gott nytt år

snart är ju det 2012, lite läskigt år för mig eller för alla med tanke på att jorden kanske går under :( men annars lär det väl vara bra. kommer ju börja i gymnasiet osv. kommer inte kunna blogga så mkt mer idag för allt är så stressigt. gott nytt år på er alla, hoppas ni har det bäst. och du också emma där i egypten! även om det blir ett nytt år så är det bara siffror för mig men aja. hejdå , bilder kommer upp imorn tjaao!

Hos Emilie

heej jag och emilie kan inte sova medans stina gick och la sig däruppe, hon har lite damp..
det är jävligt varmt i det här jävla rummet. vi har ätit massa chips och en äcklig tårta som jag köpte. imorn är det ju nyår och då ska jag ut med tjejerna. puss och hej leverpastej!

min kamera är sönder!

ååååh blir så irreterad att min kamera blixt inte fungerar, nu kan jag knappast fota något. imorn är det lixom nyår och jag kan inte fota någonting... aja emilie sov ju här och på morgonen gick hon tidigt för att hon skulle hem pga en sak. jag gick ner till centrum och mötte mickis, stina med deras kusiner/brordotter och båda två var jävligt söta! jag handlade två tröjor och åt lite på donken med dom. sedan kom emilie och vi gick runt i affärer. nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt. hejdå :)

bilder på mina tröjor som jag köpte, så här dåliga bilder blir det efter jag fixat ljuset och sånt i picasa. framsidan av linnet

baksidan, då det är ett hål på ryggen vilket är skit fint!

/ Emilie

Hej alla Loisas kära bloggläsare. Vad gör ni ikväll då? Själv har man varit hos lollo hela kvällen och ätit massa och haft gaaaaalet kul. Ska sova här ikväll och snart ska vi sätta på en film och sen ska vi nog sova.
Imorgon ska vi gymma tidigt
menmen ha de braa, puss & godnatt


omg vad coolt

jag tror faktist det här stämmer, men är inte helt säker. jag och emilie vi chattar på chatroulette för att driva lite, sen dyker drake och hans kompis upp? vi tror först att det är inspelat, vi är inte säkra på om det är han. men grejen är att det han gjorde i videon som att ställa sig upp, skratta, prata med sin kompis och att röka. han svarade på våra frågor och skrattade när vi skrev något ''roligt''. jag tror det faktist är han... coolt iaf :)



Chillin with ma homies

heeeeeeeej bloggen nu är jag hemma med Stina och Emilie.. Vi kollar gamla bilder och videosar, jätte mysigt faktiskt jaja nu ska vi fortsätta kolla ni kansske får några bilder eller såå pussheeeeeej

@duschen

kom hem för ett tag sedan då jag var på gymmet med arelis, vi solade också och brun blev man :) nu precis ätit spagetti med köttfärsås och ska snart hoppa in i duschen. ikväll kommer emilie och stina hit och vi ska väl bara ta det lugnt. hejdååå

herregud! vad tänkte jag på?

många kommer säkert ihåg när jag gick runt med min fula lugg och min bulle på huvudet?  well i do, det var ju inte så länge sedan faktist. Det var till och med i åttan.. att ingen sa till mig att det var så fult haha?  vill bara visa er hur mycket jag har förendrats.




godmorgon

vaknade precis, eller egentligen innan eftersom någon plingade på dörren igen. det var ganska läskigt för det hände igår också eller om det var i förrigår. det var bara en plingning och då vaknade jag och tänkte - om det är mamma så öppnar hon med nyckel. men det var aldrig det.. sen händer det samma sak igen, ungefär samma tid tror jag.. scary!

ska iallafall äta frukost nu, blir väll fil och flingor som vanligt. sedan ska jag och arelis gymma och sola (stista gången jag solar hoppas jag haha). sen vet jag inte vad jag ska göra ska väl träffa mina vänner eller något. Emma har ju åkt till egypten nu ''aviiiiis''


svar på tal

Anonym om snart nyår!:
Oj va mycket ångest du har/får, är det någon sjukdom eller har du kollat upp det ?

svar: Alla får ju ångest då och då, men jag tycker att jag har överdrivet med ångest men det är inget jag har pratat med någon om eller något. men jag har googlat runt lite om ångest och läst att det kan vara sjukdomar... men jag tror faktist inte jag har någon sjukdom eftersom det jag läste var ganska allvarligt. kram


måste se den hära också!

