ut den 26 mars!


-


tack tjejer

för en underbar kväll! förlåt om jag vart lite sur senare men hade iallfall det jätte kul med er! älskar er och tack för alla fina presenter blev såååå glad! :)

tjejmiddag

kan inte blogga nu men väntar på att alla tjejer ska komma, har ju tjejmiddag hihi! puss

sant!

haha det här är såå sant! jag brukar oftast få VG på mina prov och blir jätte nöjd medans mvg barnen blir småsura för att de fick VG+.. i dont understand!

alltså haha jag dör


dålig updatering - jag vet!

förlåt för att jag inte har hunnit blogga.. eller vadå förlåt det är min blogg och jag bloggar faktist för mig själv så jag har något att läsa när jag blir äldre. men aja, under veckan har jag inte gjort något speciellt. bara ruttnat och jaa.. har inte gymmat något denna vecka! har haft en jäkligt skön skolvecka eftersom vi inte haft något plugg alls på typ två veckor! nice eller vad? men nästa fredag har vi religons prov om islam och jag måste få MVG för att behålla mitt MVG. berättade jag att jag fick MVG på mitt hemkunskaps prov :D?

slutade iaf vid 2 idag eftersom jag valde att inte gå på elevensval, hade värsta kvinnoverken och vart väldigt rastlös på engelskan så då gick jag hem, duschade sedan gick jag till centrum där jag köpte lite lite grejs tills imorn då jag ska ha min tjejmiddag med tjejerna. vi ska äta tacos, titta på film och sedan kanske vidare på fest! kommer nog inte blogga så mycket denna helg men ni kommer säkert också att vara upptagna becuse its friday imorgon hihi!


tisdag

hej bloggen, tisdag idag = lång skoldag! efter det blir det direkt  gymmet eftersom jag inte gymmade mig imorse för jag försov mig..

igår efter skolan träffade jag claudia, mickis och stina och vi tog det bara lugnt i centrum och åt lite. sedan gick jag hem och gjorde ingenting. sitter i bilbioteket nu, börjar klockan 12 med bild..

tisdag

hej bloggen, tisdag idag = lång skoldag! efter det blir det direkt  gymmet eftersom jag inte gymmade mig imorse för jag försov mig..

igår efter skolan träffade jag claudia, mickis och stina och vi tog det bara lugnt i centrum och åt lite. sedan gick jag hem och gjorde ingenting. sitter i bilbioteket nu, börjar klockan 12 med bild..

-


jag älskar er

ni finns alltid där för en och vi har det alltid lika kul, inget ska någonsin komma emellan oss tjejer!

andrea posarn!

drog


söndag

stina sov ju här och vi vaknade klockan 10.. natten var lite konstig, slutade med att jag och stina stog och skrek på varandra i centrum mitt i natten i regnet och jaa lite drama vart det ju.. menmen vi somnade vid fem/sex. sena gick vi ner och åt på burger king och  sedan köpte vi oss en varsin glass och satte oss på en bänk i det fina vädret. mötte lydia också och åt igen med henne haha! men nästa vecka ska jag ju börja svälta mig själv så... köpte med mig en söt tröja också!

håller på att ladda ner lejon kungen, en av mina favoritfilmer. den, anastasia, turnrosa och shrek är tidernas bästa filmer. har så mycket minnen med dom filmerna! saknar dom tiderna så mycket! ska också titta på vampire diaries och the secret cirkel eftersom jag inte hann titta i fredags.

jag har lovat mig en grej, att inte dricka på flera månader! orkar inte med sånt här, det känns som att jag är värsta alkisen och att gör jag dåligt intryck för mina vänner!

lite bilder från helgen


kärlek!

Anonym om dags för en ändring:
hallå ändra inte ett skit på dig fan du är som du är, förbättra kan du göra men ändra inte din humor eller ett slags sätt du pratar på ändra inget bara för att folk inte tycker om det fan, om det är dina vänner for real så älskar dom dig som du är och då älskar dom din humor eller din konstiga röst! be strong guuuuuuuuuuurrrrrrrrllllll!!!

