Bilder från igår

Haha fin bild på mig och Mickis...


Hos mickis

Vi har ätit god mat och bara pratat och tittat på film. Ska strax gå hem men först ska vi titta klart på fråga Olle haha!


En bild från ikväll

Bilden är ifrån kvällen vid elva tiden då vi väntade på att tjejerna skulle höra av sig. Slutade med att vi träffades fast mycket drama och tårar blev det. Stör mig på ett gäng killar som bara vill se på underhållning och skrattar åt en. Hänsynslösa killar alltså.. Slutade med att vi pratade ut och nu tror jag att det är lugnt mellan oss alla. Drama händer alla och det här är faktist första gången något sånt här händer.. Fick sällskap av hilina hem och när jag kommer hem ser jag att älskade Rocko komma springande till mig fatta att jag blev glad!


bortkastad lördag

min lediga lördag som blev kastad åt helvete! massa med drama hela dagen! nu har vi iallafall rätt ut det mesta men aja. imorn blir det lite plugg sedan chill! min bästavän rocko är hemma hos oss också, älskar den där hunden! godnatt!

arg!!!!!!

förstår inte varför men det brinner inombords! har verkligen nästan inga äkta vänner! eller jo det har jag ju, ett fåtal vänner som förstår en! resten är ju bara skit!!!!!!!!!!!! ååh idag har jag ingen bra dag, måste hjälpa mamma med att städa och allt!!! hejdå

kan inte vänta, som vanligt!

åååh orkar inte vänta tills nästa fredag, vampire diaries är så spännande. det kommer bara fler problem hela tiden vilken gör serien mer spännande och roligare. vissa tycker det är tjatit men jag gillar det och man märker att sässong fyra kommer handla om alarics nya ''jag''. jag älskar också hur stefan och elena börjar få bätte kontakt! själv så grät jag lite till detta avsnitt, känslig som jag är.. en vecka kvar loisa, bara en vecka!


Min fredag

Efter skolan träffade jag och Emma Mickis och hilo och vi hade det kulkul. Mickis gick senare och jag, emma och hilo hade värsta politik snacket över hela donken haha men kul var det.. Vi snackade om allt och inget, satte oss på en bänk och snackade massor med skit med en påse chips som förr i tiden haha! Kom precis hem och har nallat lite på pizzan här hemma. Fan vad tjock jag varit idag haha.. Hoppas det blir bra väder imorn och fan vad skönt skönt att vi är lediga tills på onsdag! Den här skolveckan har verkligen varit chill! Nu blir det fredagsmys med vampire diaries hihi! Ha en bra kväll!
Här är lite mobil bilder och fan vad man set ut..


Dans

Idag är det fredag och solen skiner ute, kan det bli bättre? Hade engelska nationella och det fick ganska bra. Det var uppsatsdelen.. Efter det hade vi squardance och 9c vann, alltid 9c men dom var duktiga haha! Idag är det inte en vanlig skoldag utan det är det Vollyboll i det fina vädret! Senare ska jag träffa tjejerna så puss på er!


jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


Duktigt

Började skolan vid nio och dagen gick rätt så fort. Slutade kl fyra och Efter skolan så sprang jag och Emma slingan två varv, jobbigt värre! Svettades som en gris och backarna var verkligen jobbiga! Efter det så gick jag mot bibblan för att plugga so. Jag letade efter en sitt plats eftersom det mesta var upptaget sen så ser jag tjockisen hilina sitta vid datan haha! Vi hyrde ett litet pluggrum där jag pluggade och det var ganska skönt där inne. Medans jag var där inne så satt hon vid datan och gjorde sin uppsats. Efter det gick vi mot McDonalds där hon åt och sedan gick vi hem. När jag kom hem var jag tvungen att dammsuga och tvätta golvet eftersom mamma ville ha hjälp med det! Ska snart laga mat också.. Den här veckan har varit väldigt jobbig med tanken på mammas ben och såhär kommer det forsätta i sex veckor till. Kommer verkligen inte orka och Lydia är aldrig hemma så så är det jag som måste göra allt här hemma medans hon bara smutsar ner! Är jätte hungrig men det finns inget att äta häller, imorn kommer morfar och vi ska handla massor med mat. Åh jag är så trött på allt, bara någon kan se hur jag mår! Innan jag går och lägger mig måste jag duscha också! Förstår inte hur jag ska hinna med allt! Nu ropar mamma på mig att stänga balkongen så hejdå !