älskar sånna här filmer plus så är zac efron med, haha gud vad han har förendrats men fortfarande är han min lilla troy bolton haha! läste måste om den för ett tag sedan, måste se den nunununu!


måste ses!


snart nyår!

snart är det ju nyår? vad ska ni göra förresten? har ni några nyårsöften? själv funderar jag på att ha godisförbud i några månader tills jag nått mitt mål. godisförbudet ska alltså ingå i all onyttig mat, chips och kakor osv. Träna mer ska jag göra också. Och sluta sola så mycket, högst en gång i månaden för jag får ångest efter varje gång för att jag är rädd för att få canser. Jag har börjat gilla smycken  mycket mer än förut, älskar stora halsband, armband och ringar. förut tyckte jag bara det var onödigt men nu har jag fått en fettish för det haha!


hälso tips!

efter du har tränat ska du känna längst ner på din mage, är den kall? då har du förbränt tillräckligt med fett!

drick ungefär 3-4 matskedar vinäger till frukost, det ger en mättnadkänsla. däremot mår man lite illa efter ett tag. men det bränner iallafall fett!

är du sugen på något gott, eller känner du dig hungrig? drick då 10 glas vatten så kan jag låva dig att du inte är sugen på den där godisbiten eller maträtten längre..

ersätt allt onyttigt snacks med frukter som bananer, mandariner, äpplen osv!

istället för att ta hissen eller rulltrappan så är det bättre att du tar trapporna, du tränar fast än du inte tänker på det.

för att förbränna fettet på magen/låren ska du inte göra styrke tränigar för då byggs det bara muskler under ditt fett som ej blir synligt för den delen. träna kondition, spring, cykla eller ta promenader för då försvinner fettet och sedan kan du börja bygga på snygga muskler!

träna det som du tycker är kul, jag menar hur kul är det att jogga ute? börja på gym eller på någon sport du gillar för då känns det knappast som att du tränar utan du har bara kul helt änkelt.

tyra har en jävligt fin kropp!

saker ni inte visste om mig

jag skrev nyss ett inlägg men jag råkade sudda allt så nu måste jag skriva om allt.. jobbigt!
jag hatar att ljuga.
jag får lätt ångest, speciellt när det gäller skolan eller träningen/onyttig mat osv.
jag hatar bokstavligen skolan.. iaf min, ser fram emot gymnasiet.
jag vill börja i ett gymnasium där det finns fina killar.
stör mig på p12or som är ute och fikar...
jag har vill öppna en liten inredningsbutik, eller ett cafe eller en parfymshop när jag blir äldre.
min förebild är kenza, (till mina vänner - jaa jag ekänner det!)
just nu ligger mamma och sover i vardagsrummet och jag måste på toa. synd bara att min dörr är sönder och man måste dra i den väldigt hårt för att den ska öppnas. det låter som om tredje världskriget pågår eller något så jag funderar verkligen på om jag ska öppna den eller inte... men jag måste lixom på toa.. nu kommer ångesten fram.. fan!

länder jag vill åka till, backpacka, framtiden.

vill verkligen åka utomlands, det är så skönt och jag älskar känslan. länder jag vill åka till är bland annat thailand, har hört att det är jätte fint där och att alla är så trevliga där. USA vill jag också åka till, speciellt till LA, las vegas och new york. sedan skulle jag vilja åka till mexico med mamma som jag troligtvis kommer att göra någon gång i mina år haha. efter jag tagit studenten är min plan att backpacka i flera månader, helst i austrailen eller i sydamerika. skulle vara kul att göra det i afrika eftersom det finns så mycket att upptäcka där som alla djur, savannerna, regnskogarna, bergen och floder osv. se hur folket där lever och deras kulturer osv. har inte riktigt bestämt vart jag ska göra det men det ska iaf bli av har jag bestämt, om ingen vän vill henka på så får jag göra det själv, i dont mine hehe. men jag har hört att man inte ska göra de allt för många. för er som inte vet vad det är så åker man bort i flera månader, med en liten packning som man bär på ryggen vart man än går typ, man övernattar på motell, vandrarhem osv. man träffar många nya vänner och man upptäcker mycket utav världen. det ska jag lugnt göra när jag tagit studenten och när jag jobbat ihop pengar.