Anonym om dags för en ändring:
sluta om du ändrar på det så är du inte dig själv skit i vad folk tycker å var bara dig själv.
blir så glad av sånna här komentarer! jag föddes såhär och dör såhär men är bara trött på allt skitsnack som finns i världen!

dags för en ändring

* sluta prata så mycket, folk föredrar ju tystnad en att höra min röst..
* sluta älta saker och ting! det irreterar folk!
* sluta med min konstiga röst jag brukar göra, får bara dåligt intryck!
* låt folk vara, smsa eller ring inte. terra inte folk hela tiden speciellt inte när man tjaffsat!
* sluta bråka om småsaker och sluta leta efter problem!
* sluta komentera saker och ting!
* bättra på mitt självförtroende!
* sluta prata om konstiga saker!
*få bort ångesten!
*ändra humor för min är ju sååå dålig!

måste ändra på mig nu, är trött hur folk skrattar åt mig och snackar skit om mig! folk som tror att de kan bestämma över mig och som anser mig som en nolla!

FML

alla problem samma gång! ååååh ska äta en toast nu hejdå!

dööööd!

Lördag idag, skönt! igår var jag hemma med några tjejkompisar och hade det kul! idag så vaknade jag och mickis klockan 7 och åkte mot skogås och hjälpte till att flytta. lite jobbigt var det och trött va man! blev bjuden på max också, åt som en man! sen kom jag och mickis hem där stina var och vi somnade direkt. låg med tjocktröja och täcke och när jag vaknade var min rygg helt blöt, usch!
nu ska jag och stina förbi mig en snabbis och köpa lite gott! puss
herregud, jag ser ut som en gris!


fredag wihoo!

var hemma från skolan idag pga en anledning jag inte tänker nämna här i bloggen men mamma ringde iallafall och sjukanmälde mig! senare vid ett så mötte jag upp arelis och vi gymmade väldigt hårt och solade! svettades som en gris! gick och köpte mig en redbull och två cornys, det är det ända jag ska äta idag haha! ikväll vet jag inte vad som händer! OMG VAMPIRE DIARIES KOMMER UT IDAG JU HYPE! the secret cirkel också! älskar fredagar puss!

polis dag

hej bloggen! idag har det var en rätt så rolig dag! poliser kom till vår klass idag för att berätta lite hur det är att vara som polis och för att lära känna oss ungdomar. de skulle ta bort våra fördomar! jag har ju alltid velat bli polis och jag tycker det är ett passande jobb för mig och idag så insåg jag verkligen hur mycket jag ville bli det! det är min dröm! fatta hur kul. man känner sig så mäktig och bossig haha nejmen det är ett perfekt jobb för mig som inte kan sitta stilla på ett kontor om dagarna! min mamma vill ju också att jag ska bli det så jag ska också göra det för hennes skull!

efter skolan gick jag hem till mickis och åt lite mat som vanligt, typ det ända man gör där haha! nejmen efter det så gick vi ut och köpte lite grejer, jag köpte ett par tabletter för magen som är jätte bra! har en ny taktik för att gå ner i vikt nu haha! har ätit som en gris idag också.. aja ska titta på lite serier nu, puss!

en bild från idag, jag som polis :)



Gästblogg

Loisa hjärtat, ville bara säga att jag älskar dig jätte mycket och även fast du bråkar med mig hela tiden är du bäst min syster! Och hoppas du får det bäst när du ska firas!

/


svar på frågestunden!