''studiedag''


dagen började med att jag vaknade vid tio-elva tiden. hade halvstudiedag vilket menas med att vi hade två lektioner (en svenska lektion på 40 minuter och vikarie på idrotten) så jag bestämmde mig för att vara hemma. möte emma för att låna hennes geografi bok som jag läste igenom lite idag. sedan köpte jag lite kläder inne på bikbok som hade rea på hela butiken! köpte ett par fina shorts för 75 kr, vilket kap! sedan ett par svarta jeans för 150, bikini överdel med spets 75 kr och sist men inte minst en fin stickad tröja för 150!

sedan mötte jag upp mickis och hon ska ju såklart köpa allt som finna där vilket hon gjorde. Efter det var jag hemma och tog det lugnt, åt lite mat osv. sedan rörde jag mig mot gymmet för ett spinningspass! alltså det är så sjukt jobbigt och man känner verkligen hur svettet bara rinner! brände säkert runt 500-600 kcal! när jag kom hem så duschade jag och efter det gjorde jag en toast. blev inte direkt mätt på det och orkade inte laga mat (mamma ligger ju på sjukhus) så det fick bli lite extra knäckemackor med smör mmmmmmm haha gott! nu väntar jag på att big brother ska börja och sedan ska jag sova. just nu är jag ensam hemma eftersom lydia är ute.. godnatt!

I skolan

Sitter och väntar på att matten ska börja, jag är den ända från klassen som är här men vi börjar ju om tio min så.. Jag gick iaf upp innan så jag kunde gymma vilket jag gjorde. Blev styrketräning plus lite kondition som uppvärmning. Nu slipper jag tänka på att gymma senare. Har inget plugg häller men har ju mitt NO prov idag så jag hoppas det kommer gå Bra! Ska kanske träffa Mickis efter skolan men aja hejdå bloggen!


Älskar dig

Allt kommer bli bättre jag älskar dig!


Bilder från bion

Pappa som alltid tjatar på att jag ska ta bild med honom.. Here You go!


Stannar hemma

Från skolan idag pga vissa anledningar! Har tittat lite på tv och käkat frukost samt duschat och nu väntar sängen på mig! Skönt att sova ut! När jag vaknat blir det lite NO plugg och vid sex ska jag träna! Godnatt!
En bild frän min promenad igår..


Mätt tjej!

Var på bio med Lydia och *****. Vi såg 21 jump street där channing tatum är med. Den var jätte bra och man skrattade verkligen under hela filmen! Efter det åt vi på kungshallen där jag åt favoriten kyckling tallrik! Sedan så åkte vi hem mätta och belåtna kan jag säga er! Kunde verkligen känna hur full min mage var haha och ville bara sova på en gång!
Nu ligger jag i min säng och fixar lite med instagram. Följ mig: loisa Eriksson heter jag där!


Bio

Ska möta upp ***** för lunch och bio! Kommer bli mysigt har inte varit med han på länge. Kommer hem ikväll så ha en bra dag!


Mys kväll

Gick ner till Ica och köpte lite godis, är ensam hemma ikväll så det blir skönt även om det är läskigt.. Finns jätte bra filmer på tv ikväll men innan blir det vampire diaries :)


älskar låten

nya rihanna?

put your graffiti on me


godmorgon..

vaknade nu.. fan! jag som skulle gymma med nu har de stängt! igår kom jag inte hem så sent så det var skönt. var på fest och hade det kulkul! ikväll blir det bio! puss

Hemma

Kärlek till min säng, godnatt!!!!!!


glad tjej!

är otroligt glad, vet inte varför? kanske det beror på att Rana som jag sjöng tillsammans med på x factor äntligen kontaktade mig haha. visste ni att efter jag sökte har jag slutat sjunga så lika mycket? men ikväll har jag sjungit ganska mycket och det gör mig verkligen lycklig, har saknat det!

imorn blir det fest med tjejerna! just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och ska snart sova. godnatt!


god morgon!

idag är det torsdag vilket betyder att det är nationella prov i engelska för oss nior.. Igår var jag faktist lite nervös över hur det skulle gå vilket jag inte var på de andra nationella.. men iallafall jag börjar 8.10 idag och ska sitta och skriva provet i tre timmar! det är både hörförståelse och läsförståelse..igårkväll satt jag och drogade OTH som vanligt dårå, ligger på sässong 5 nu (jag tittar ju om på serien). åt nyss havregrynsgröt till frukost så jag är ganska mätt om man säger så. har lite ångest över att jag inte gymmade igår så idag efter skolan så ska jag direkt till gymmet (efter jag pluggat) och så får jag ta igen träningen från igår på lördag! ha en bra dag!