gud vad jag länktar tills jag går ut skolan, tänk vad skönt att börja jobba och att slippa oroa sig för skolan. jag har bestämt att efter studenten ska jag ''vila'' i 2-3 år dels för att man måste vara 22 år gammal (om jag minns rätt) för att komma in i polishögskolan och för att bli flygvärdinna måste man vara minst 21. jag har planerat så mycket inför min framtid som te x att få två barn med en jugge eller, amerikanare, italenare , latino som ska heta Bianca och zackarias (jag har planerat att få en son och en dotter haha). Jag ska som sagt resa mycket, köpa en lägenhet i turkiet i turistområderna eller spanien tillsammans med min man så jag och min familj kan åka dit när vi känner för det. japp det är mina planer det, skulle jätte gärna vilja veta era om ni har några?


på ett ungefär hur min dröm man ska se ut, mörkhårig ska han iaf vara. personligheten tar ju ändå över utseendet tycker jag och han ska vara snäll, romantisk, beskyddande, rooooolig! och ja ni vet ju resten :)

resultatet

det blev helt okej faktist, hade förväntat mig värre haha. det tog ungefär en timme/40 minuter att göra naglarna. tack iaf lydia som förtjänar en länk av mig www.lydiajosefin.blogg.se. När dom blev klara träffade jag Soumaya och och mickis, vi köpte lite godis och sedan gick vi hem till mickis och pratade lite. nu är jag hemma och ska forsätta sitta lite vid datan.

snygga jag som är helt ofixad. så här går jag runt i hemmet på kvällarna haha :)



naglar

lydia har köpt lite naglar som hon ska fixa på mig snart, undrar hur resultatet blir för hon är ju inte direkt så bra på det men vi får se, det blir ju perfekt till nyår :)

svar på tal

Anonym om haha den där bruden kommer få PrObLeM!:
Vadå kommer hon få problem av dig eller? LOL !!

svar: aa jag kommer söka upp henne och slå sönder henne... nej men jag menade faktist de som tar det på allvar och söker upp henne och saker. för hon kommer ju få mycket hot och sånna saker men hon får ju skylla sig själv.

föresten, varför skriver du anonymt? skulle vilja veta vem du är..

haha den där bruden kommer få PrObLeM!

kom hem för ett tag sedan, var hemma hos soumaya och bakade knäck med priota och promika. innan det så var jag i centrum med emilie, stina och soumaya och kollade på kläder men jag hittade inget fint.

titta på den här videon nedanför alltså den här brudan ärhelt  förstörd! hon kommer få sååå mycket problem alltså, men rätt åt henne. så man bäddar får man ligga, eller hur? hatar såna där tjejer som improviserar för att bli ''kända'', förstår inte grejen med att bli hatad av alla?



mot centrum

vaknade vid 12 och gick ner till gymmet, var ganska skönt. inte så mycket folk var det där häller. nu ska jag snart till centrum för att titta på lite kläder har inget annat för mig ändå. hejdå

klicka på bilderna



Kenzas svar på min fråga


inköp


köpte en bh också, men det går inte att visa bilder..

stan med tjejerna

mötte upp tjejerna och åkte intill stan, jag råkade först försova mig så vi åkte lite senare fast vi planerade att åka vid 11.. vi gick runt i flera timmar, hittade lite som kläder jag köpte. Blev så glad eftesom att jag såg en tröja som jag har vilat ha ett långt tag nu och den var faktist 100 kr billigare! vi satte oss sedan på kungshallen och åt god mat snacka om att vi blev mätta. nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt.


haha när jag skulle fota emma och hilo så vände sig alla om och jag fick alla blickar på mig... pinsamt.. bilden blev som den blev haha

jag är bara för skön!

idag har jag haft sååå tråkigt, bara varit hemma. eller tog en promenad ner till ica iaf. så jag gjorde grupp som heter loisas grupp på fb haha. den är då ''hemlig'' så det är inga som kan se den utom vi tjejer som jag har lagt till. synd bara att soumaya och mulki  har gått ur den, eller soumaya anmälde den.. aja smart är jag iaf!



i min pyamas

 


vad ska jag blogga om?