Michaela här brooo om frågestund:
heeeej gumman! visst är jag din närmsta vän och visst älskar du mig mest? jag håller med stina där uppe fett jobbig att du sa att du var 96:a du förstörde allt! jaja jag älskar dig och jag undrar hur många gånger du bajsar per dag och vad du tycker om mig haha. Stina och jag är taggade på kryssning hoppas du vill med gumman. Vad tycker du är finast vit eller svart iphone?
Du där uppe som inte vågar skriva vem du är och säger att lollo inte är oskuld och undrar varför hon är mobbad och säger det borde ju tänka om lite för du verkar inte känna henne för hon är oskuld och om det är något som är mobbat här är att du inte skriver ditt namn!

sv: du är en utav mina närmaste och ja jag älskar dig! haha förlåt att det bara var jag som pratade då.. ja bajser typ en gång var tredje dag hahahaa. jaa vad tycker jag om dig, du är rolig.. jaaa omagash vi måste åka på kryssning! vit! -.-


Isabella Russo
om frågestund:
Jag tycker att du ska börja på klara södra, det är en sjukt bra skola. Så varför ligger den så lågt på din lista? Och, vad tycker du om förslaget att börja där så du kan hänga med en cool 3:a ;o

sv: aa jag funderar på att börja där, jag vet inte ska nog ändra det haha. haha det skulle vara nice!
hej om frågestund:
har hört att du gillade någon kille i din skola som hette malcolm , Gör du fortfarande de ?

sv: haha aa jag gillade honom i sjuan ganska mycket. nej inte längre, nu ser jag han bara som en kompis haha!
Anonym om frågestund:
Dricker du ofta?
Har du någon på g?
Vem umgås du mest med?

sv: Nej jag dricker inte ofta, det händer väl då och då.. jag vet faktist inte men jag antar det. jag umgås mest med mina tjejor mickis, emma, hilina, andrea, soumaya, emilie och stina. mulki har ju flyttat så träffar inte henne så ofta :(
mulki om frågestund:
hur går det med din kille`?
är ni på g eller?
visst är jag bäst?
grattis i förskooott beebbis

sv: vem av dom haha? vettefan alltså.. njaa inte bättre än mig. taaack gumman!
Stina igen hihi om frågestund:
Vad är det längsta du gått med en kille?
Varför sa du att du va 96a igår -.-
Jag vill på kryssning, vill du med?

sv: hmm allt utom sex och pull haha (ja jag är ärlig VAD). jag vet inte jag ångrar mig som fan! 95 sa jag btw.. jaa såklart!
Stina om frågestund:
Varför bråkar du med mig hela tiden?
Visst är jag bäääst?
Vad ska du göra på din födelsedag?
Ska du ha fest/middag?
Grattis i förskooott min lilla svennejugge

sv: haha det är kul! du påstår ju att jag har snea tänder.. nej! jag vet inte! jag antar att jag ska ha tjejmiddag hihi men inget bestämt! thaaanks.
Anonym om frågestund:
är du rakad? vad tycker du om könshår?

sv: haha ja! för mig är det en självklarhet att raka sig (speciellt där nere) eftersom det är fräscht. vare sig ingen ser det eller inte så gör jag det för mig själv för att jag tycker att det är fräscht!
Anonym om frågestund:
kan du berättta lite om din kompisar personlighet

sv: jaa vi tjejer är ju typ likadana. vi alla har samma humor! Emma är den dryga men ändå rolig och smart. Hilina är den gulliga och snälla och hon är bäst på att göra grimaser! mickis är den roliga med samma humor som mig, hon är också den som pratar mest! stina är den snälla, hemliga playern och ändå rolig! rätt så blyg mot folk hon inte känner är hon! emilie är den kaxiga (mot mig) och en person man kan lita på. soumaya är pappas lilla flicka haha nejmen hon är en jättebra vän som vill ens det bästa, bra humor har hon också! mulki är den som dansar och som är ute och luffar! andrea är hon som ältar saker och ting och hon är den snälla som inte vågar säga nej! hon är också den som hörs mest! hon skämms inte för saker och ting och hon har sin egna stil (måla tre prickar under ögonbrynen..)
Arelis om frågestund:
varför kan du vara så fucking jobbig när du har tråkigt? visst är jag bäst? ja vet att du vet det innerstinne! hur går det med din booooy ;) svara för du gör det aldrig när jag frågar dej annars!
jaja xoxo big ass