Visste ni att?

jag brukar ta slut på ett tuggumipaket på en dag?
jag brukar sjunga med one tree hills intro låt, ni vet i början?
jag älskar kassler och feta ost!
jag får stress när det är stökigt hemma hos mig!
jag har svår att låta bli att äta godis..
jag brukar dagdrömma om Nathan från one tree hill. förut var det Taylor lautner och Stefan från VD..
jag älskar när killar skyddar sin tjej!
jag brukar sjunga så högt när jag är ensam hemma att grannarna bankar på väggen..

kan inte sluta tänka på one tree hill..

omg nu är jag beroende igen! aja kom nyss hem från biblioteket där jag pluggade lite NO. idag ska jag bara ta det lugnt och titta på one tree hill, ska laga lite mat nu och sedan om jag orkar så blir det gymmet ikväll! här är mina favoritlåtar från one tree hill.


Joggade

Igår på eftermiddagen så gick jag och Mickis ut och joggade i 45 min. Det var jätte skönt och ganska kul faktiskt! Funderar på att jogga idag också..


överdrivet och läskigt!


titta vad ett bieber fan har gjort? är det gulligt eller bara läskigt och överdrivet? fatta hur rädd justin skulle bli om han såg denna bild, att han verkligen har riktiga stalkers som rustar in justins namn i deras arm? jag skulle bara blivit rädd? och tjejen på bilden måste vara allmänt sjuk? Jag förstår om man älskar honom vilket jag också gör men detta går ju överstyr?


allt och ingenting..

Hej allihopa, eller ni få som är kvar haha.. bloggen har fått stå stilla ett tag eftersom att jag har drogat one tree hill de senaste dagarna! under lovet hade jag vänt på dygnet helt och hållet så nu är man ju inte alls trött, nej inte alls.. aja drömde om nathen (från OTH) inatt och vaknade vid fem mitt natten! faaan vilken bra dröm man hade, var jag tvungen att vakna? den kändes så verklig!

aja sitter i skolan nu med emma i bilbioteket och vi har rast just nu, börjar kl 12 med bild. efter skolan ska jag plugga lite i biblan i farsta och sedan  efter det blir det gymmet direkt! skulle egentligen gymmat imorse men jag kom verkligen inte upp! förstår inte hur jag ska klara av dubbeltimme i NO och sedan spanska på det? ååh orkar inte..


oherregud!

jag vaknade precis! hur fan ska jag kunna somna ikväll, jag ska ju upp klockan 7!

hahahahaa

Du vet vem jag är, tror jag om one tree hill och svar på tal!:
Fina tuttar du har, fett synd du vill baa visa de!
Är det där din kompis Michaelas riktiga hår? Jag är sjukt avundsjuk på henne om det är hennes riktiga, jag följde henne på mulatternas förut jag älskar henne fast jag aldrig riktigt trädet henne utan bara sett henne, hon är finare i verkligheten! Hur är hon som person asså kan du ge mig tips på hur man kan bli så nära vän med henne som du är? Vill ta din och Emmas plats ni förstör för mig!!!

kolla vilken komentar man får från min självgoda vän michaela! ha-ha..

Ångest för att skolan snart börjar..

Jag ska egentligen vara glad för att det är lördag men nejnej här sitter jag och tänker på att skolan börjar på måndag.. Fan vad skönt det har varit med lov, har bara tagit det lugnt nästan hela lovet utan i början på lovet då jag var ute och sprang så som mamma säger.. Idag skulle jag egentligen åka intill stan med Mickis men jag var så himla trött så hade ingen ork. Vaknade 15.30 också bra loisa, jätte bra!

Ser ni vad jag tittar på för något på Tvn?