har blogg tårka, var tycker ni mina läsare? Vad ska jag blogga om, ge mig tips!
ska jag ha frågestund? ska jag göra med hiss/diss? veckans blogg, länkbyte? mer tips om filmer/musik? Lite ''hemligheter'' om mig? ge mig lite tips nu hörrni!

den perfekta


svar på tal

Anonym om julklappar:
lydia är din syster elrhur men vad har bellalaras för relation till er. på hennes blogg snackar hon sjukt mkt om lydia och det låter nästan som de e syskon kan inte du förklara lite om de två och nu e de tydligen osamas?

svar: hmm, Bella ville alltid ens bästa och man kunde prata med henne. hon verkade också vara ganska beskyddande mot sina nära. Hon var ju ganska bra vän med lydia och de gjorde väl automatiskt att hon var snäll mot mig osv. hon vet också väldigt mycket om vår familj kanske därför det låter som om de skulle vara syskon. Mamma gillade Bella jätte mycket  och det gjorde väl jag med. Jag vet inte allt om varför de är osams men det jag vet är inget jag tänker skriva här på bloggen eftersom dom båda har valt att inte skriva så mycket om det. när dom var vänner gjorde dom nästan allt tillsammans, jag tycker faktist det är lite synd att de är ''osams'' med tanke på att Bella verkade vara en sån bra vän. vet inte om jag svarade på din fråga nu men hoppas du hittar ditt svar någonstans här..


titanium


julklappar

när vi firade jul hos min moster fick jag ju 1000 kr + lite godis, igår fick jag 1000 kr till av mamma, 300 kr i presentkort hos SF och en pyamas från gina. precis vad jag önskade mig. nu har jag 2260 kr i pengar och 300 kr som jag kan gå på bio med. im so happy! hej mellandagsrean :)



god jul!

kom hem vid elva, var ju på kryssning. det var jätte kul faktist, jag har ätit såååå himla mycket under helgen så min mage håller på att spräckas haha. gooott med julmat! presenter fick jag också , visar upp de i nästa inlägg. hur har eran jul varit? för mig så kändes det inte riktigt som julafton menmen vi firade ju vår julafton egentligen hos min moster förra helgen. vi var i estland också, där gick vi på julmarknaden och åt lite mat. är jätte trött, har varit uppe hela natten lång så ska nog sova lite snart. här är lite bilder:


mot gymmet

vaknade precis, har ätit lite frukost och är mätt som en plätt.. ska snart ner till gymmet med Lydia, vi ska sola och träna lite. sedan får vi se om jag hinner träffa tjejerna, nu tror jag att allt är bra igen faktist. sitter och kollar på mtv - i just to be fat haha jag har inget liv. ska gå och ladda kameran nu så det blir massor med bilder från kryssningen, tror ej jag hinner blogga med idag men vi får se. jag får väl säga god jul till er alla nu, så godjul :)


låten gör mig glad


hemma hos fia en snabbis

Jag och mamma åkte hem till Fia en snabbis, där åt vi massor med gott och bara pratade. kom precis hem och då var pontus och lydia hemma, vi satt och pratade lite. nu ska jag sova, imorn ska jag till gymmet för att sola och träna lite. sedan ska jag ju fixa lite inför kryssningen och så. ska bli kul så godnatt! :)

alla förendrats, ta åt dig

Har fått några frågor om vad som har hänt eftersom jag har nämt lite saker på min blogg och folk har väl läst dens blogg också. Det är inte värsta grejen, men man blir bara irreterad på vissa saker som personer gör. Visst alla förendrats, alla ska förendrats någon gång. Men på detta sätt, att bara skita i sina vänner som man känt sen man var mindre, vi har alltid hållt ihop. Vi tjejer som gör allt tillsammans, fattades någon, frågade man vart den personen var och varför inte hon var med. Vi eller iaf jag hade planer på att vi aldrig skulle splittras. visst skaffar man nya vänner, man blir äldre och byter skola. Men att skita i sina vänner bara sådär, utan anledning det gör mig äcklad och jag är inte ensam om det. Att bara titta på hur du beteer dig, på de som du umgås med gör mig att vilja stoppa dig och jag/vi har varnat dig men du verkar inte lyssna, eller bry dig. Du kanske inte vill umgås med oss längre, vi kan inte tvinga dig? varför skulle vi tvinga dig till något du inte vill? Visst du gör vad du vill men kom inte tillbaka till oss efter när du insett vad som har hänt. Du vet att jag älskar dig och att  jag vill ditt bästa,det är därför jag har försökt prata med dig. men varje gång jag försökt lyssnar du inte och du verkar tro att jag driver men jag är så seriös som det bara går. Det ska ju vara vi tjejer, eller hur? kanske inte längre...