sv: haha jag vet inte jag blir så, har kul då haha! neeeej! vem av mina boys haha skojjarmärej brur! omagash jag pratar om han hela tiden med dig skojja inte!
N om frågestund:
har du någon på g?
vart brukar du oftast köpa dina kläder?
är du nöjd med ditt utseende, kropp, hår osv?
vad föredrar du för killar? latinos, mulatter osv?
skitbra blogg !

sv: tror det, vet inte.. Gina, bikbok, H&m, Vila osv. nej jag har jätte många komplex specielt om min kropp! är nöjd med mitt hår men det är rätt så slitet så ska toppa det snart hade jag tänkt! jag föredrar brunhåriga killar från typ Grekland, något juggeland, latinos eller halv svenska osv. dog för mulatter förut men har fått en helt annan killsmak haha! tack :)
Anonym om frågestund:
varför säger du att du är oskuld när du inte är det? bara mobbat..

sv: för att jag är det? varför skulle jag ljuga, jag är en stolt oskuld haha! nejmen om du inte tror mig behöver du inte göra det för jag vet själv att jag är det!
E' om frågestund:
Hejsan svejsan Loisa!
Är allt bra med dig ?
Hur tycker du att en kille ska vara, om du skulle få bestämma ?
Hur går de med youuur boy ? :D
Visst är jag bara bäst hihi ?
Kommer du sakna donken nu när du inte får äta ?
Det var allt för mig, puss love u <3

sv: nejmän tjenare! det är bra, lite trött bara! en kille för mig ska vara romantisk, överbeskyddande, ställa upp för en, ha samma humor som mig, ha fina ögon och fint leende och kanske fin kropp (hehe) nejmen omtänksam och jaa allt det dära. jaa du hur går det egentligen.. haha nja bara deras strutar och chicken burger hihi! puss älskar dig!
Betty om till balen:
vad menar du med "om du ska gå på balen"???

sv: ja tyvär! jag ska åka till magaluf några dagar innan så hinner inte med balen eller skolavslutningen. lite trist, speciellt att lämna emma själv men resan är redan bokad och klar!

trött tjej

som håller på att koka ägg.. kom hem för tjugo min sen från gymmet! tränade ganska hårt som vanligt hähä och solade i 11 minuter, något fel på solariumet. det bara stängdes av när jag egentligen skulle sola tjugo min... aja åkte till stan med andrea, emilie och brad och fick med mig ett par våriga jeans. är lite orolig över morgondagen då vi har nationella prov i NO. vi har biologi som tur är men det är ju ändå ganska svårt men hoppas på det bästa. får svara på frågestunden när jag har tid någon gång.. godnatt!

outfiten

brukar inte gilla kissies stil, men den här outfiten var jätte fin och vårig tycker jag!


födelsedag

fyller ju år idag wihoo! dagen började med att mamma och lydia kom in och sjäng för mig med tårta och presenter och sedan kom pappa och vi åt lite fruktsallad och tårta. sedan fick jag skjus till skolan och skoldagen gick rätt så fort.

efter så mötte jag mina älsklingar mickis och stina och vi var hemma hos mickis och hade det kulkul och sedan så gick jag och stina och gymmade. solade också, var så trött att jag somnade i solariumet. orkar inte svara på frågestunden idag så gör det imorn istället. är hemma själv nu och ska ta något att äta puss!

jag är kär..


gissa vem som fyller år imorn?