Nu går det räcka

Omg.. Förstår inte ens vad jag gör vaken nu men jag har iallafall legat och tittat på OTH hela natten och jag har inte vågat lämna mitt rum eftersom det spökar hemma hos mig. Lampor släcks och tänds av sig själva men nu har jag vant mig och det är ju ganska ljust ute så rädd är jag inte. Det är väl bara mormor som hälsar på :) men iallafall så gick jag ut ur mitt rum mot balkongen och det är ju fan snö påriktigt! Såhär ska det inte vara i april, nu går jag nog!!!!!!! Förra året vid den här tiden var man och grillade med tjejerna!


one tree hill och svar på tal!

hej bloggen, förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har bara inte orkat blogga. somnade klockan 8 imorse eftersom jag låg och tittade på one tree hill hela natten! fan vad jag älskar den serien, nathan och lukas är ju bara för sexiga! haha nejmen efter vampire diaries så kommer one tree hill efter som min favorit serie helt klart! ligger på season två nu så har något att göra imorn hela kvällen och dagen haha. Kollade tillbaka i arkivet förra året i april och då kom jag på att det var under påsklovet som jag drogade One tree hill och tittade på en ny sässong varje dag! helt sjukt att jag kom på att bara börja titta på det igen, under samma vecka som första gången!
vaknade iallafall vid tre eftersom mickis ringde och terrade mig. vi träffades och sedan åt vi lunch på burger king! nu sitter vi hemma hos mickis och tittar på jersey shore medans tjockisen brevid mig sitter och äter saltgurka för att snooki påminde henne! ikväll blir det antingen bio eller fest vet inte än!

juste fick en komentar hur jag kan titta på filmer så mycket.. jag brukar ladda ner filmer/serier på datan men sedan går jag på bio ganska ofta också.. och sen så kommer vampire diaries avsnitt 19 ut den 19 april, alltså i usa på torsdag och för oss i sverige på fredagen!






Igår och idag

Igår så gymmade jag samt solade och efter det låg jag i sängen och tittade på one tree Hill. åh jag älskar den serien och jag ska kolla om på allt hihi! Sedan kom soumaya förbi och bad mig sova hos henne med Emilie. Vi hade det jätte mysigt där, åt god mat, brottades och hade det kul haha! Imorse vaknade vi vid ett och vi åt frukost sen tittade vi på scubido eller hur det stavas. Jag somnade under hela filmen haha och efter det gick vi hem. Duschade när jag kom hem så jag känner mig väldigt fräsch nu, målade också mina naglar! Nu ska jag gå och äta något och ikväll blir det antagligen fest, puss!


förstörd

musiken gör videon skit läskig ju!

kollade nyss på..

The Vow och fan vad bra den var! älskar den! satt typ och grät hela filmen haha! men jag hoppades på ett liiiiiite bättre slut! ni måste se den iaf!


OOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMGGGGGGG!

måste se denna jävla film! min baby är ju med, har varit stört kär i honom sedan high school musical! romantisk är den också!  men vet inte när filmen kommer ut på bio..

kom iallafall hem för ett tag sedan från pizzerian. ikväll ska jag bara ligga i sängen och titta på massor med filmer som jag håller på att ladda ner nu!


årets film

måste se den här filmen! precis min typ av film!


F U Betta


visste ni inte om mig

jag älskar göteborgska dialekten!
jag börjar gilla allt mer hous musik.
varje gång jag är ute vill jag vara hemma men när jag väl är hemma vill jag vara ute.. wtf!
jag ogillar när mina vänner aldrig hör av sig!
jag har typ svim problem. jag svimmar jätte lätt, speciellt bland mycket folk på tex konserter eller något liknande.
jag bloggar för att ha något att läsa när jag blir äldre, så jag kommer ihåg hur det var att vara ung!
jag kommer inte på något mer jag kan skriva..

myskväll

ikväll ska jag bara vara hemma! fan vad skönt alltså, känns som det var ett väldigt långt tag sedan. Gick från patricia vid fyra tiden och mötte stina i centrum och åt på subway. vi pratade lite om vad som hade hänt inatt haha.. jag håller på att ladda ner the hunger games hoppas bara det är bra kvalete på filmen, har en rejäl godispåse brevid mig också! mamma ska snart åka till jobbet så jag och lydia blir ensamma ikväll! skönt! just nu ligger jag och lyssnar på låtar från happy feet filmerna haha. puss!