lite gamla bilder, men kärlek till er.

chris brown - strip

han är så jävla snygg, afghajskdf. har alltid gillat honom och hans musik även om jag inte pratar om det som jag gör om justin bieber och taylor lautner osv. Älskar videon , speciellt 0.29 då är han så jävla snygg alltså jag dör. har spolat om och om igen cirka 20 gånger nu haha!


så...sååå skönt med jullov!

jullov wihoo! jag ska njuta av varenda dag, gymma, vara med vännerna, sova (men inte allt för mycket haha) och bara leva livet. fick mina betyg också, höjde mig i engelska och slöjd. Tack Anna för att jag fick VG det var helt oförberett jag som är helt slö på slöjd lektionerna! nästa termin ska jag försöka satsa mer på något mer mvg, har ju bara ett just nu och det är i religion. Men jag lyckades gå ut med 250 poäng vilket är rätt så bra, medtanke på att jag inte är så smart, men jag pluggar ju ganska mycket..  men jag har själv känt att jag gjorde bättre ifrån mig förra terminen så jag kan bättre men man blir ju så skoltrött och vill inte bli alltför trött på skolan för då kommer jag inte orka med gymnasiet där det är som viktigast.

efter skolan gick jag hem till mickis och sedan gick vi mot centrum där vi åt på subway, vi tjockade oss och  tog en hel macka (en stor en), första gången haha. om vi inte blev mätta alltså, blev så trött efter det haha. efter det så mötte vi upp hilina, soumaya, emilie och stina. vi julhandlade och jag var sååå trött. vi gick runt i centrum med våra vinter jackor i cirka 5-6 timmar, jobbigt läge. varmt var det, men vi hade det kul och jag köpte en present till mamma, tänker inte köpa till min syster eftersom hon inte köper något till mig sen finns det inte så många mer att köpa till haha. förstår inte häller vart alla mina pengar har försvunnit, har bara köpt en present till mamma, lite kläder av några vänner, ätit lite ute. nu har jag bara 260 kr kvar av mina julpengar men jag får ju mitt barnbedrag imorn hihi!


videon


snart jul

ännu en onödig skoldag, slutade vid ett och jag och emma åkte till farsta. vi gick runt i affärer och åt lite på mcdonals. sedan åkte vi hem till hilina en snabbis och sedan mötte vi upp soumaya och andrea och åkte intill stan. där skulle hilina handla något och vi gick runt lite där. Vi redde också ut en viktig grej med andrea, synd att allt blev som det blev innan, but thats life!


de gamla favoriterna!


Tisdag, lite onödig skoldag.

skolan var lika onödig som alla andra dom senaste dagarna, mest film, lekar och prat. god jullunch blev det också juuuummy! när jag slutade så började en bitch i skolan hålla på, skit jobbig tjej som ingen gillar! efter det mötte jag andrea, mulki och moumna de skulle till vivo och köpa lite grejer så jag följde med de. sedan åkte jag och köpte ett par legginsar och nu är jag hemma. har ätit lite vindruvor och ska bara ta det lugnt ikväll. mamma ska jobba natt och lydia jobbar kväll så det blit skönt att vara ensam, kanske tar hem en kompis eller något. ska iaf spela the sims på fb nu, haha det är jätte kul! bli min granne nununu!

och ja jag är lat, orkar inte ta mig till gymmet nu när det är kallt och mörkt... får väl ta bussen när jag känner för det. men jag har lovat mig själv att gymma varje dag under lovet utom på fredagarna och lördargarna! jag är konstig - antingen kämpar jag och sliter varje dag på gymmet, eller så gymmar jag inget alls. kan inte lixom stanna där emellan de haha. åååångest för att jag inte tränar..

bilder från the sims (fb. jag älskar ju att inreda så när jag har tillräckligt med pengar ska jag renovera hela skiten haha!

hiss

jag börjar älska amerikanska flaggan , alltså trycket på tröjor, det är så himla fint. synd bara att jag inte äger någon sån tröja med de trycket utom bara en gammal tjocktröja jag har..