JO JAG! jag fyller hela 16 år! gammal man blir.. nejmen kommer ihåg när jag satt inne på habbo vid 9-10 års ålden då jag skrev att jag var 16 år och nu imorn är jag s-e-x-t-o-n år gammal! lite roligt faktist. hoppas det blir en bra dag, det är ju trots allt MIN dag imorn! ville bara säga det.. glöm inte frågestunden här nedanför btw!

frågestund

vi kör på en frågestund, har inget att blogga om eller inga bilder att lägga upp så det blir väl en frågestund. svarar när jag får tillräckligt med frågor så fråga på!

söndag

hej bloggen! vaknade vid ett och gick upp och tittade på någon film som handlade om canser. sjukt bra och sorlig film! men iaf sen kom mamma med subway och nu sitter jag här och chattar och lyssnar på musik. senare ikväll ska jah plugga hemkunksap, har prov imorn men kan ingenting :(

jag älskar dig

Gisela, världens bästa moster som alltid finns där för en! 

lördag

hej, är jävligt trött nu så det inte är sant! den här dagen har varit så fuckad! slutade med skjus från polisbil åååh är så irreterad på allt! har nog med problem men nejnej jag får bara mer och mer! iaf sen åkte jag hem till andrea och dansade och lyssnade på musik haha! kom till stina för några timmar sedan och åt lite mackor och nu tittar vi på big brother! godnatt!
tre bilder från kvällen!

låten


mysig koja

Denna mysiga koja ligger i frankrike. Tänk er att bo där under sommaren fatta hur skönt!


Emma ta åt dig!


A girl dreams about a bad boy, who is gentle only for her. A boy wants a good girl, who is naughty only for him.

kvinno dagen idag, grattis till oss alla kvinnor hihi! kom precis hem från skolan, kort dag faktist. den brukar kännas längre men det är nog för att jag hade hade någon elevensval, varför vet jag inte. ska sätta mig och plugga lite hemkunskap samt lite so och efter det blir det gymmet. ha en bra dag!

den här låten satt jag, stina och mickis och dunkade i bilen idag!

tack stina som hittade den hihi!

no words


det sprider sig fort!

rihanna skriv kony2012 på sin twitter! sjukt hur fort allt sprider sig! inatt när jag såg klippet hade det runt 20 000 och idag har det flera miljoner! världen ska förendras, kony ska gripas och vi alla ska hjälpa till genom att sprida detta!


På väg till stan

Nu sitter jag och Stina på tunnelbanan mot stan för lite business! Innan var vi med Mickis och åt massa mat och bara chillade. Vi hörs när jag kommer hem. Puss!


-

Följ min fina vän Stina på instagram!
@stinasoderholm heter hon. Ni borde verkligen följa.. :)


titta och sprid!

bara jag som ryste under hela videon?


till balen

kan inte sova så sitter och tittar på balklänningar (om jag nu ska gå på balen)
Festklänningar , Gold Stud Pleated Dress , Rare Fashion - NELLY.COMFestklänningar , Twisted Mesh Jewel Neck Dress , Elise Ryan - NELLY.COMFestklänningar , Embellished Neck Shift Dress , Rare Fashion - NELLY.COMFestklänningar , Catherine Dress , Jarlo - NELLY.COM

i never tought this day would come


omfb

jag dör så bra sthe lying game var! bästa avsnittet på länge helt klart, man får reda på det mesta i slutet också! någon som vet om det var sässongslut? puss

tisdag

hej bloggen. kom hem för ungefär en halv timme sedan och har precis ätit lasign eftersom jag inte åt i skolan.. orkade inte gå på hela NOn och spanskan, hade inte sovit någonting inatt. vaknade klockan tre och låg vaken fram tills 8 och gjorde ingenting! skulle ju gymma med stina imorse men hon vaknade ju inte när jag ringde henne så vi får gymma lite senare idag.. ikväll ska jag plugga lite SO och hemkunskap i lugn och ro men nu ska jag titta på the lying game och sedan sova lite.