image description



Gg

Gg


hos patricia

åååh jag e så tacksam för att jag har dig som vän! tack för att du alltid ställer upp för mig patricia! kom hit  igår efter saker som jag INTE tänker nämna här men jag säger bara en sak - katastrof natt! men iallafall ska upp och äta lite nu med patricia sedan möta tjejerna! puss
image descriptionimage descriptionimage description

vaknade vid tre

vänder helt och hållet om dygnet, måste ändra på det. vaknade iallafall av att pappa kom in, han hade köpt mcdonals mat hihi! nu har han åkt och jag ska snart till gymmet för att köra lite styrke och sola lite bara. orkar inte sitta hemma när solen skiner! eller jaaaaaaa nu kom jag på det! jag går på en promenad istället för att gymma! wohooo så ja jag ska på promenad istället hihi!

ikväll vill jag på bio, får se ifall några vill följa med. känns som att jag har sprungit ute hela veckan och lovat har knappt börjat haha.. aja puss! 


lördag

vad skönt det är att vakna upp till ett soligt väder, tråkigt bara att klockan redan är tre snart.. aja kom hem vid 5-6 imorse efter att ha varit på fest. vi hade de kulkul i märsta eller vi tjejer gjorde det kul annars var det tråkigt. Vi fixade godaste drinkarna också hihi! sedan började vi åka mot bagarmossen för där var det också fest men när vi kom dit så skulle alla gå så där blev det inget.. juste mina byxor sprack också på toaletten! kuuuuuuuuul! emmas mobil ramlade också så hon har värsta reporna. busschauffören började dra i emma skit hårt så hon slår i väggen och då blev jag väldigt arg och vi fick inte åka med den bussen... men vafan ingen busschauför får ens röra passagerarna! sen började han snacka på arabiska också man ba saaat what? aja vi träffade på ett peddo på bussen som ville fika med stina haha, och en jätte söt kille som heter oscar som satt på samma pendel som oss också hihi! aja vi hade det väldigt kul igår! nu ska jag käka lite mat och ikväll blir det nog bio!



Mitt älskade hem

Ååh äntligen hemma! ligger i min säng nu och ska sova. Berättar om allt imorn men jag har haft en jätte rolig kväll iaf :)


fredag

godmorgon på er eller klockan är ju tre så.. men aja vaknade vid ett och skulle egentligen gymmat men när jag hade gått utanför dörren kom jag på att jag verkligen inte orkar gymma. mickis ringde och sa att hon var barnvakt till adrian och bad mig komma till henne så jag kom hit. alltså adrian är ju bara så söt, helt klart favoritbebisen!
igår var ju mickis och stina hemma hos mig och jag var ju som sagt väldigt rädd! jag var hundra på att jag hade släkt alla lamporna i lägenheten som jag brukar göra hela tiden. jag sov i mammas rum inatt för där finns det fönster och jag gillar att sova i hennes säng när jag är ensam. jag satt vid datan vid sängen och hade lampan tänd, sen när jag släcker lampan ser jag vid springan i dörren att det lyser i hallen! jag som hade släkt lampan och jag som var ensam hemma! om jag inte blev rädd. jag brukar ju också höra tvn knaka och sånt så jag satte på musik ville verkligen inte höra något mer läskigt. sen så låg jag under täcken hela natten, om jag inte svettades, jag vågade ju knappt sticka ut en fot eller något!
aja snart ska jag till entrum med mickis! puss!

true

En kille gör sin flickvän avensjuk med andra tjejer. En riktig man gör andra tjejer avensjuka med sin tjej!


torsdag kväll

mickis kom hem till mig, jag hade en jäääääätte stor överraskning till henne hihi! sen gick vi och köpte lite gott på ica och sedan hem. stina kom också och sedan började vi spela buzz, det var kul i början men sen blev man ju lite trött.. efter det tittade vi på en konstig/läskig film och nu har båda gått och jag ligger helt rädd i mammas säng ensam hemma.. kul! aja imorn är det ju fredag! ska börja dagen med gymmet och sedan på kvällen blir det fest tror jag.. aja godnatt sov gott :)

PÅSKLOV!

kan inte fatta det, det är nog för att vi har haft en chill vecka! efter skolan träffade jag tjejerna hade det kulkul! nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar mmmm super gottigott! pappa är här också.. ikväll jobbar mamma natt så ska bara ta det lugnt ikväll och äta gott!  fick bio present kort av mamma i påsk present hihi! så skönt med lov! puss

lite skolproblem hära..

trodde att jag var ensam om att tycka det är intressantare att bara titta rakt fram mot väggen än att plugga.. det är ett bevis på hur ointresserant och tråkigt jag tycker det är! undrar en sak bara.. Vi elever som pluggat till ett prov vill ofta få tillbaka resultatet snabbt men då säger lärarna - jag har inte hunnit rätta provet, har varit rätt så upptagen. ääääh? you say whaaat! ska jag sitta och plugga PÅ MIN FRITID när inte ens DU orkar rätta proven, eller ''inte har tid'' att rätta de när du till och med får pengar för det????? sen så är alla lärarna på samma sida hela tiden. så fort en elev blir irreterad över en lärares stil och berättar det till sin mentor eller en anna lärare så ska de ALLTID försvara den personen!!!! jag förståååååår inte!


