Dont wake me up

Sov ända till klockan två idag eftersom att jag inte behövde gå till skolan. Ska inte dit på hela veckan och behöver häller inte plugga till något eftersom att läraren sa att jag inte har något att plugga på... Men jag har lite ångest över komminikationen som de läser ute på väddö eftersom jag missar det. Jag kommer inte att kunna få högsta betyg i det häller men jag ska plugga ihjäl mig när jag får uppgifter om vad jag ska göra, jag menar det är ju lärarnas fel som skickade hem mig..
 
Inatt drömde jag att jag åkte iväg till '' Arelis hus i spanien'' men ändå så såg jag henne aldrig i min dröm haha. I drömmen var jag tillsammans med Micheal och jag är inte säker men jag tror att hans bror också var med, men min syster var däremot med. Vi hade rymt eftersom de var efterlysta haha. Den kändes så verklig! Hur han höll om mig, kysste mig och så. Det kändes verkligen som att det hände på riktigt! Jag kommer lixom ihåg känslan fortfarande, som att jag var med han han på riktigt. Mina drömmar är alltid så starka och känns verkligen som på riktigt. Seeeeen hade jag oturen att vakna upp! Ville hällre forsätta sova... hade ju den perfekta drömmen!
 
Min favoritlåt som verkligen passar in på mig. jag var ju nåstan påväg att tatuera citatet ''Dont wake me up'' vilket jag fortfarande funderar över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0