tunnelbanan


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

jag hade ju min dröm om att bli artist, men den sänktes efter att jag sökte x factor för då insåg jag verkligen vilken konkurans det är och att det finns sååå mycket bättre folk än mig på att sjunga. jag delar min dröm som artist med miljontals andra världen över. Det har alltid varit min dröm men nu vet jag inte. jag vill inte leva ett vanligt liv, vill inte bli en tråkig vuxen som aldrig har kul och som endast jobbar. jag vill vara unik, vilket vi alla är. mitt mål i livet är att leva ett sånt bra liv som möjligt, ha tillräckligt med pengar, vara älskad och älska andra, bilda en familj med en man jag älskar! mina drömmar är att efter gymnasiumet ska jag upptäcka världen, resa runt överallt! skaffa jobb som flygvärdinna och söka in i polishögskolan! jag önskar också att jag kommer ha samma vänner som jag har idag och att vi inte splittras. önskar också att jag och mina nära kommer förbli friska och ej drabbas av någon sjukdom och att det blir fred i världen!



orkar inte!

ååååh fml orkar inte!

hej bloggen, kom hem för någon timme sedan från gymmet och har precis ätit lasign. gymmade ett bra tag med stina och vi har planerat att gymma imorgonbitti 07.30 fast vi båda har sovmorgon! bra va? har aldrig gymmat på morgonen så om det känns bra så gör jag ju om det! ska sova snart för att vakna upp  pigg och glad imorn! puss

vacker bild


true


måndag

kom hem vid tre och har precis pluggat klart, ska gå och ta något att äta nu sedan blir det gymmet med stina vid 6 tiden.. puss

x factor

Anonym om trött!:
Kom du vidare på utagningen? :D

svar: nej det gjorde jag inte.. jag ska berätta lite om det nu hade jag tänkt. spenderade ju min natt där med mina vänner i kön, vi hade det kul men frös väldigt mycket. det stod att det skulle börja kl 8 på morgonen och vi stod längst fram i hela kön. men det dom menade var att det skulle börja filmas kl 8, alltså vi i kön skulle göra vad som sa. vi skulle dansa, skrika och göra massor med rörelse för att göra bra tv. man tröttnar ju bara liiite när det är jätte kallt ute, och så var man tvungen att göra om flera gånger. de trodde att  vi var deras bitches eller någonting haha.

men iaf tillslut kom vi in vid 10 tiden och jag anmälde mig och sedan skulle jag gå till något vänterum där jag trodde man skulle vänta där ett tag men nejnej då ska man direkt ut och sjunga. allt gick så fort, personalen där tog mig om ryggen och gick med mig dit men då så hade jag glömt mina papper i min väska så då gick jag och skulle hämta det men direkt så sprang jag till toan och vågade knappt gå ut därifrån som flera andra tjejer också gjorde. där inne stog jag i cirka 20 minuter och stod och sjöng min låt tillsammans med en jätte trevlig tjej jag träffade där. vi båda var lika nervösa och ville inte gå ut men hon sjöng så jävla bra! tillslut så gick vi till det andra vänterummet för att sedan gå till juryn. jag gick in efter mulki och rana som tjejen hette och båda av dom gick inte vidare och då antog jag att jag inte häller skulle gå vidare. men jag förstod inte, dom var ju så duktiga, speciellt rana! så då gick jag in och hälsade och berättade lite om mitt liv. var tydlingen tvungen att berätta om min pappa också eftersom jag skrev att den händelsen förändrade mitt liv när han kom ut ur fängelset (hade inget annat att skriva, var väldigt stressad) så då stod jag där och berättade lite och sedan började jag sjunga. det lät ju bra och så, precis som när jag övade med soumaya. men när jag var klar så sa mannen i mitten att jag var bra men konkuranses i denna brach är väldigt hög. jag gick ut, inte så värst besviken med tanken på att jag var beredd på att inte gå vidare men ledsen blev man ju. så jag och rana bestämde oss för att bilda en grupp (det var som någon slags andra chans) och vi tränade i över 2 timmar, vi hittade ingen låt som passade men vi sjöng iallafall - i remember love. det lät så himla bra när vi sjöng tillsammans men när vi gick in i juryn så hann vi knappt sjunga klart förän en kvinna gav oss ett rött kort... därefter gick jag hem. men det roliga är att jag kommer vara med i FRIDA tidningen tillsmammans med rana där vi blir fotade och intervjuvade av några journalister, de spelade också in när jag sjöng haha..