Sedan så har jag alltid älskat när man har samma hårfärg som sin hudfärg, alltså på ett ungefär. Som Kims hårfärg här nedan, det är ungefär exakt så som jag vill ha det. Liiite ljusare än mitt , sååå snyggt!

fredrika bremer

funderar på att börja där, den skolan fastnade i min hjärna alltså. skolan var jätte fin, personerna var grymma, skolan i sig verkade bra och man får en egen , alldeles egen mac data , ny! plus så går det en direkt buss utanför mitt hus precis utanför skolan. och soumaya, emilie och stina ska också kanske börja där. men det jag oroar mig är för att man får tydlingen mycket hemarbete, de berättade att man får mer i den skolan än vad vi får i nian. medans andra gymnasium verkar få mycket mindre.. annars vill jag börja i farsta gymnasium eller bernadotte..


vill ha en bebis!

dom är så sööööta, seriöst. vill verkligen ha en liten baby, helst en son men det skulle vara kul att ha en tjej också. En son som ska heta Zackarias, och kallas för zack. och en tjej som ska heta bianca. tänk vad kul att handla lite bebis kläder/leksaker. När barnet blit äldre kan man gå ut och leka med de och göra roliga saker. men jag vill verkligen leva mitt liv innan, vill hinna resa, jobba, ta studenten, upptäcka världen och allt så runt 25 skulle jag vilja vara hihi.

lilla adrian som jag och mickis var barnvakt till :)

mörk choklad

efter skolan mötte jag och emma upp emilie, stina och mickis. vi åt på subway och sedan skulle stina till frisören så vi drog hemmåt utom emilie som stannade kvar. jag ska egentligen gymma idag men jag orkar verkligen inte ta mig till gymmet. blir så trött när det är så tråkigt väder (men mysigt) ute. sitter hemma och kollar på någon datagjord film om ugglor som faktist är ganska bra, har ätit mörkchoklad också. måste börja ta igen med träningen och börja äta nyttigt iget, får väl träna hårt under lovet. ett undantag är på julhelgen då jag ska på kryssing, då ska jag tjocka mig haha! :)
juste köpte mig ett par tjocka leggins från gina, jobbigt nog så var det hål i dom så mamma gick och lämnade dom innan hon skulle till jobbet. jag som behövde nya leggins så snarast!

en slumpad bild :)

Grattis emma som blivit moster!

är på jätte bra humör idag, snö ute, snart jullov också så det är skönt! har precis klätt på mig och ska snart till skolan, vi har ingen spanska nu på morgonen hihi.. aja har inget att blogga om menmen hejdå :)


slänger in en bild på mig och min moster, jag blev inte så bra men Gisela blev jätte fin! :)

mätt !

har ätit sjukt mycket idag, eller mycket godis iaf. just nu sitter jag lixom och äter julskumm godis som är skit gott . sedan har jag ätit massor som choklad, tårta, julbord (mycket).. mycket mer än det låter, måste träna bort allt imorn haha. aja gisela följde mig till bussen med busan, dom började ha värsta partajet (!) där så jag ville hem haha, inte så kul att festa med vuxna haha. ska snart spela playstation tre med pontus, ska bli kul. tråkigt bara att de satte det i lydias rum så nu kan jag inte spela när jag vill :( aja puss och hej ! god juuuuuuuuuuuuul hhaha. vill bara att jag älskat min släkt pussipuss!

juste med med tanke på att vi firade julafton idag var för att jag och mamma,lydia ska åka kryssning nästa helg och då ska vi få mammas presenter och hon ska få våra. nu var det bara för att fira lite med släkten, jag fick tusen kr wohooo är inte pank längre, och lite godis haha!


jag och moster giss pysslade lite och gjorde detta, tyvär glömde jag mina där :(

''julafton''

här sitter vi och firar vår julafton, alla har gått utom jag och mammasomi är kvar här.vi har ätit god julmat, massor med choklad, umgåts, öppnat lite presenter och lyssnat på musik. kollar på medans mamma och Gisela dansar haha. det coola är att bara för att vi firar julafton idag så börjar det snöa hihi! nu är det jätte mycket snö här utanför såå himla mysigt ! 