är helt slut

omg jag höll på att dö under spinnings passet, hela 55 minuter och det bara rann svett! trevligt att veta va haha? håller på att koka ägg nu men eftersom jag gillar överkokta ägg måste jag vänta ett tag.. är hungrig vill äta nunununu ''men de som väntar på något gott väntar aldrig för länge'' haha javisst verkligen men det stämmer inte in på mig. efter det ska jag bara ta det lugnt som vanligt :)

Efter en timmes

snack om könsjukdomar så ser man ut så här kan jag lova er, så gott som alla somnade ju nästan.. Men jag Loisa eriksson KUNGEN av 9b var vaken mohaha! Eller så var det inte.. Det var ju ganska intressant tycker jag och jag var ju helt inne i diskutionen!


Legender!!!!

Haha titta vad som hänger i skolan! Den gjorde jag och emma på slöjden och det tog över en termin, det är tack vare mig som emma fick MVG i slöjd för jag låter henne hjälpa mig så mycket haha.. Det är inte bara vårat lapptäcke som hänger där utan alla niornas som har slöjd också 


betty spagetti

saknar dig faktist! vi umgås inte så mycket vilket är bra för då har vi så mycket att prata om när vi väl umgås men vafan snart måste vi ju ses! love you!

say whaaaaat?

wtf, hur fan kunde han bli så snygg. Han söta tjocka killen från drake & josh som var en utav mina favorit serier på nickelodion förut, omg vad rolig serie alltså! nu har han blivit en riktigt hottie boy! fan att det är påsk nu med billigt godis överallt som alla äter!


man borde göra en barbie utan hår, så de barn med canser kan känna sig fina!

och nu är det gjort! Bland den finaste barbien jag sätt faktist! jag hoppas verkligen forskarna snart hittar ett botemdel för canser! ingen människa är värd att få det!

tisdag

Hej mina läsare, hur mår ni denna tisdag? själv så mår jag bra, är helt slut efter träningen bara. skolan idag gick jätte bra vi har ju sex & samlevnad tema denna vecka så vi slutar tidigare en vad vi brukar. jag och emma skriver om våldtäkt så det är ganska intressant!

efter skolan gick vi hem till mickis där stina också var. där åt vi som vanligt, turkiska mackor blev det! efter det gick vi till centrum och gjorde ingenting. vi planerade att cykla till enskede och tillbaka så vi gick hem och bytte om. Jag kommer till mickis med värsta träningskläderna med fetaste smiliet sådär, hon öppnar porten och bara - whaat! hon hade ju bara tjocktröja och tights :( kände mig lite som en satsare där haha! det hände lite saker sedan så ingen cykeltur blev det inte, jag som var ville det.. aja drog mig till gymmet och tränade kondition, svettades som en gris idag! BRA LOISA! imorn blir det lite mer styrke! juste jag fick en jätte bra komentar av anonym som gav mig lite tips och peppade mig lite mer, tack du! blir så glad över sånna komentarer, kärlek till dig!
nu ska jag snart sova, är helt slut! ska bara läsa lite bloggar och så. kanske slänger in flera inlägg senare! puss!

bjuder på en liten sommarbild eftersom jag inte har några bättre bilder att visa..



mohaha

titta på videon nedan, om jag inte döör!


jag tänker på dig älskling!

han är verkligen min dröm! kommer ihåg när jag såg han FÖRST innan alla andra då han var med i fullt hus 2 som var en av mina favoritfilmer när jag var lite mindre, tyckte han var jätte söt redan då! my baby :)



kan inte vänta!


måndag

hej bloggen! ligger här i min säng med kurrande mage efter gymmet, men orkar inte gå till köket och äta något för det är ju sååå långt dit från mitt rum ;) aja efter skolan mötte jag upp tjejerna, ååh mulki is back in the crew haha har saknat henne så! vi satt på donken och gjorde burhan sällskap eftersom han skulle äta. efter det gick jag hem och läste lite no, elektronik lite snabbt. tog en powernap efter det i två timmar hehe, missade body compat :( men jag drog mig till gymmet ändå och körde lite kondition och mage, rygg och rumpa! duktigt! nu ligger jag och lyssnar på musik och ska snart sova. godnatt!