tråkigt att jag ej kom vidade, men konkuransen är väldigt hård och alla där sjöng så jävla bra!


inspration

älskar stilen!

trött!

har inte sovit någonting inatt! är trött och har ont i halsen! har precis ätit och ska snart sova i några timmar och sedan blir det plugg. hejdå..

Kööö

Hej bloggen här sitter jag med hundratals andra människor och väntar. Haha Stina börjar ju såklart bråka med allt och alla... Insläppet börjar vid tio tiden och efter detta ska jag direkt hem och sova jag är sååå jävla trött önska mig lycka till.


inte min dag idag!

jag är så jävla irreterad på allt och jag tar ut det på alla andra! jag orkar inte söka till x factor imorn kl 8 på morgonen! jag vill men jag orkar inte och jag kan inteeeee! jag stör mig också på dom som säger att det finns folk som har det värre än mig. Betyder det att jag inte har det dåligt eller och att jag ska må såå mycket bättre en andra ? jag kan ju ha det så jävla dåligt fast folk kan må sämre än mig????? stör mig grovt på det!

vill bara att den här dagen ska ta slut så allt blir så mycket bättre! orkar inte ha tårar i mina ögon längre!

vaknat

godmorgon vaknade nyss, eller egentligen klockan 10 då det lös in jävligt mycket solljus i rummet.. iaf snart ska vi käka lite frukost och sedan ska jag ut och öva med mulki och soumaya. igårkväll så åkte vi till farsta på en fest men vi åkte därifrån för att killarna var skitjobbiga så vi åkte till stan och mötte några. åt lite på donken och sen hittade vi en sak där moahaha im so happy! puss!


Hos Stina

Nu är jag och mickis hos Stina och försöker sova. Festen blev inte som vi hade tänkt oss och det var mest att åka runt överallt.. Som vanligt! Men det var ändå roligt med mina tjejer! Och fick träffa Mulki det var såå längesen.

Här kommer en bild från sängen :)


hos andrea

var i stan idag för jag hade tandläkare, sedan åt jag och lydia på kungshallen. mötte sedan stina och vi gick runt i affärer och jag fick med mig ett linne från holister och ett par tights. nu sitter jag hemma hos andrea och ska snart på fest. ha en bra fredag!

ååååh vill också!


vill verkligen..

skaffa mig en lägenhet i los angeles efter studenten, och få ett jobb där t ex i någon affär eller något liknande. men det är ju så svårt att flytta till USA. min plan är att gifta mig med en amerikanare så att jag kan få det dära gröna kortet man måste ha hehe!


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

skulle vara justin bieber, fatta vad nice att träffa honom! alltså då menar jag inte att bara ta en bild med honom utan sådär vara med han en dag och få se hur han egentligen är. han är så jordnära och så trevlig! han är så omtänksam, han har gjort så mycket för sina fans och han visar verkligen hur mycket han älskar dom (mig).. han får en att känna sig speciell och hans leende är så gulligt!


Kisse härmar natasha peyre ?

man ser allt mer och mer hur mycket hon gör sig för att likna henne, hon opererade till och med näsan likt natasha...


mot emilie

ska hem till emilie vid 8 tiden för att sova hos henne, vi ska titta på filmer och käka massor med godis.. just so you know ;)

grattis igen justin bieber!

vi jag älskar dig!

mår dåligt..

vaknade vid elva tiden, tog en dusch och sedan pluggade jag i någon timme. somnade sedan om i en halvtimme och nu är jag redo att möta emilie för att käka! är jävligt hungrig! uppdateringen kommer nog vara sämst idag..

RSS 2.0