pontus köpte play station tre till lydia med en extra kontroll, jätte snällt faktist. jag kan ju också använda den eftersom den kommer vara i vardagsrummet. dom är och köper buzz nu frågesport spelet! ska nog hem ikäll och spela de med dom :)


osama = obama?

okej jag vet att inte är sant, men det är iaf något jag tänker över just nu. men det är inte sant , det vet jag. men läskigt är det. obama sa att osama hade blivit dödad av navy SEAL, år 2011.... hmm tänk om obama är osama och det kommer bli kaus i hela världen lääääääääskigt! osama försvann för fyra år sedan, för fyra år sedan blev obama president (om jag minss rätt). läääskigt värre!


med hillo

shusan dåra hilina var hoss sina kusiner som bor ca 2 m ifrån min dörr så nu är hon hära o vi chillar o vi åt chips och så! men men vi ska ut snart en parteeeeeeeeeeeeeey hahah driver men vi ses!
chicas n chicos / hilina

han gör det så bra, min man dårå :)

han är så snygg, hans röst, han är så snygg, hans röst! helt perfekt!
en av mina favorit låtar sjunger han också :)

planer för helgen

fredag - träffa tjejerna och hitta på någonting, eller vara med mamma och ha fredagsmys
lördag - fira lilla julafton med släkten eftersom att jag, mamma och lydia åker på kryssning unger julafton. senare på kvällen ska jag träffa rawha, elisabeth och patricia.
söndag - pluggfri! gymma, och bara ta det lungt. gå ner till centrum och handla saker jag behöver :)

har precis gymmat och solade igen, vill bli brun nu tills helgen även fast det inte är bra att sola. var med stina och soumaya. när jag kom hem hade mamma färgat håret, hon skulle blondera det men det blev helt blått/grått. fint. aja godnatt nu puss


lydia har ritat

denna bild som ska föreställa pappa och lydia som liten, tycker hon lyckades ganska bra. det finns ju en riktig sånhär bild här hemma så den är väldigt lik :) hon är väldigt bra på att rita, det har hon väl fått från gammel morfar (kände aldrig honom, men mamma sa att han ritade bra) medans jag sjunger vilket jag har fått från min älskade mormor :)


älskar dig mamma!

du är mitt allt!

en bild på lydia och mamma :)


så skönt ! pluggfri flera veckor

nu har jag nog pluggat färdigt för året 2011 mohah! skolavslutning nästa vecka, lärarna har redan sattit betygen (fattar ändå inte att vi har två prov imorn?) aja hoppas de sista proven går bra då, har precis gymmat och solade i tjugo minuter. nu ska jag forsätta lyssna lite på musik så godnatt :)

en av mina favoriter

tror jag aldrig kommer tröttna på den här låten!


eller jag ångrar mig

jag ska lugnt kolla på kanal fem just nu, TITTA VAD SOM ÄR DÄR! twilight hehe. vad skadar det att titta på den för hundade gången? :)

@film

ska titta på en film på sexan nu, är väldigt trött och har huvudverkt och trots det har jag gymmat wihoo! ska ta något att äta nu sedan blir det film puss.

we run the night


sjuk!

mamma hade bakat lussebullar, sen fick vi reda på att jästen hde gått. den gick ut 16 november!!!!!! och jäst är ju svamp... aja så jag har kräktes inatt, frös ihjäl hela natten trots mitt täcke och mina byxor och tjocktröja.. skulle ändå gå till skolan för jag ville inte missa något men sen när jag vaknade så höll jag tydingen på att svimma sa mamma så jag fick vara hemma. missar sångprovet men det gör jag nästa vecka. nu ska jag plugga lite no kuuul!

sjuk!

mamma hade bakat lussebullar, sen fick vi reda på att jästen hde gått. den gick ut 16 november!!!!!! och jäst är ju svamp... aja så jag har kräktes inatt, frös ihjäl hela natten trots mitt täcke och mina byxor och tjocktröja.. skulle ändå gå till skolan för jag ville inte missa något men sen när jag vaknade så höll jag tydingen på att svimma sa mamma så jag fick vara hemma. missar sångprovet men det gör jag nästa vecka. nu ska jag plugga lite no kuuul!

opererat näsan?