får inte nog av honom och hans låtar, kärlek! älskar hans hår också speciellt när det är uppsatt hihi!


breaking dawn

såg precis breaking dawn för femte gången tror jag? ska se till att inte tjata ut den så jag inte tröttnar på den! åååh vad bra den är! älskar den! nu ska jag se på abduction och sedan sova så godnatt :)

speicell röst!


träning!

ååh har värsta ångesten för att sommaren är här! tittade nyss min tränings statistik på flex, om man tänker efter så har jag inte gymmat så mycket, bara de första månaderna. nu är det april, sedan maj och juni så det betyder att jag har två månader på mig att få min drömkropp! jag har värsta stressen nu, ni förstååår inte! jag har till och med gjort upp hur jag ska träna:

måndagar:body compat och lite mage och rumpa innan! annars det vanliga löpbandet, crosstrainen,cykeln
tisdagar: endast ben,rygg,rumpa, mage och armar lite försöktigt! (på morgonen) värma upp på bandet
onsdagar: spinning pass en timme (om det finns plats) annars springa, cykla och crosstrainer 600 kcal!  uppvärmning på bandet! (försöka gymma på morgonen)
torsdagar: endast ben,rygg,rumpa,mage och armar lite försiktigt! (gymma på morgonen) uppvärming på bandet!
söndagar: (om jag orkar ta mig till gymmet) endast kondition!


sedan ska jag försöka gå hem från skolan istället för att ta tunnelbanan, om det är fint väder och när jag slutar tidigt, så alltså måndagar, onsdagar och ibland fredagar kan jag ju gå hem och det tar cirkla 30 min!

jag ska också INTE äta något onyttigt! ska äta regelbundet, frukost som tex havregrynsgröt, ägg osv. lunch ska jag äta i skolan endast en liten portion och middag hemma, liten portion. är jag hungrig där emellan får jag äta en frukt! sockersugen? då tuggar jag tuggumi! jag kommer inte räkna kilon så mycket för jag ska ju bygga på lite muskler (som väger mer en fett) så jag ska mäta med måttband runt magen istället!  JAG SKA KLARA DET HÄR! jag måste också sluta tänka ''äsch jag börjar imorn, eller nästa vecka..'' det funkar inte! men jag är konstig, jag kan inte börja mitt i veckan, så NU PÅ MÅNDAG då jävlar ska jag börja seriöst kan jag lova er!


i september och oktober gymmade jag ganska mycket, 3-4 gånger i veckan! nu ska det bli 4-5 gånger i veckan! i januari gymmade jag typ ingenting!!!!!!!!!!!!!!!

hår..

älskar katy perrys blåa hårfärg! den passar henne perfekt och hon blir jävligt snygg i det! man märker helt klart att vad kändisar gör, gör alla andra också. rihanna färgade håret rött, nu har alla rött hår, chris brown färgade blondt och nu har alla killar blondt..




lite mer om igår!

hade jätte kul igår med tjejerna men i början tänkte vi bara wtf is this haha! nejmen vi kommer in så är det i en kyrka? haha asså va, men sen så gick vi runt lite och kom till en lokal och en biosalong? men bra musik var det, trevliga människor (inte snåla) så ja det blev lyckat.

meeeen vi missade sista bussen så vi fick gååå hela vägen till centrum och det var inte en kort väg kan jag lova er. sen så hade vi tydlingen missat pendeln också så vi fick ta en buss som åkte runt hela sverige kändes det som. men jag hade iallafall en lyckad kväll! :)


haha snygg haka stina..

Äntligen

Ni fattar inte hur skönt det är att vara hemma! Åkte från Märsta vid två tiden och kom hem precis! Åt nyss macka, mmmm gott med fyllemat. var ju på fest och det var ganska kul, träffade nya människor speciellt en person som följde med mig heeeeela vägen till pendeln, snäll snubbe det dära! Nu kom lydias kille och hans kompis när vi ligger och sover KUL eller hur? Aja god natt, vill bara säga att jag har tänkt på Stefan hela kvällen från vampire diaries hihi 


RSS 2.0