gud så många som gör det nu förtiden..
innan:

efter:

gooooodis

jag och patricia åkte till stureby och träffade lite folk, var helt okej där. kom precis hem till patricia , ska sova här. är inne på fb och alla bombar om fotbollen mellan real och madrid man orkar inte läääääsa mer, dom tror fb är aftonbladet haha.

om ni undrar varför jag inte lägger in några bilder är det för att min kamera är sönder, eller blixten fungerar inte så det blir inga bra bilder... måste fixa det!

ai se eu tu pego


hos patricia

träffade patricia och vi gick till vivo och handla lite gott och nu är vi här och tar det lungt. imorse vid 7 tiden så var ju jag och mickis barnvakt och då kommer mamman hem med massor med mcdonals mat 7 på morgonen, om vi inte mådde illa sen haha :)

min nästa man

såååååhäär snyggt dansar min nya man! så himla sexig hasjhdnjkj!

barnvakt med mickis

har varit det hela natten nu, är jääävligt trött. igår satt jag och mickis och kolla på mirroes med masor med godis och chips mmmm. bebisen vaknade precis så vi måste vara vaknade puuuuss

farsta gymnasium

efter skolan gick jag till biblan där jag pluggade ett tag, senare kom stina och soumaya och vi gick till farsta gymnasium för där var det öppet hus. vi fick lite information osv och massor med godis mohaha. sedan träffade vi patricia och polin och vi var på tuben ett tag. nu är jag hemma och ska duscha lite sedan läsa en bok haha! puss

kommer inte kunna sova..


borde inte tittat på trailern, hatar såna här filmer!

kommer inte kunna sova..


borde inte tittat på trailern, hatar såna här filmer!

har pluggat hela dagen

men har inte fått någonting gjort känns det som, eller jo min uppsats om hinduismen som jag gjorde lite slarvit. pluggade lite engelska för jag har prov imorn.. träffade stina och vi gymmade som vanligt, solade idag också. stina blev jävligt brun alltså menmen.. var inte i skolan idag pga en anledning! puss

soundtracket från breaking dawn :)

måste ses!



talang är vad han har!


uppsats att göra..

efter skolan mötte jag upp patricxia för att plugga i biblioteket, hon hjälpte mig lite med engelskan och förhörde mig osv. vi hade faktist ganska kul ändå om vi pluggade. kom precis hem och har ätit och ska snart göra min so uppsats som ska vara inlämnad imorn, ooorkar inte!

okej jag tar tillbaka det jag skrev...

vem sitter och skryter som sina ärr för att folk ska tycka synd om en, jo tydligen jonah. fan jag fällde en tår för den där killen förra videon och titta hur han beteer sig nu, like a biaaaatch!

hemma från skolan

är ganska sjuk, har ont i halsen och känner mig hänging. vaknade kl två idag eftersom jag inte har sovit ordentligt på flera dagar. ska plugga lite engleska snart och sedan skriva min uppsats om hinduismen.  stina tjatar att jag ska gymma med henne ikväll men vi får se om jag blir bättre.

kolla denna video nedan, sprid den gärna så folk får se hur dåligt man mår när man blir mobbad varje dag i skolan! stackars kille...

irreterad och trött!

kvällen började bra och hade det trevligt med mina tjejer. juste nu är jag irreterad på en viss person och jävligt trött. juste jag ska ändra min blogg, den ska bli annurlunda från och med nu, berättar mer imorn efter jag pluggat engelska!

är hon seriöst eller...?

alltså jag vet inte vad jag ska säga, hon är ju liten. okej hon var inte världeeeens sämsta men tyckte bara det var kul -.-


godmorgon !

hej bloggen, vaknáde vid elva är sjuuukt trött. kom hem sent igår, åkte till skarpnäck och träffade oliver och några till. var ett tag sedan, så vi var hemma hos honom ett tag. idag vet jag inte vad som händer. ska nog träffa patricia! :) puss

har suttit i bibblan i två timmar ,snacka om rastlös!

fast jag orkar inte gymma men jag måste.. träffade mickis efter en snabbis och nu e jag hemma. juste igår angånde pepparkakhusen jag fick damp efter typ 10 minuter för att jag inte kunde limma fast mina bitar så jag sket i det medans mamma fixade sitt jäääääääääätte fina hus..


RSS 2.0